Nastávající tatínci - perly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
972
11.4.13 22:04

:mrgreen: tak to je dost soumen, prej ACDC.., :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.13 22:06

Můj přítel po cca 4 týdnech co jsme měli dvojčata doma s zasekl a říká, tý jo, oni nemají vůbec žádný zuby.

• Citovat
  • Upravit
7369
11.4.13 22:07

Tak muj manzel perlil v dobe, kdy jsme podstupovali IVF. Neni zrovna ten typ, ktery by me nekde doprovazel, pokud to neni nezbytne nutne. Tak jsem mu vysvetlovala, kdy na co pujdu az jsme se dostali do faze odberu vajicek. Rikam, tam musis se mnou, hlavne tam musis odevzdat sperma. Asi me poslouchal opet jednim uchem a po chvilce se pta, a opravdu tam musim??? To uz jsem vyprskla smichy a rikam pokud nechces, abych tam udelala rychly konkurz mezi medikama, tak proste budes muset :mrgreen: Ale jsou ti chlapi roztomili!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
11.4.13 22:07
@chatwenna píše:
Muj byvaly pri provadeni oralniho sexu: „Vojtisku, uz pojd ven“ :-D
:D :D si kluci pokecali
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dadeli
11.4.13 22:10
:lol: A nebylo to ze spaní? To mi připomělo mého manžela. Po narození prcka sme oba dva odmítali společné spaní, oba sme měli hrůzu ze zalehnutí. Jednou v noci mě manžel vzbudil řevem v panice: Kde je Dani??? Kde je DAni??? a přitom zběsile prohledával peřiny :lol: Když sem mu řekla že v postýlce tak jenom zahučel aha a prásknul sebou zpátky jako deska. Ráno si to nepamatoval :lol:
@Octavie píše:
U nočního kojení (byla jsem opřená o čelo postele do polosedu) se přítel probudil, chvíli na mě tak divně koukal a pak se zeptal: „Co to děláš?“
Já na to: „Kojím.“
a on jen: „Aha.“

To samé se mi stalo i u nočního přebalování. :lol:

A to podotýkám jsme prcka už pár týdnů doma měli. :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
972
11.4.13 22:12

@kacabus NENE… :mrgreen:
ale je fakt, ze kdyz se ten muj dozvedel, ze jsem tehotna, tak jsem skoro tyden kazdy rano dostavalo vynadano, ze to jsko nemuzu myslet vazne, ze spim na brise!!! V 10tt :! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.4.13 22:14
@Dadeli píše: :lol: A nebylo to ze spaní? To mi připomělo mého manžela. Po narození prcka sme oba dva odmítali společné spaní, oba sme měli hrůzu ze zalehnutí. Jednou v noci mě manžel vzbudil řevem v panice: Kde je Dani??? Kde je DAni??? a přitom zběsile prohledával peřiny :lol: Když sem mu řekla že v postýlce tak jenom zahučel aha a prásknul sebou zpátky jako deska. Ráno si to nepamatoval :lol:

Tak tohle jsem dělala já. Téměř každou noc. A to jsme malou v postěli nikdy neměli. Manžel z toho šílel, protože jsem ho vyděšená vzbudila, že nemáme malou, donutila jsem ho zpitomnělého hledat a někdy mezitím jem usla. On pak neuměl usnout, koukal do zdi a čekal na další můj záchvat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
11.4.13 22:16
@paradiso píše:
@kacabus NENE… :mrgreen:
ale je fakt, ze kdyz se ten muj dozvedel, ze jsem tehotna, tak jsem skoro tyden kazdy rano dostavalo vynadano, ze to jsko nemuzu myslet vazne, ze spim na brise!!! V 10tt :! :hug:

Tak to já jsem v 10tt už na břiše spát nemohla :mrgreen:
Ale pamatuji si, jak mi manžel vážně klad na zčátku těhotenství na srdce, ať nemám kalhoty stáhnuté páskem, jinak bude mít malá placatý nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
11.4.13 22:20

JÁ: „Taťko, praskla mi voda!“
ON: „A moc?“
:mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
11.4.13 22:31

Večer jsem ho vzbudila vzdycháním..
ON - co je?
JÁ - asi se něco děje
ON - a nebudou to jen pošťáčci? (poslíčci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.4.13 22:32

@Chocolate jo, tak ty hledaci záchvaty jsem měla taky, kojila jsem v posteli a pak malou vždy dala do její postýlky a hned jsem usla, po chvíli jsem se vymrstila a začala lomcovat perinama a nadzvedavat manžela, kde je malá… Jo a jsem v 18 týdnu a na brichu spím pořád:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
11.4.13 22:34

Ja nesmela pouzivat odsavacku na vysavac protoze „odsava to mozek“!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
11.4.13 22:36

Ja jsem prave taky uz v 19tt a taky to spani na brise porad zvladnu… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
11.4.13 22:36
@Dadeli píše: :lol: A nebylo to ze spaní? To mi připomělo mého manžela. Po narození prcka sme oba dva odmítali společné spaní, oba sme měli hrůzu ze zalehnutí. Jednou v noci mě manžel vzbudil řevem v panice: Kde je Dani??? Kde je DAni??? a přitom zběsile prohledával peřiny :lol: Když sem mu řekla že v postýlce tak jenom zahučel aha a prásknul sebou zpátky jako deska. Ráno si to nepamatoval :lol:

Tohle se stávalo mi jak se malý narodil :D pořád jsem se budila a malého hledala i když byl v postýlce :D na radiátoru, u budíku, no prostě šílenost :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
11.4.13 22:39
@Barca12345 píše:
Ja nesmela pouzivat odsavacku na vysavac protoze „odsava to mozek“!!!

Jo to manžel taky tvrdil:) a ještě, že mě nechápe, že furt odsavam snopliky a furt tam něco je, jestli nesaju něco důležitého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí