Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nadpis víceméně mluví za vše - nalapala jsem přítele s jinou, dorazila jsem dnes domů dřív než obvykle a nalapala je spolu v posteli, když jsem je tam spolu uviděla byla jsem v šoku, chtěla jsem řvát, on vyskočil z postele, co dělám doma tak brzy, měla jsem takovou zlost, tak jsem v tom momentě popadla klíč od ložnice a zamkla je tam. Jsou tam už přes hodinu,já sedím na záchodě abych neslyšela to bouchání na dveře, nemají u sebe ani jeden mobil, ona má kabelku hozenou vedle, prohrábla jsem jí věci, jsem znechucená, zklamaná a nevím jak dál. Chci si sbalit věci a vypadnout odsud, ale oblečení mám ve skříni v ložnici. A docela se bojím otevřít ty dveře, protože zuří. Co byste na mém místě dělali vy?
v takové situaci bych se určitě přihlásila sem a ptala se co dál.
Proč si na záchodě?
@DanielaD píše:
v takové situaci bych se určitě přihlásila sem a ptala se co dál.Proč si na záchodě?
se z toho asi pos,rala ![]()
@Lekninka91 píše:
se z toho asi pos,rala
chtěla se určitě přidat a dveře zavřel on ![]()
@zoidberg píše:
Naplnila jsi skutkovou podstatu trestného činu omezování osobní svobody. Radím ti otevřít a omluvit se.
@opozice píše:
až vychladneš, zjistíš, že tohle se děje u 90% rodinjen s tou smůlou, že jsi přišla dříve domů. Pokud by jsi přišla, jak by jsi měla, dáte si mezi dveřmi pusu a ubezpečíte se jak se máte rádi.![]()
Jéžiš to máš ale černou statistiku
Ještě, že se m ji nechce věřit, to by pak bylo pěkně depresivní ![]()
@Anonymní píše:
Pěkná historkai když chápu, dobře ti teď není. Já bych je tam taky nechala vydusit a šla bych třeba za kamarádkou.
proč jsi anonymní
tě tak sebral děj?
@TopSecret píše:
Tak to sem zase nekde byla, kde sem nemela, kdyz sem prosvihla takovoudle diskuzi![]()
nevím, či není zablokovaná nebo tak, ale jmenovala se „Smrdí mi manželovo sperma i penis“ od 3 stránky je to obnoveno a jako, parádní čurina vážně
jsem se včera smála tak nahlas, až přišel muž a ptal se, co se děje
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/
@DanielaD píše:.. protože je to tady teď strašně populární
proč jsi anonymnítě tak sebral děj?
@DustInTheWind píše:
tak jim něco uvař, s plným žaludkem se trochu uklidní - bramboráky, palačinky, prostě co se dá podstrčit pod dveřma![]()
tak ted jsem si poprskala monitor
![]()
97% je to výmysl, ale 3% je to pravda, člověk nikdy neví......
@Akinee píše:
A jako bonus mám doma čím dál lepšího chlapa. A on proto ani nemusí nic dělat
@Andrea.Tom píše:
No, moc tomu nevěřím, ale zas u komentáře, „řekla bych že odcházím a hodila bych jim klíče do schránky“jsem se neuvěřitelně zasmála
![]()
Jak tu byla včera nebo předevčírem ta diskuze " Příteli smrdí zadek, když mu kouřím, jak mu to má říct" To bylo taky parádní
Vážně poslední dobou co sem chodím se mi zlepšuje náladatyhle „příběhy“ mě nepřestanou bavit
![]()
![]()
![]()
![]()
@opozice píše:
znám lidi co skousnou horší věci, než si potom klepat na rameno, jak s ním zatočili, ale důsledky byly katastrofa. Ono se to radí, ale když ta situace nastane, pro někoho není řešení.
No jo, ale vědět to a vidět to na vlastní oči musí t šílený rozdíl. A navíc, když ji přitom ještě nadával.
Já bych to neskončila kvůli klepání si na ramena, jak jsem a ním zatočila, ale kvuli sobě . Já osobně mám takovou povahu, že by mi samotné bylo líp než potom všem vedle něj…