Nebezpečné akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
29.9.21 09:52
@Bábrdl píše: :lol: Upřímně, v pětadvaceti jsem měla úplně jiné plány, než spojovat s někým finance a vzdávat se svých koníčků. Vždyť je to ještě skoro puboš. To jsem byla ještě na VŠ, na startu „kariéry“, možností… A třicet lidtů bych taky vrazila raději do něčeho jiného, než kuchyňské linky. TO přišlo až s věkem.Jestli ti už ve třiadvaceti tikají hodiny, musíš - a tohle neříkám často - si najít staršího chlapa. :nevim: Oba jste ve svých fázích života jinde.

Nemusí shánět staršího chlapa. Jen dospělejšího a vyřáděnějšího 8) Ten můj i přes podobně extrémní koníček (jeho i můj) v tomto věku sháněl zásnubní prstýnek a společně se mnou spořil na základ hypotéky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 09:52

@Bábrdl 4 roky vydělávám, mám zázemí… :) nestuduji :) takže bavit se ano, ale chovat se jako v pubertě mi přijde blbý :) ve 25 letech už mě rodiče dávno měli :lol: vím, jiná doba, ale nemůžu věčně vyhazovat peníze, kor v TÉHLE době

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
29.9.21 09:54
@Anonymní píše:
@Melodie91 je to náš společný byt, před cca rokem se napsal na oba. On si mě nevezme :) pro něj je svatba a takové věci zbytečnost. Proč ne, taky se do toho nehrnu, děti nechci hned, ale v rámci třeba 2 let ano. Do té doby chci dodělat byt a našetřit peníze na výdaje spojené s dítětem, prostě se začít usazovat, vždyť už na to věk máme :D

Děvče, děvče, tenhle na to nebude věk možná nikdy. A nebo jestli, tak nejdřív za 10 let. A stejně se v péči o dítě nepřetrhne. Pokud chceš dítě za 2 roky, budeš muset začít hledat jinde, a to hodně rychle. A pravděpodobně týpka o dost staršího… 25 kluk, co už chce děti, se bude hledat hodně blbě.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.9.21 09:54
@Anonymní píše:
@Bábrdl 4 roky vydělávám, mám zázemí… :) nestuduji :) takže bavit se ano, ale chovat se jako v pubertě mi přijde blbý :) ve 25 letech už mě rodiče dávno měli :lol: vím, jiná doba, ale nemůžu věčně vyhazovat peníze, kor v TÉHLE době

To je naprosto v pořádku, že to tak cítíš. Ale musíš si k tomu vybrat partnera, který to cítí také tak. Faktem je, že dnešní chlapi ve 25 taky v drtivé většině nejsou takoví, jako byli ti v generaci tvých rodičů. Prostě jsou tu možnosti, pracovní, studijní, cestování, koníčky, které chtějí využít, dokud na to mají síly, peníze a čas. Nezlob se na něj. Ale netlač ho někam, kam sám nechce. Dojedeš na to nejvíc ty. A to případné dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 09:57

@unuděná také už to tak není. Mám hodně kamarádek, mají podobné staré partnery a jsou těhotné, vdané, nebo už děti mají. Teď se právě doba hodně mění.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.9.21 10:00
@Anonymní píše:
@unuděná také už to tak není. Mám hodně kamarádek, mají podobné staré partnery a jsou těhotné, vdané, nebo už děti mají. Teď se právě doba hodně mění.

Lépe si vybrali partnery no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
29.9.21 10:01
@Anonymní píše:
@Melodie91 je to náš společný byt, před cca rokem se napsal na oba. On si mě nevezme :) pro něj je svatba a takové věci zbytečnost. Proč ne, taky se do toho nehrnu, děti nechci hned, ale v rámci třeba 2 let ano. Do té doby chci dodělat byt a našetřit peníze na výdaje spojené s dítětem, prostě se začít usazovat, vždyť už na to věk máme :D

no tak většina kluků se v 25 ještě fakt nechce usazovat, a holek ve 23 taky ne, ty to máš hozené prostě úplně jinak, než on - ty chceš hnízdit, on chce žít a užívat si - asi to společně neklapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4963
29.9.21 10:02

Vadilo by mi, kdyby jezdil pryč tak často za nebezpečím a beze mě. Ale my jsme spolu rádi a na sólo dovolené nejezdime. Myslím, že on se nechce usazovat ještě mnoho let. Taky by mi vadilo, jak se vykrucuje z otázek na společnou budoucnost. I když vlastně ti na rovinu řekl, že on chce dělat kariéru. Na společnou budoucnost to nevidím. Skončila bych to dřív, než ti bude třicet a zjistíš, že on své plány nezměnil a tobě ujel vlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 10:05

@ProfZav zcela upřímně závidím a přeji vám takové štěstí ;) také mě mrzí, být doma sama, když chci jet potápět já, abych nebyla doma a nemyslela na to, nesmím, protože prostě potápí se většinou chlapi na takové úrovni co já a s chlapama já nikam nesmim. Takže tak :D

• Citovat
  • Upravit
1950
29.9.21 10:05
@Anonymní píše:
@Kazimíra Olejovka Asi jsem zapomněla napsat, že v cizině kolikrát nepoužije telefon. Vy by jste z toho nebyla takhle v háji, kdyby se neozval? :)

Já si své úzkosti vyřešila v terapii. Takže není důležité co já bych… Já se to naučila řešit a pracovat se svými pocity. Co chceš řešit? Chceš ho změnit? Taky třeba někdy nespím, když je muž daleko pracovně, vím, jaký je lajdák v některých věcech…ale určitě to neohrožuje můj zdravotní stav. A řešení není chlapovi adrenalin zakázat, ale naučit se spolu žít. On nemusí tak často a ty na sobě máš pracovat, aby jsi své úzkosti zvládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
29.9.21 10:06
@Anonymní píše:
@inkakřivák ano, ten byt je koupený je napsaný na mě I na něj 😀 odkoupili jsme ho od jeho rodičů za poloviční cenu. Dřív jsem měla několik prací najednou a vydělala jsem si na to peníze.
Za pokus to stojí. Děkuji.

no tak tohle bylo hodně hloupé rozhodnutí - tak ale zas ti bude muset ty peníze vrátit, až se odstěhuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.9.21 10:07
@Anonymní píše:
@ProfZav zcela upřímně závidím a přeji vám takové štěstí ;) také mě mrzí, být doma sama, když chci jet potápět já, abych nebyla doma a nemyslela na to, nesmím, protože prostě potápí se většinou chlapi na takové úrovni co já a s chlapama já nikam nesmim. Takže tak :D

Teď si děláš legraci ne? Jakože on ti zakazuje jezdit se potápět, protože jsou tam většinově chlapi, ale on může být půl měsíce v trapu a ani se neozvat, že je ok?
Holka nešťastná, ty jsi tak naivní, až jsi b. lbá. Prosímtě nepořizuj si dítě s žárlivcem a sobcem, bude to chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
@Anonymní píše:
@ProfZav zcela upřímně závidím a přeji vám takové štěstí ;) také mě mrzí, být doma sama, když chci jet potápět já, abych nebyla doma a nemyslela na to, nesmím, protože prostě potápí se většinou chlapi na takové úrovni co já a s chlapama já nikam nesmim. Takže tak :D

Holka, ty jsi na nejlepší cestě do průseru, jestli se ho budeš dál držet.

• Citovat
  • Upravit
41186
@Anonymní píše:

tak pak je to také o tom, co si necháš líbit, že?
Za mě jste každý jiný, jiný pohled na svět a na budoucnost. ty i on potřebujete kompatibilnějšího partnera k sobě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Kazimíra Olejovka já si nemyslím, že mam úzkosti. Když se mi ozývá, zavolá, napíše, jsem naprosto v klidu, ale to on prostě nedělá. A když už, tak někdy večer po celém dní. Stačila by zpráva „jsem ok“ po každém ponoru a bylo by to v pohodě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky