Náročné dítě a rodina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3958
23.4.23 21:48
@terien píše:
Od půl roku ti úřadují ve skříních? To máš teda fakt blbý no, zakl. tedy řeší jen to, kam dite položit.

10 měsíční dítě je schopné otevřít vitrínu. Že to tvoje dítě nezvládlo, neznamená, že jiné děti to nedokážou. Nevím, proč se tady nad tím ještě tak opovrženíhodně podivuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.4.23 21:50
@Thomassss píše:
10 měsíční dítě je schopné otevřít vitrínu. Že to tvoje dítě nezvládlo, neznamená, že jiné děti to nedokážou. Nevím, proč se tady nad tím ještě tak opovrženíhodně podivuješ.

Já hlavně nemám vitríny, tak nemělo co zvládnout. Mmch hrozný problém přivézt pojistku a na dobu návštěvy ji tam dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
23.4.23 21:53
@terien píše:
V 10 měsících, jo? Tak určitě

co je na tom divného? moje dítě od 10 měsíců už normálně chodilo, tak samozřejmě umělo i otevírat skříně, šuplíky, vitrínky - to všechno teda opravdu otevíralo od těch 6 měsíců při lezení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
23.4.23 21:55
@terien píše:
Já hlavně nemám vitríny, tak nemělo co zvládnout. Mmch hrozný problém přivézt pojistku a na dobu návštěvy ji tam dát.

tak asi na návštěvě na všechny vitríny, skříně a šuplíky pojistku dávat nebudeš - normální člověk to dítě hlídá, a pokud nějaké tchýně nejsou schopny to uhlídat, tak opravdu takové mimino hlídat nemohou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
23.4.23 21:55
@terien píše:
Já hlavně nemám vitríny, tak nemělo co zvládnout. Mmch hrozný problém přivézt pojistku a na dobu návštěvy ji tam dát.

Vitríny nemáš, ale strašně se podivuješ, jak by je mohlo dítě otevřít. Pojistky sem nepleť, ty s tvým údivem nemají nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.4.23 21:56
@Thomassss píše:
Vitríny nemáš, ale strašně se podivuješ, jak by je mohlo dítě otevřít. Pojistky sem nepleť, ty s tvým údivem nemají nic společného.
:lol: Tak tady se diskutuje i o skříních a ty teda máme, to se přiznám :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
23.4.23 21:58
@stinga píše:
tak asi na návštěvě na všechny vitríny, skříně a šuplíky pojistku dávat nebudeš - normální člověk to dítě hlídá, a pokud nějaké tchýně nejsou schopny to uhlídat, tak opravdu takové mimino hlídat nemohou

Tak dítě má třeba i otce, opravdu není nutné, aby ho na sobě měla nalepené matka jak vterinovym lepidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17257
23.4.23 21:59
@Sisika9 píše:
Nech jet jenom otce s dítětem. Nemusíš jezdit s nimi. Ať si to se svým dítětem a svými rodiči vyřídí on. Nebo máš zase neschopného líného budiškničemu, který byl dobrý jen jako dárce spermie?

Jestli kojí, tak by tam jel max na otočku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
23.4.23 22:04
@terien píše:
Tak dítě má třeba i otce, opravdu není nutné, aby ho na sobě měla nalepené matka jak vterinovym lepidlem.

ale zakladatelka nemá problém s otcem dítěte, kterého tady v té diskusi pořád předhazuješ, zakladatelka má problém s tím, že tchýně chce hlídat, ale nezvládne to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17257
23.4.23 22:07
@terien píše:
Jakože kojené dítě nemůže trávit čas s otcem a být na něj zvyklé? Tak to je mi novinka tedy :think:

Pokud je to k babičce dál než třeba do vedlejší vesnice, aby se ta návštěva dala stihnout mezi kojením, takže by to bylo o tom tam dojet a za půl hodiny - hodinu rvát dítě zas do sedačky, tak asi těžko. Samozřejmě by babička mohla přijet a třeba spolu s tatínkem jít povozit chvíli nebo tatínek vezme dítě do nosítka a půjdou společně ven, což by šlo i během návštěvy u babičky, vymyslet se dá leccos, když se chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
23.4.23 22:12
@Jahudka82 píše:
Pokud je to k babičce dál než třeba do vedlejší vesnice, aby se ta návštěva dala stihnout mezi kojením, takže by to bylo o tom tam dojet a za půl hodiny - hodinu rvát dítě zas do sedačky, tak asi těžko. Samozřejmě by babička mohla přijet a třeba spolu s tatínkem jít povozit chvíli nebo tatínek vezme dítě do nosítka a půjdou společně ven, což by šlo i během návštěvy u babičky, vymyslet se dá leccos, když se chce…

zřejmě babička nechce dojet, ale vyžaduje návštěvy u nich,
a to, že otec tam nemůže jet s dítětem sám, už se tu řešilo v 10.52 - už se diskuse točí dokola na tom samém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
23.4.23 22:13
@terien píše:

to už píšeš od rána, ale o otci tahle diskuse není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76918
23.4.23 22:14
@terien píše:
Tak minimálně ma to dítě i otce, klidně tam s ním může jet on. Ale když se nechce, tak na někoho se to hodit musí. Že ho nemůže ani položit :roll: tak určitě, hrozný problém dát pod něj svou deku a doma ji vyprat. A oni chtějí, akorát jim za to matka řádně vyhubuje, aby si moc nemysleli :lol:
:mrgreen: :mrgreen: ale díky, tímhle příspěvkem jsi mě hodně rozesmála, a smích prodlužuje život,
pod 10měsíční chodící dítě dáš deku a ejhle - problém vyřešen :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17257
23.4.23 22:17
@stinga píše:
zřejmě babička nechce dojet, ale vyžaduje návštěvy u nich,
a to, že otec tam nemůže jet s dítětem sám, už se tu řešilo v 10.52 - už se diskuse točí dokola na tom samém

Jasně, proto píšu i tu variantu venčení v místě bydliště babičky. Aby se vlk nažral a koza(dítě) zůstalo celé :mrgreen: Myslím že na začátku i psala, že to není úplně za rohem, takže pokud kojí, je jasný že nemůže jet tatínek s dítětem sám na půl dne. Nejezdil ani můj do cca 2 let co se kojily. Jak přišla nějaká nepohoda, bylo prso jistota. Za řev to nikomu z nás nestálo a já si taky pak raději ohlídala aby dítě nekrmili něčím bez čeho se docela dobře ještě obešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17257
23.4.23 22:18
@stinga píše: :mrgreen: :mrgreen: ale díky, tímhle příspěvkem jsi mě hodně rozesmála, a smích prodlužuje život,
pod 10měsíční chodící dítě dáš deku a ejhle - problém vyřešen :mrgreen: :mrgreen:

Tak asi myslela třeba na prebaleni, to mne ve stoje nikdy moc nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová