Nebezpečné akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
428
29.9.21 10:08
@Anonymní píše:
@inkakřivák trvala jsem na založení společného účtu, ale finance spojit nechce. Posíláme tam část výplaty na jídlo a výdaje, ale nemám ponětí, kolik peněz má on. To mi odmítá říct. Svatbu nechce, děti říká později, neupřesní kdy. Když naléhám tvrdí, že z něj chci podpantofláka. To je pak těžké něco. zjistit

Jak těžké něco zjistit? Vždyť ti to jasně řekl. Svatba ne, společné peníze ne, děti ne. Co na tom ženské nechápete? To že ty ses rozhodla hnízdit na jeho plánech nic nemění. On na něco takového nemá ani pomyšlení, to bych u něj očekával nejdříve tak za 10 let. Buď přistoupíte na nějaký kompromis, nebo se vaše cesty rozejdou, tak to prostě chodí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
@Anonymní píše:
@ProfZav zcela upřímně závidím a přeji vám takové štěstí ;) také mě mrzí, být doma sama, když chci jet potápět já, abych nebyla doma a nemyslela na to, nesmím, protože prostě potápí se většinou chlapi na takové úrovni co já a s chlapama já nikam nesmim. Takže tak :D

no, dobře ti tak, když se necháš tak deptat a nechat si vše zakazovat PŘÍTELEM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Anonymní píše:
@Kazimíra Olejovka já si nemyslím, že mam úzkosti. Když se mi ozývá, zavolá, napíše, jsem naprosto v klidu, ale to on prostě nedělá. A když už, tak někdy večer po celém dní. Stačila by zpráva „jsem ok“ po každém ponoru a bylo by to v pohodě.

Víš, proč to nedělá? Protože jsi mu ukradená. Je mu fuk, jak se cítíš a co prožíváš. Hlavně, že sedíš doma a nepotápíš se někde s chlapama :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
29.9.21 10:12

Je to náročný (na čas a finance), nebezpečný, ale fantastický koníček. Je to jako droga. Ten výjezd na expedici, adrenalin a to že uvidí a zažije to, co běžný člověk nikdy nezažije. Je to jiný svět, sama to musíš vědět když se taky potápíš. Těžko se toho vzdá, možná se podaří to omezit, ale je ještě dost mladý. Jestli si pořídíte mimino, počítej že tohle moc omezovat nebude.

• Citovat
  • Upravit
4963
29.9.21 10:12
@Anonymní píše:
@ProfZav zcela upřímně závidím a přeji vám takové štěstí ;) také mě mrzí, být doma sama, když chci jet potápět já, abych nebyla doma a nemyslela na to, nesmím, protože prostě potápí se většinou chlapi na takové úrovni co já a s chlapama já nikam nesmim. Takže tak :D

Nene. Tak hele, to, že jezdí na ty akce, je váš nejmenší problém. Ještě dělá podpantoflaka z tebe. Pak ti bude zakazovat jít s kámoškou na kafe a ty budeš sedět sama doma jak pecka. Je něco, co ukazuje na to, že tě má rád? Zatím to tak teda nevypadá. S takovým typem chceš zakládat rodinu a stavět budoucnost? My to máme doma nastavené takto, protože nám to oběma vyhovuje. Kdybych ale chtěla nebo pracovně musela jet pryč (nebo můj muž) tak žádný zakazovani nebude, prostě se domluvíme. Nemůžu pochopit, proč někdo je dobrovolné ve vztahu, kde jeden může všechno a druhy může držet hubu a krok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.9.21 10:13

Mimochodem, na začátku jsi psala, že potápění je váš společný koníček, což je super. Teď z tebe leze, že on ti ho zakázal provozovat, protože jsou tam chlapi, s tebou už taky nikam nejezdí a naopak on se realizovat může dle libosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 10:16

@Pan Dan to jo, ale já riskovala, když jsem byla sama. Nezakazuji mu potápění, vždyť to miluju stejně jako on. Ale nelíbí se mi, ze riskuje pořád víc a víc, místo aby myslel i na jiné věci. Teď se jedu potápět, je to pořád skvělé, ale vím, že když se něco podělá, dokážu se z toho dostat.

• Citovat
  • Upravit
53518
29.9.21 10:20
@Anonymní píše:
@Pan Dan to jo, ale já riskovala, když jsem byla sama. Nezakazuji mu potápění, vždyť to miluju stejně jako on. Ale nelíbí se mi, ze riskuje pořád víc a víc, místo aby myslel i na jiné věci. Teď se jedu potápět, je to pořád skvělé, ale vím, že když se něco podělá, dokážu se z toho dostat.

Myslím, že se „usadit“ nebude chtít ještě dlouho. Je aspoň fér a nemaže ti med kolem pusy a říká na rovinu, že to nechce. Na tobě je, aby ses zařídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
29.9.21 10:21
@Anonymní píše:

To si musíte ujasnit mezi sebou. Riskovat život je pí*ovina na n-tou. Jako adrenalin jo, ale s rozumem. Taky se rád svezu na motorce na okruhu, nebo na kole v trail parku, kde se můžu zranit, ale nesmí jít o život.

• Citovat
  • Upravit
537
29.9.21 10:23

Holka nešťastná, když už si stále maluješ tu růžovou budoucnost, schválně se ho zeptej, jak to bude s financemi, až budeš za pár let za pár tisíc na rodičáku. Pokud všechny svoje peníze utopíš v rekonstrukci, nebude ani odkud brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.9.21 10:24
@Anonymní píše:
@Russet mne 23, jemu 25. Oba máme práci, vlastní bydlení, stálý příjem. Později, kolem 28, bych děti kvůli rodinné anamnéze nemusela mít vůbec.

Jako že máti a babi měly problémy počít, tak budeš mít taky? Rozhodně bych narychlo s ním netěhotněla, abych měla splněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.9.21 10:25
@Pan Dan píše:
To si musíte ujasnit mezi sebou. Riskovat život je pí*ovina na n-tou. Jako adrenalin jo, ale s rozumem. Taky se rád svezu na motorce na okruhu, nebo na kole v trail parku, kde se můžu zranit, ale nesmí jít o život.

Zase na druhou stranu proč ne? Nemá závazky, je mladý a zdravý. Kdo nic neriskuje, nic nezíská (zkušenosti, rozum, lepší práci, nabídky). Jenom v tom kapku překáží ta přítelkyně, co by ho už ráda viděla vozícího kočárek ;) :mavam:
Můj manžel dělá paragliding. I tam riskuje pokaždé krk, stejně jako já, když jedu na divokou vodu. Míra rizika, jakou jsme ochotni podstupovat, se s věkem a dětmi změnila, samozřejmě. Ale závazky jsme chtěli oba a tak k tomu přistupujeme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 10:25

@Russet endometrioza, taky už mi začíná

• Citovat
  • Upravit
41186
29.9.21 10:30
@Anonymní píše:
@Russet endometrioza, taky už mi začíná

pak je možná na čase začít hledat partnera, který by chtěl rodinu a měl by podobnou představu budoucnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
29.9.21 10:33
@Anonymní píše:
@Kazimíra Olejovka já si nemyslím, že mam úzkosti. Když se mi ozývá, zavolá, napíše, jsem naprosto v klidu, ale to on prostě nedělá. A když už, tak někdy večer po celém dní. Stačila by zpráva „jsem ok“ po každém ponoru a bylo by to v pohodě.

Chápeš, že problém není v tom, kdy se ozve (sama píšeš že se ozve večer), ale to, jak ty to prožíváš? Že trauma z předchozího vztahu nemáš vyřešené? Opravdu si myslíš, že zvracení a hubnutí jen proto, že příteli může hrozit nebezpečí a neozve se hned po vynoření, je normální? Já teda se nikdy nepotápěla, ale předpokládám, že tam má bandu kamarádu, mají zážitek který probírají, vynoří se, jsou někde na lodi, baví se o tom a myslet hned na to…musím napsat starý, že jsem ok… Zkrátka se ozve večer, když je v klidu na hotelu. Fakt někteří chlapi berou partnerku jako sobě rovného, ne jako maminku. Musíš vyřešit sebe v první řadě. Pak se můžeš na vztah podívat a říct, zda máte stejné hodnoty a oba chcete založit rodinu. Což v tomto případě se evidentně rozcházíte. Jak já říkám, není důležité, co kdo říká, ale především to, co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí