Nastávající maminky po dvacítce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1488
14.2.13 08:20
@Kelly3 píše:
@marillynka Tak plínky se budou hodit vždycky, že jo :) Těch je potřeba nejvíc. No určitě je zbytečný kupovat moc věcí ve velikosti 50-56, protože z toho dítě hnedka rychle vyroste. A ano kočárek už mám vyhlídnutý :)

mno tak já 50 ani koupenou nemám až od 56 pokud by byla moc mala tak par kousku koupíme ale jinak raději ne at nám to doma neleží.. A jakej máš vybranej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.2.13 10:18

@marillynka Tak jasný no, protože je to fakt zbytečný :) A jinak mám vybranej tenhle http://www.maximshop.cz/…-/24940.html a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
14.2.13 11:04
@Kelly3 píše:
@marillynka Tak jasný no, protože je to fakt zbytečný :) A jinak mám vybranej tenhle http://www.maximshop.cz/…-/24940.html a ty?

tak to tom jsem jednou taky kdysi přemýšlela ale to jsem ještě nebyla těhotná jen jsme koukala po kočárkách v práci..
http://www.kifik.cz/…iro-enzo-evo tenhle máme mi ve fialové barvě :)
byl to docela dlouhý výběr :D Chtěla jsem hrozně abc design viper nebo condor ale jsou hrozně drahý a ve výbavě nic nemají všechno se musí dokoupit :( Tak jsem musela hledat něco jinýho.. Pak mi hrozně padl do oka tenhle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.2.13 11:07

@marillynka Ten vypadá pěkně :) :palec: Taky jsem měla vybraných víc kočárků, pak jsem nějak postupem času měnila a rozhodovala se mezi x lander a tímto kočárkem a nakonec zvítězil tenhle, taky mi hned padl do oka :palec: Jinak ty kočárky se mi zdá, že jsou všechny na jedno stejný brdo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
14.2.13 11:11
@Kelly3 píše:
@marillynka Ten vypadá pěkně :) :palec: Taky jsem měla vybraných víc kočárků, pak jsem nějak postupem času měnila a rozhodovala se mezi x lander a tímto kočárkem a nakonec zvítězil tenhle, taky mi hned padl do oka :palec: Jinak ty kočárky se mi zdá, že jsou všechny na jedno stejný brdo :think:

tak o xlanderovi jsme taky přemýšleli ale ne o novým ten je hrozně drahej ale nakonec jsem ho nechtěla protože má malinkou korbičku a navíc není prý odpružený takže dost naprd.. Už se hrozně těším až s ním vyjedeme ven navíc je vysokej což je dost dobrý nemám ráda takový ty nízký kočáry to je hrůza ale ten tvůj je taky dosti vysokej takže taky dobrý a má velkou korbičku :) Nám to naštěstí vyjde že budeme mít v zimě už přes pul roku tak pokud se nevejdeme do korbičky můžeme v klidu do sportáku.. Kámoška má tako a její prcek je hrozně velkej a už ve 4 měsících v zimě měli problém jak ho tam nacpat :( Přitom tako taky nemá malinký korbičky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
14.2.13 11:18

Ahojky… ten oranžový kočárek je fakt úplná bomba :dance: strašně se mi líbí :mrgreen: ale já mám na kočárky ještě času dost :) chci si vybrat a až snad jednou budu v porodnici, tak ho manža koupí a donese domů… do té doby kočárek nechcu ani vidět… už máme jeden doma a už rok se na něj práší ve sklepě, ale nechci ho, někomu ho daruji… bude novej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.2.13 11:21

@marillynka Právě, má malou korbu a ještě co mi u něj vadilo je to madlo, že je strašně vysoko, tak proto jsem ho vynechala.Taky se nemůžu dočkat a první vycházky v teplém počasí, co víc si přát :lol: My taky budeme mít v zimě přes půl roku, takže pohoda, kdyby náhodou něco :) Výběr kočárku dá pořádně zabrat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
14.2.13 11:22

Vydržíš tak dlouho ho nekupovat jo :)) Mi ho máme už docela dlouho asi od 6 měsíce ale nemáme ho doma jenom jsme ho složili a zkontrolovali a zase zabalili a dali k rodičům at ho nemáme doma.. Navíc jsme ho kupovali až hodně daleko od domova protože nikde poblíž ho neměli :( takže po porodu by to nehrozilo.. A taky jsme ho chtěla vidět :mrgreen: Přece jenom na internetu to není jak ve skutečnosti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
14.2.13 11:34
@Kelly3 píše:
@marillynka Právě, má malou korbu a ještě co mi u něj vadilo je to madlo, že je strašně vysoko, tak proto jsem ho vynechala.Taky se nemůžu dočkat a první vycházky v teplém počasí, co víc si přát :lol: My taky budeme mít v zimě přes půl roku, takže pohoda, kdyby náhodou něco :) Výběr kočárku dá pořádně zabrat :lol:

to máš pravdu když jsem těhotná nebyla tak e mi líbilo tolik kočárků hodně jsem na ně koukala v práci pracovala jsem totiž jako pokladní v kaufu takže kolemmě jich prošlo tolik :D A pak když došlo na hledání tak se mi toho už moc nelíbilo nebo se mi líbil jeden co s ním chodila paní ale nikde neměl název tak jsem nevěděla co je to za značku :(
vlatně mi to máme skoro stejně že ty prcky :) už aby bylo léto tohle počasí mě dost štve a navíc to budem mít za sebou a budem už jen chodit na procházky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.2.13 11:46

@marillynka Tý jo, já když jsem těhotná nebyla, tak jsem se na kočárky vůbec nekoukala, ale jakmile jsem otěhotněla, tak jsem začala okukovat kde jaký kočárek co jsem viděla a říkala jsem si jo ten je pěknej nebo ten je divnej a tak :lol: dělala jsem taky v obchoďáku, takže tam jsem potkávala furt nějaký kočárek :lol: No vypadá to, že jo, že máme skoro stejně ty prcky :lol: Taky mě štve, trvá moc dlouho a bez toho slunka je to na nic :lol: Počky, kdy ty máš vůbec termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.2.13 11:47

@Pepushenka Jojo je to bomba, taky se mi moc líbí a doufám, že ho budeme mít doma :lol: Tak si hlavně vyber správně, aby jsi pak nelitovala třeba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
14.2.13 11:51
@Kelly3 píše:
@marillynka Tý jo, já když jsem těhotná nebyla, tak jsem se na kočárky vůbec nekoukala, ale jakmile jsem otěhotněla, tak jsem začala okukovat kde jaký kočárek co jsem viděla a říkala jsem si jo ten je pěknej nebo ten je divnej a tak :lol: dělala jsem taky v obchoďáku, takže tam jsem potkávala furt nějaký kočárek :lol: No vypadá to, že jo, že máme skoro stejně ty prcky :lol: Taky mě štve, trvá moc dlouho a bez toho slunka je to na nic :lol: Počky, kdy ty máš vůbec termín?

mno tak mi se snažili asi rok a pul takže jsme dávno koukala po nějakých :lol: Ale některý jsou hrozný a nejhorší takový ty plastový děs to bych nechtěla ani zadarmo teda :mrgreen:
Já mám termín 29.3 a 30.3 a ty?
Ale když i řeknu že už jen 5 týdnů a něco a znám plno lidí co rodilo už třeba ve 36tt tak to už máme za dva týdny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.2.13 11:55

@marillynka Tak to moc gratuluji, že vám to konečně vyšlo :kytka: Jo, fakt existují kočárky, který vypadají otřesně :lol: ani před barák bych s tím nevyjela :lol: Ale když se to někomu líbí, tak proč ne že :lol: Jé, tak to už máš za chvilku, se máš :) utíká ti to aspoň? No já mám termín 5.5. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
14.2.13 12:00
@Kelly3 píše:
@marillynka Tak to moc gratuluji, že vám to konečně vyšlo :kytka: Jo, fakt existují kočárky, který vypadají otřesně :lol: ani před barák bych s tím nevyjela :lol: Ale když se to někomu líbí, tak proč ne že :lol: Jé, tak to už máš za chvilku, se máš :) utíká ti to aspoň? No já mám termín 5.5. :lol:

mno tak už to pomalu začíná utíkat hlevně jsem si říkala že potřebujeme vydržet do toho 35-36tt to vím že jsou plíce vyvinutý jak mají být pak už mi nebude vadit když porodíme dřív..Tak jsme ráda že zítra končíme 34tt a už jen ten týden a budu si moc oddechnout a být více v klidu.. Možná kdyby bylo venku hezky tak to bude utíkat i víc ale jak sedím pořád doma tak je to naprd :( Sice každej týden aspon dva dny se snažím někde vypadnout ale pěšo moc daleko nedojdu tak je to blbý vždycky i když jdu pomalinku jak důchodce tak mě po chvilce začně bolet břicho tak jsem říkala že to nemá cenu někde chodit abych to nepřehnala a náhodou nezačala rodit to bych ještě nerada..
V noci už mám děsný sny o porodu hrůza rodím snad každou noc :lol: :lol: A co u tebe zatím se nic neprojevuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
14.2.13 12:06

@marillynka Já už jsem si oddechla, když jsem měla za sebou první tři měsíce, protože předtím se jaksi nezadařilo, ale teď si ještě oddechnu, když neporodím předčasně :) Týden uteče jak nic :palec: Právě, kdyby bylo hezky, je to něco jinýho, jenže co v tomhle počasí chceš dělat :think: riskovat, že někde sebou plácneš venku? O to nestojím :think: Jo no, raději vše dělat opatrně a nic nepřehánět :) Zatím se mi žádný sen o porodu nezdál, ale jinak se mi fakt zdají šílený sny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí