Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bývalý přítel mojí mámy vůbec nemohl pochopit že dítě v děloze nedýchá, na vysvětlenou nám řekl že si myslel že dítě v děloze sedí a má vodu jen po krk
![]()
jinak můj manžel mi celé těhotenství kupoval lipánky a nutil mě cpát se jimi aby prý mimi mělo zdravé kosti
Můj přítel po sexu když se udělal do mě pak ležel a nejednou vstal a vyděšené se na mě koukl a ptal se : nemuzu ti tam udělat ještě jedno, že ne? Tak jsem mu řekla, že zase takovej machr není ![]()
Nevím, jestli to sem patří, ale když jsem čekala mladšího syna a zbývalo mi pár dní do porodu, začalo mě najednou v pravidelných intervalech pobolívat břicho. Tak říkám partnerovi, ať zavolá pro jistotu sanitku, já že si mezitím sbalím věci. Jelikož přítel čekal prvního potomka, byl vyplašený a operátorka na rychlé z něj musela mít bžundu. Neznám její odpovědi, ale přítel říkal toto:,,Dobrý den, já bych potřeboval sanitku. Přítelkyni bolí břicho." Tak jsem na něj houkla, že by nebylo od věci říct, že jsem těhotná.,,Jo, a je těhotná." Operátorka se nejspíš zeptala, v kolikátém týdnu jsem. Partner na to:,,Máme týden do termínu." Operátorka mu asi řekla, ať jí řekne přesnou délku těhotenství. Partner se zeptal mě a pak tlumočil, že 39 týden. Opět nevím, co operátorka řekla, ale partner, že jdeme čekat před barák a už se chtěl loučit. Tak říkám, jestli by jim třeba nechtěl říct adresu. Tak ji ještě nadiktoval, ale naprosto špatně. Telefon jsem mu vytrhla a raději jsem jí řekla sama. Operátorka mi se smíchem řekla, že jsem víc v klidu, než tatínek.
A ještě jedna perlička: Protože mám už jednoho syna z předešlého vztahu, přáli jsme si holčičku. Oba jsme si jí i byli nějakou dobu jistí. Já proto, že jsem měla naprosto odlišné chutě od prvního těhotenství a přítel proto, že prý ví, co dělá. Když nám pak ale na ultrazvuku řekli, že budeme mít kluka, přítel se na mě podíval a smrtelně vážně řekl:,,já vím, že to byla holka. Naštvalo jí ale to, jak jsme si tím jistý, tak se přetransformovala v kluka!"
@rychnov3 píše:
@zuzka.mamka vody jen po krk![]()
a co ti chudáčci co jsou koncem pánevním ![]()
Ještě si vzpomínám na den kdy jsme si přinesly z porodnice dcerku, dala jsem jí spinkat do postýlky, a v kuchyni sem vařila, a pak slyším pláč a dítě plakalo a plakalo a docela dlouho, tak jsem si říkala chudák dítě takovou dobu pláče a nikdo k němu nejde a pak mi došlo že plačící dítě je vlastně moje
![]()
@Karamelka86 píše:
a co ti chudáčci co jsou koncem pánevním
to nevim, myslím že ani netušil že taková možnost taky existuje
Jednou, to jsem byla asi v 6. mesici, za mnou prisel manzel do kuchyne s uplne strasnym, mrtvolne bledym vyrazem, ze at se jdu podivat do koupelny. Tak jsem sla, co to jako zase bude..Tam mi rekl, at se podivam do zachodove misy, jestli tam neni nase dite. - Mivam ve zvyku, ze kdyz vidim zbytek mydla na umyvadle, hodim to automaticky do zachodu a je fakt, ze zrovna to mydlo melo ruzovou barvu a tvar jakehosi embrya, tak si manzel myslel, ze jsem asi potratila
Pritom jsem byla v 6., takze s o hodne vetsim mimi a urcite bych vesele v kuchyni neumyvala nadobi ![]()
@zuzka.mamka Ahojky, tak to s tím dítětem se mi stalo také
Měli jsme malou dva dny doma, a já myla nádobí v kuchyni… a furt jsem si říkala, že odnikud slyším plakat dítě (sousedi měli maličkou vnučku - tak jsem si myslela, že to je ona
) Ale neštěstí malá neplakala tak moc, tak to bylo dobré
![]()
@Lusita píše:
Smeju se jako pominuta, krasne tema
kdyz odchazi manzel z domu, tak mi jako tehotne s oblibou rika " hezky sed na vejcich"
@gabousek píše:
Bože, to mě málem přetrhlo!
Jinak zakladatelko, tohle je skvělý téma!!!
Dekuji
Ja se rada ![]()
Jsem teď podruhé těhotná. Prvního máme syna. Muž by si teď strašně přál holku, jinak „straší“, že bude chtít třetí dítě. Což já nechci, představa tří kluků mě neuklidňuje.
Za 14 dní se máme dozvědět pohlaví, a manžel tuhle povídá „Tak se koukej pořádně snažit, ať je to holka“.
Tak já se teda snažím, když to říká…
![]()
Když jsme byli s manželem na návštěvě u mýho bráchy, tak brácha mi (byla jsem ve 3. měsíci) dal ruku na břicho a říkal: Už kope??? ![]()
Tak já taky přidám jednu hlášku mého přítele. Asi v 18tt jsem uvařila k obědu špenát se špalíčky a masem a protože tohle jídlo oba milujeme, tak jsme se samozřejmě přejedli. Sedíme na gauči a funíme a přítel se mi podívá na břicho a s vyděšeným výrazem říká: se nemůžeš tak přežírat, vždyť se tam chudák nevejde… ![]()