Nastávající tatínci - perly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10052
22.4.13 00:12

Bývalý přítel mojí mámy vůbec nemohl pochopit že dítě v děloze nedýchá, na vysvětlenou nám řekl že si myslel že dítě v děloze sedí a má vodu jen po krk :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

jinak můj manžel mi celé těhotenství kupoval lipánky a nutil mě cpát se jimi aby prý mimi mělo zdravé kosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10866
22.4.13 01:15

Můj přítel po sexu když se udělal do mě pak ležel a nejednou vstal a vyděšené se na mě koukl a ptal se : nemuzu ti tam udělat ještě jedno, že ne? Tak jsem mu řekla, že zase takovej machr není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.13 01:46

Nevím, jestli to sem patří, ale když jsem čekala mladšího syna a zbývalo mi pár dní do porodu, začalo mě najednou v pravidelných intervalech pobolívat břicho. Tak říkám partnerovi, ať zavolá pro jistotu sanitku, já že si mezitím sbalím věci. Jelikož přítel čekal prvního potomka, byl vyplašený a operátorka na rychlé z něj musela mít bžundu. Neznám její odpovědi, ale přítel říkal toto:,,Dobrý den, já bych potřeboval sanitku. Přítelkyni bolí břicho." Tak jsem na něj houkla, že by nebylo od věci říct, že jsem těhotná.,,Jo, a je těhotná." Operátorka se nejspíš zeptala, v kolikátém týdnu jsem. Partner na to:,,Máme týden do termínu." Operátorka mu asi řekla, ať jí řekne přesnou délku těhotenství. Partner se zeptal mě a pak tlumočil, že 39 týden. Opět nevím, co operátorka řekla, ale partner, že jdeme čekat před barák a už se chtěl loučit. Tak říkám, jestli by jim třeba nechtěl říct adresu. Tak ji ještě nadiktoval, ale naprosto špatně. Telefon jsem mu vytrhla a raději jsem jí řekla sama. Operátorka mi se smíchem řekla, že jsem víc v klidu, než tatínek.

A ještě jedna perlička: Protože mám už jednoho syna z předešlého vztahu, přáli jsme si holčičku. Oba jsme si jí i byli nějakou dobu jistí. Já proto, že jsem měla naprosto odlišné chutě od prvního těhotenství a přítel proto, že prý ví, co dělá. Když nám pak ale na ultrazvuku řekli, že budeme mít kluka, přítel se na mě podíval a smrtelně vážně řekl:,,já vím, že to byla holka. Naštvalo jí ale to, jak jsme si tím jistý, tak se přetransformovala v kluka!"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6902
22.4.13 09:27

@zuzka.mamka vody jen po krk :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
22.4.13 09:42
@rychnov3 píše:
@zuzka.mamka vody jen po krk :mrgreen: :mrgreen:

a co ti chudáčci co jsou koncem pánevním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.4.13 10:09

Ještě si vzpomínám na den kdy jsme si přinesly z porodnice dcerku, dala jsem jí spinkat do postýlky, a v kuchyni sem vařila, a pak slyším pláč a dítě plakalo a plakalo a docela dlouho, tak jsem si říkala chudák dítě takovou dobu pláče a nikdo k němu nejde a pak mi došlo že plačící dítě je vlastně moje :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.4.13 10:10
@Karamelka86 píše:
a co ti chudáčci co jsou koncem pánevním :lol:

:lol: :lol: to nevim, myslím že ani netušil že taková možnost taky existuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
22.4.13 10:31

Jednou, to jsem byla asi v 6. mesici, za mnou prisel manzel do kuchyne s uplne strasnym, mrtvolne bledym vyrazem, ze at se jdu podivat do koupelny. Tak jsem sla, co to jako zase bude..Tam mi rekl, at se podivam do zachodove misy, jestli tam neni nase dite. - Mivam ve zvyku, ze kdyz vidim zbytek mydla na umyvadle, hodim to automaticky do zachodu a je fakt, ze zrovna to mydlo melo ruzovou barvu a tvar jakehosi embrya, tak si manzel myslel, ze jsem asi potratila 8o Pritom jsem byla v 6., takze s o hodne vetsim mimi a urcite bych vesele v kuchyni neumyvala nadobi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
22.4.13 10:46

@zuzka.mamka Ahojky, tak to s tím dítětem se mi stalo také :D Měli jsme malou dva dny doma, a já myla nádobí v kuchyni… a furt jsem si říkala, že odnikud slyším plakat dítě (sousedi měli maličkou vnučku - tak jsem si myslela, že to je ona :) ) Ale neštěstí malá neplakala tak moc, tak to bylo dobré :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.4.13 14:33
@Lusita píše:
Smeju se jako pominuta, krasne tema :potlesk:
kdyz odchazi manzel z domu, tak mi jako tehotne s oblibou rika " hezky sed na vejcich" :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk: manzelovi :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.4.13 14:35
@gabousek píše:
Bože, to mě málem přetrhlo!
Jinak zakladatelko, tohle je skvělý téma!!!

Dekuji :) Ja se rada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
25.4.13 08:07

Jsem teď podruhé těhotná. Prvního máme syna. Muž by si teď strašně přál holku, jinak „straší“, že bude chtít třetí dítě. Což já nechci, představa tří kluků mě neuklidňuje. :mrgreen: Za 14 dní se máme dozvědět pohlaví, a manžel tuhle povídá „Tak se koukej pořádně snažit, ať je to holka“. :mrgreen: Tak já se teda snažím, když to říká… :think: :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
25.4.13 08:11

@zuzka.mamka voda po krk mě neskutečně pobavila :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.13 08:27

Když jsme byli s manželem na návštěvě u mýho bráchy, tak brácha mi (byla jsem ve 3. měsíci) dal ruku na břicho a říkal: Už kope??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.4.13 10:05

Tak já taky přidám jednu hlášku mého přítele. Asi v 18tt jsem uvařila k obědu špenát se špalíčky a masem a protože tohle jídlo oba milujeme, tak jsme se samozřejmě přejedli. Sedíme na gauči a funíme a přítel se mi podívá na břicho a s vyděšeným výrazem říká: se nemůžeš tak přežírat, vždyť se tam chudák nevejde… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí