Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můj přítel po cca 4 týdnech co jsme měli dvojčata doma s zasekl a říká, tý jo, oni nemají vůbec žádný zuby.
Tak muj manzel perlil v dobe, kdy jsme podstupovali IVF. Neni zrovna ten typ, ktery by me nekde doprovazel, pokud to neni nezbytne nutne. Tak jsem mu vysvetlovala, kdy na co pujdu az jsme se dostali do faze odberu vajicek. Rikam, tam musis se mnou, hlavne tam musis odevzdat sperma. Asi me poslouchal opet jednim uchem a po chvilce se pta, a opravdu tam musim??? To uz jsem vyprskla smichy a rikam pokud nechces, abych tam udelala rychly konkurz mezi medikama, tak proste budes muset
Ale jsou ti chlapi roztomili!!!
@Octavie píše:
U nočního kojení (byla jsem opřená o čelo postele do polosedu) se přítel probudil, chvíli na mě tak divně koukal a pak se zeptal: „Co to děláš?“
Já na to: „Kojím.“
a on jen: „Aha.“To samé se mi stalo i u nočního přebalování.
A to podotýkám jsme prcka už pár týdnů doma měli.
@kacabus NENE… ![]()
ale je fakt, ze kdyz se ten muj dozvedel, ze jsem tehotna, tak jsem skoro tyden kazdy rano dostavalo vynadano, ze to jsko nemuzu myslet vazne, ze spim na brise!!! V 10tt
![]()
@Dadeli píše:A nebylo to ze spaní? To mi připomělo mého manžela. Po narození prcka sme oba dva odmítali společné spaní, oba sme měli hrůzu ze zalehnutí. Jednou v noci mě manžel vzbudil řevem v panice: Kde je Dani??? Kde je DAni??? a přitom zběsile prohledával peřiny
Když sem mu řekla že v postýlce tak jenom zahučel aha a prásknul sebou zpátky jako deska. Ráno si to nepamatoval
Tak tohle jsem dělala já. Téměř každou noc. A to jsme malou v postěli nikdy neměli. Manžel z toho šílel, protože jsem ho vyděšená vzbudila, že nemáme malou, donutila jsem ho zpitomnělého hledat a někdy mezitím jem usla. On pak neuměl usnout, koukal do zdi a čekal na další můj záchvat ![]()
@paradiso píše:
@kacabus NENE…
ale je fakt, ze kdyz se ten muj dozvedel, ze jsem tehotna, tak jsem skoro tyden kazdy rano dostavalo vynadano, ze to jsko nemuzu myslet vazne, ze spim na brise!!! V 10tt![]()
Tak to já jsem v 10tt už na břiše spát nemohla ![]()
Ale pamatuji si, jak mi manžel vážně klad na zčátku těhotenství na srdce, ať nemám kalhoty stáhnuté páskem, jinak bude mít malá placatý nos.
Večer jsem ho vzbudila vzdycháním..
ON - co je?
JÁ - asi se něco děje
ON - a nebudou to jen pošťáčci? (poslíčci)
@Chocolate jo, tak ty hledaci záchvaty jsem měla taky, kojila jsem v posteli a pak malou vždy dala do její postýlky a hned jsem usla, po chvíli jsem se vymrstila a začala lomcovat perinama a nadzvedavat manžela, kde je malá… Jo a jsem v 18 týdnu a na brichu spím pořád:)
Ja nesmela pouzivat odsavacku na vysavac protoze „odsava to mozek“!!!
Ja jsem prave taky uz v 19tt a taky to spani na brise porad zvladnu… ![]()
@Dadeli píše:A nebylo to ze spaní? To mi připomělo mého manžela. Po narození prcka sme oba dva odmítali společné spaní, oba sme měli hrůzu ze zalehnutí. Jednou v noci mě manžel vzbudil řevem v panice: Kde je Dani??? Kde je DAni??? a přitom zběsile prohledával peřiny
Když sem mu řekla že v postýlce tak jenom zahučel aha a prásknul sebou zpátky jako deska. Ráno si to nepamatoval
Tohle se stávalo mi jak se malý narodil
pořád jsem se budila a malého hledala i když byl v postýlce
na radiátoru, u budíku, no prostě šílenost
![]()
@Barca12345 píše:
Ja nesmela pouzivat odsavacku na vysavac protoze „odsava to mozek“!!!
Jo to manžel taky tvrdil:) a ještě, že mě nechápe, že furt odsavam snopliky a furt tam něco je, jestli nesaju něco důležitého.