Nebezpečné akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5683
29.9.21 10:54
@Anonymní píše:
@Pan Dan to jo, ale já riskovala, když jsem byla sama. Nezakazuji mu potápění, vždyť to miluju stejně jako on. Ale nelíbí se mi, ze riskuje pořád víc a víc, místo aby myslel i na jiné věci. Teď se jedu potápět, je to pořád skvělé, ale vím, že když se něco podělá, dokážu se z toho dostat.

„Misto aby myslel na jine veci“ - nemuzes nikomu narizovat, na co ma myslet preci! Kluk to dela spravne, jede si svou, nez se nechat takto sekyrovat a se divim, ze jeste neutekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 10:56

@Ahep :) dobře, napisu to takhle. Kdyby se s ním něco stalo, nejsme manželé. Zůstane mi půl bytu, co s ní? Půl všeho, co absolutně nevyužiju a budu se tahat po soudech, abych za to dostala prachy? Mimo to, že o nej přijít nechci…

• Citovat
  • Upravit
53190
29.9.21 10:58
@Anonymní píše:
@Ahep :) dobře, napisu to takhle. Kdyby se s ním něco stalo, nejsme manželé. Zůstane mi půl bytu, co s ní? Půl všeho, co absolutně nevyužiju a budu se tahat po soudech, abych za to dostala prachy? Mimo to, že o nej přijít nechci…

Co blábolíš? Svůj podíl bys prostě nabídla zpět rodičům nebo prodala. Finito šlus. Sám ti řekl, že svatbu nechce, není pro něj důležitá, tak snad sis tohle nějak ošéfovala ne? Může ho srazit auto, až půjde z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 10:58

@Ahep myšleno tak, že si nasekal závazky a teď riskuje život. Sice male závazky ale nasekal

• Citovat
  • Upravit
53190
29.9.21 10:59
@Anonymní píše:
@Ahep myšleno tak, že si nasekal závazky a teď riskuje život. Sice male závazky ale nasekal

A odpovíš nám, zda jste tedy platili tu částku za byt napůl? Nebo dostal svou půlku od rodičů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 10:59

@unuděná máme i firmu, která je psaná na něj, dokud se nevezmeme… zavazek?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.9.21 11:00

@unuděná je to půl napůl s nim ne s jeho rodiči.

• Citovat
  • Upravit
1950
29.9.21 11:01
@Anonymní píše:

o byt nebo o chlapa? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@Anonymní píše:
@unuděná máme i firmu, která je psaná na něj, dokud se nevezmeme… zavazek?

Hele, začínám si myslet, že trollíš. Najednou na straně 6 vyrukuješ s firmou?? :mrgreen: Takže on má normální zaměstnání, do toho jezdí každý měsíc na minimálně týden se potápět a ještě je spoluvlastník firmy? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
@Anonymní píše:

Kdyby tvuj pritel umrel, dedi po nem jeho rodice, tobe zustane jen tvoje pulka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@unuděná ano, výhoda mít rodiče co maji miliony. Firmu rozvíjíme spolu. Nevím, co je na tom divného.

• Citovat
  • Upravit
53190
@Anonymní píše:
@unuděná je to půl napůl s nim ne s jeho rodiči.

Platil tu svou polovinu, nebo se na něj ta polovina napsala poté, co jsi zaplatila rodičům polovinu ceny bytu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.9.21 11:02
@Anonymní píše:
@unuděná ano, výhoda mít rodiče co maji miliony. Firmu rozvíjíme spolu. Nevím, co je na tom divného.

Jeho rodiče, co? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 11:03

Ptala jsem se na jiné věci než je náš majetek ;)

• Citovat
  • Upravit
335
29.9.21 11:04
@Anonymní píše:
@inkakřivák chce dělat kariéru. Rekonstrukci mi několikrát hodil na hlavu 😀 přitom se nám doslova rozpadá kuchyňská linka a vana… absolutně nemám ponětí, jak je na tom s penězma. Když se zeptám, neodpoví. Asi má našetřeno? Nevím. 😀

Chápu tvůj strach. Ale myslím si, že jste mladí. A on se zatím uvazovat k rodině nechce. A já to úplně chápu, taky bych se v 25 nechtěla uvázat doma, očividně není ten typ, co chce založit rodinu takto brzy. Na děti je času dost. I když v tvém případě asi ne. Proto asi budeš muset hledat jinde, možná staršího partnera, co bude chtít to samé. Ale myslím si, že od 25 letéhp kluka ne. Taky by to mohlo dopadnout tak, že sice budeš mít hotovou rekonstrukci, mimíska a na vše budeš sama, protože on neni připravený a svých zájmů se nevzdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí