Nebezpečné akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
428
29.9.21 11:34
@Anonymní píše:
@Ahep myšleno tak, že si nasekal závazky a teď riskuje život. Sice male závazky ale nasekal

Hele já nevím jak moc tě omezuje, nebo zakazuje, ale myslím, že kdyby sis dupla, tak se potápět jdeš i s bandou nadrženců. Závazky a pozůstalosti by se taky dořešily.

Tvůj největší problém je, že chceš založit rodinu a on ne. Taky je s tím spojená i zodpovědnost nejenom sám za sebe.

Potápění je fajn a když je to společný koníček, tak super. Taky se potápím a ano, jeskynní potápění je jiná liga, je to o hubu. Člověk musí být i trochu blázen. Pokud ty obavy o něj neuneseš a nebo ho budeš lámat na založení rodiny, stejně o něj přijdeš. Nerad to říkám, ale kompromis budete hledat těžko. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
29.9.21 11:36
@Anonymní píše:
Napadlo mě říct mu tyhle důvody, chtít vyplatit a říct, že budu bydlet odděleně, nechám mu volnost, ale budu si budovat svuj život. Volný vztah… když najdeme kompromis, dobrý, kdyz ne, nezůstanu bez domova a u soudu 😀

Ano, napadlo te to dobre, takze nezbyva, nez zacit konat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.9.21 11:37
@Pan Dan píše:
Vždycky když vyrazíš z domu hrozí že přijdeš o život. I když se pojedeš třeba jen projet na kole. Ale každá ta záliba má jiný stupeň rizika. A je nesmysl chtít posouvat hranice tam, kde překročení znamená smrt. Jako mladý jsem byl taky blbý, to většina z nás. :D Ale z tohoto jsem už vyrostl. Potápění jo, ale s rozumem.

Tak my ale nevíme, nakolik to dělá rizikově a nakolik prostě jen intenzivněji, než zakladatelka :nevim: Kdo zhodnotí, která míra rizika už je za hranou a která ne? Pokud on chce riskovat život, je to jeho volba. Takových je :nevim: Stačí mrknout na všechny ty extrémní sporty. Zakladatelka má výhodu, že o tom ví než udělá nějakou hloupost jako náhodné otěhotnění, jelikož on se toho nevzdá (dle svých slov).
A jinak myslím, že je přirozené, že se závazky a přibývajícím věkem na sebe dává člověk trochu víc pozor. Ale závazek, o který nestojí, ho nedonutí chovat se zodpovědněji, to obvykle funguje přesně naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9045
29.9.21 11:59
@Martina1717 píše:
@Ahep to byl asi dotaz na zakladatelku? Já se sem jen připletla 😀

Marná snaha, už jsi se prozradila tím úplně stejným smajlíkem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9045
29.9.21 12:01

Jinak souhlasím se zbytkem, jsi mu ukradená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
29.9.21 12:02

Na začátku jsem tomu věřila, ale teď jsem nějak na pochybách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
29.9.21 12:30
@Martina1717 píše:
@Ahep kvůli práci co dělám na hlavní úvazek nemůžu oficiálně dělat podnikání.
:P to klikání na anonymitu je ale otrava, co
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina1717
29.9.21 12:32

@stinga hele, ale mně je 20, nikdy jsem se nepotapela a dělám zdravotní sestru, rodiče milionáře fakt nemám :) :) ale… zní to fakt lákavě :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
26747
29.9.21 12:32
@Anonymní píše:
Zdravím 8)
Potřebuji radu, už sama nevím, jak se zachovat.
S přítelem jsme spolu 3 roky. Oba jsme potápěči, vždycky všechno klapalo, mít společný zájem je skvělé. Poslední rok začal přítel jezdit s kamarádem na dost nebezpečné akce. Říkají tomu expedice, ale platí si vše sám. Za poslední expedici nechal 50 000. První problém je ten, že tyto akce jsou podle mě o hubu, velké hloubky, dlouhý čas pod vodou. Jelikož se sama potapim, vím, kolik se toho může podělat. Můj bývalý přítel tragicky zemřel, takže mám možná až přehnaný strach. Každopádně vždy když odjede, jsem ve stresu, hubnu, občas zvracim. Dokud se v pořádku nevrátí. Mimo to potřebujeme rekonstrukci bytu. Já vydělávám méně, ale našetřila jsem na polovinu výdajů na rekonstrukci. Přítel svou polovinu utrácí za expedice… Už mi není 15, chtěla bych se usadit, potápěním vydělávat na kurzech atd… a soustředit se na budoucnost, děti. Ne se několikrát (tenhle rok už 5× týden, někdy dva) doma bát, co se děje… Dnes odjel na další. V noci jsem se rozbrecela, prosila ho ať nejezdí, je to velmi nebezpečná akce a je to už po třetí za 3 měsíce a jsem úplně psychicky v háji. Urazil se, že se musí vyspat a šel do jiné místnosti. Vážně už nevím, jestli jsem proste jen hysterka? Ale kdybych chtěla chlapa, co takhle riskuje, najdu si vojáka, co jezdí na mise…

Já bych to nedělala, k čemuž tě nenutí. Zakazovat bys mu to neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
29.9.21 12:34
@Martina1717 píše:
@stinga hele, ale mně je 20, nikdy jsem se nepotapela a dělám zdravotní sestru, rodiče milionáře fakt nemám :) :) ale… zní to fakt lákavě :lol: :lol:

Rok a půl zpět jsi psala, že je ti 21. :think: V téhle diskuzi by to odpovídalo i to věkové rozpětí s partnerem. :mrgreen:
 https://www.emimino.cz/…sexu-380129/

Samozřejmě náhoda, rozumím.

• Citovat
  • Upravit
53190
29.9.21 12:35
@Martina1717 píše:
@stinga hele, ale mně je 20, nikdy jsem se nepotapela a dělám zdravotní sestru, rodiče milionáře fakt nemám :) :) ale… zní to fakt lákavě :lol: :lol:

A proč tedy odpovídáš za zakladatelku v první osobě? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina1717
29.9.21 12:36

@Parninas ja se hádat nebudu 😀 klidně si to myslete, ráda se budu vydávat za milionáře :srdce:

• Citovat
  • Upravit
53190
29.9.21 12:37
@Martina1717 píše:
@Parninas ja se hádat nebudu 😀 klidně si to myslete, ráda se budu vydávat za milionáře :srdce:

Takže koukám, že ses pěkně odkopala a celých 8 stránek diskuze se tady snažíme krmit trolla. Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
29.9.21 12:37
@Martina1717 píše:
@Parninas ja se hádat nebudu 😀 klidně si to myslete, ráda se budu vydávat za milionáře :srdce:

Já si to myslet můžu, protože jsi to tam psala. :mrgreen: Už mu stojí?

• Citovat
  • Upravit
864
29.9.21 13:23
@Parninas píše:
Já si to myslet můžu, protože jsi to tam psala. :mrgreen: Už mu stojí?
:) Ale jemu stojí, ne? :) jen erekci neudrží déle než 3 minuty :) Každopádně, rok a půl zpět psala, že jí je 21 a teď píše 20, :hug: Jak se to dá? To bych taky bral :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí