Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak hlavne ze jste spokojeny no tak to ti budu drzet pesti! jak dlouho tam budes?
Asi 12dni, i to je hrozná představa… Jak to doma, ten můj zvládne
no jídlo jsem mu zamrazila do mrazáku ![]()
No tak to je docela dlouho ale nejak to zvladne nic jineho mu nezbude hlavne ze bude mit co jist
a ty do porodu stihnes udelat skolu?
Ahoj holky, me je 23 a mam 5 mesicniho chlapecka s pritelem jsme stastny i kdyz mame casto doma Itosku:D ale myslim ze jsme mladej par a postupem casu s pribyvajicim vekem, treba za par let se nekterym vecem co si vycitame budem smat:)i kdyz pritelovi uz je skoro 30 ale muzi starnou az v hodne pozdejsim veku:D.Vsem vam preju hodne stesti, co nejlepsi a nejrychlejsi porod! A pokud jste nektera z Prahy nejlepe Praha 9,8 a okoli ozvete se. I kdyby to byla Praha 3 nebo kterakoliv jina, nevadi! Mame auto:D
Tak myslím že s přítelem se to uzavřelo co se týče miminka..prej i k tomu nemám dělat citovej vztah a že myšlenka si to nechat upadá…achjo holky ani nevíte jak jsem zoufalá
akorát tu sedim a brečim..teď už opravdu nevím kudy kam…
@dreadnuth píše:
Tak myslím že s přítelem se to uzavřelo co se týče miminka..prej i k tomu nemám dělat citovej vztah a že myšlenka si to nechat upadá…achjo holky ani nevíte jak jsem zoufalá![]()
akorát tu sedim a brečim..teď už opravdu nevím kudy kam…
Promin, ale na přítele bych se v tomhle ohledu vyprdla pokud ti pomohou Váši. Vím, ze to zní hrozne, ale az budes mít toho drobecka u sebe budes šťastná nejvíc na svete… : ![]()
Asi jo, asi máš pravdu
zítra podám hlášení od doktora, děkuju za podporu, snad to nějak dopadne ![]()
@Kelly3 píše:
@marillynka Áno další baba, strašně jsem si přála holčičku, což se mi splnilo, takže si nestěžujimožná přítel si v duchu stěžuje
, ale samozřejmě nejdůležitější je, aby byla zdravá
Jen ať je víc ženských než chlapů
Takže taky žádná hrůza? To je fájn
Asi budeš mít hyperaktivní dítě
No jediný co mám, tak je komoda na věci, oblečení, začínám kupovat i plínky, vanička, drogérka
Kočárek, postýlku budu kupovat až tak v dubnu
mno já si taky hrozně přála holčičku a přítel kluka ale to je tak skoro všude
Hlavně že je zdravá a aby se nic nestalo u porodu to je nejdůležitější..
A už máš nějaký kočárek vyhlídnutý?
Mi jme nakoupili dost plenek vloni než se ještě zvedlo DPH aspon na chvilu aby jsme měli do zásoby.. Taky něco dostanem od známých vždycky když se někdo ptát tak říkám plenky nebo kosmetiku to se shodí víc než nějaký oblečení toho máme nakoupeno dost tak zase je zbytečný aby jsme to třeba ani nevynosily..
@dreadnuth a navíc je srab! Protože pokud někoho vázne milujem, musíš s tim počítat. To zd někdy přijde miminko dřív nekdy neovlivnis. A ten chlap s tim musí počítat pokud by te chtěl se vším všudy zůstane s tebou i ted. Alespon si to myslím a tvrdí to i můj manžel. A ten je opravdu v tomhle jako doma. Co se tyče citu.
@dreadnuth píše:
Zdravím všechny maminkychci se na Vás obrátit s prosbou a Váš názor na věc..Bohužel a neplánovaně mi před týdnem řekl můj gynekolog že jsem v 5tt, jenže je tu problém že mi je teprve 18,přítel je starší o 3/4 roku, chodíme spolu 2 roky, letos dokončuje školu a budeme spolu bydlet. Mám dilema zda si miminko nechat vzít nebo ne..Vím že pokud půjdu na potrat budu toho litovat, ale přítel se k tomu moc nehlásí a já se bojím, že mě opustí pokud se rozhodnu jinak než on by si „přál“.Rodiče tuto zprávu zvládli statečně, řekli že všechno se dá zvládnout, ale mám se rozhodnou pouze já sama za sebe..Ráda bych slyšela názor na věc, opravdu nevím kudy kam a čas jde proti nám..Děkuji předem za Vaše názory
Ahoj no je těžký takhle radit
Nejdůležitější je jak to cítíš ty, ale člověk muí zvážit i to jestli na to bude mít
Když budeš na mimčo uplně sama velké plus je že ti rodiče pomohou a berou to dobře.. Ale je naprd že jsi nikde nepracovala a nemáš se kam vrátit do práce
Asi pro samotnou matku amoživitelku bez praxe to bude potom těžký sama vím jak to bylo když jsem hledala já práci
A to jsem neměla dítě.. Ale to ti určitě neradím si ho nechat vzít! Jen sama musíš zvážit všechno a jenom sama víš v jaké budeš situaci kdo ti pomůže na koho se budeš třeba moct spolehnout ono vše má své pro i proti bohužel
Ale pokud bych byla na tvém místě a měla bych někoho kdo mi s tím pomůže tak bych si ho nechala. ![]()
Ano je to trošku srabácký se takhle zachovat
šel do toho rizika že to mimi může být, bohužel si opravdu myslí že mě šoupne na potrat a bude vše ok..že se vlastně „nic nestane“
Jen doufám že rodina nezmění názor.. ![]()