Nechce se mnou bydlet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4090
2.2.18 13:48

To je takovej problém vyložit karty na stůl? U chlapa zřejmě jo, prostě využívá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
2.2.18 13:48

@Cekk moje máma má přítele jsou spolu dost dlouho a každý svůj byt a taky jednou spolu bydlí pak zas ne.. pak se rozcházejí pak zase ok, jsou rádi že mají ten klid pro sebe.. takhle když neplánují děti a rodinu se to dá pochopit ale ty jsi stejně stará jako já, mladá holka co si našla takového „páprdu“ (pardon) co už chce ten vlastní klídeček a zároveň jen se občas pomazlit, mít s kým na dovolenou a takové ty výhody mít přítelkyni zrovna tak jako ta moje máma s tím jejím přítelem jak se mi zdá.
Jsi si jistá že opravdu by chtěl zakládat novou rodinu, miminko atd, že to nejsou jen řeči abys mu neutekla?
Podle toho co ti říká že „už jsem ti chtěl navrhnout ale..“ to je příručkové manipulátorství :?
Jsi ještě maldá baba, najdi si pořádnýho chlapa co touží po rodině, ne předčasnýho „páprdu“ (znovu pardon ) co chce vlastní klid :-)

Příspěvek upraven 02.02.18 v 13:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
2.2.18 13:49
@Esmeralda75 píše:
Jo jo, tak když to bereš takhle, tak to máš pravdu :mrgreen: Z toho co se psalo jsem automaticky získala dojem, že když ji nechá ať se takhle u něj stará, tak u ní nedělá nic. A jak psala zakladatelka že za full servis on platil aspoň ty hory, tak si myslím že to tak je.Ale jak jsi psala, musí to tak mít oba, chtít bejt každej ve svým. Ale on už ji tahá za fusekli 4 roky, navíc ty kecy už jsem chtěl s tebou žít, ale teď jsi to pokazila? Prostě nechce.Vis ono je to i o tom že já něco takovýho nedávno zažila, tak stojím spíš při ní, jestli mě chapes :mrgreen: Mne přítel sám od sebe říkal že chce jít bydlet ke mně ale až udělám kuchyni, pak začal až uděláš tohle a ty tady nemáš tohle…no a když bylo hotovo kop mě do pr.dele ani neřek proč. Pekne jsem cumela 8o. Trvalo mi pár měsíců než jsem si řekla, mělo to tak bejt a nebyl to ten pravej.Tak se nediv že spíš stráním ji než chlapovi :mavam: Jo kdyby oni měli koule říct všechno narovinu tak se tohle neděje ale oni neví kolikrát co sami chtej :(

no, tak jasně, že každej vychází ze své situace. Já to zas zažila obráceně. jasně jsem deklarovala že domu nikoho nechci, sestěhovávat se budu až na důchod. Do té doby chci mít klid a pohodu.
Taky mi bylo vyčteno, že ho vodím za nos. Že si myslel, že si dělám legraci a jen to oddaluji, jsem nerozhodná. Že jsem to přeci nemohla myslet vážně, že chci mít s někým vztah a nebydlet spolu…
:nevim: Myslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.2.18 13:50
@Esmeralda75 píše:
Má říct narovinu že s ní žít nechce, pak nebude za hajzlika.Jak by se vám líbilo kdyby vám někdo sliboval a pak nic? Akorát ji obírá o čas aby si našla někoho s kým budou rodina. Podle mě on dobře ví co ona chce on nechce a manipuluje…takže hajzlík je, tečka.

Přesně. Hlavně ty trapné kecy, jak ji už zrovna chtěl požádat, aby se nastěhovala, a ona to opět tak zkazila. :roll: Měl to říci hned na začátku na rovinu, a netahat ji za nos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
2.2.18 13:51
@Esmeralda75 píše:
Má říct narovinu že s ní žít nechce, pak nebude za hajzlika.Jak by se vám líbilo kdyby vám někdo sliboval a pak nic? Akorát ji obírá o čas aby si našla někoho s kým budou rodina. Podle mě on dobře ví co ona chce on nechce a manipuluje…takže hajzlík je, tečka.

ale dyt to píšu od začátku, že todle se mi nelíbí, že splibuje a není to tak.
Ale samotný fakt, že nechce společně bydlet mi nijak vychcaný nepřijde.
Zajímal by mi jeho pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
2.2.18 13:53
@Lama Lama píše:
ale dyt to píšu od začátku, že todle se mi nelíbí, že splibuje a není to tak. Ale samotný fakt, že nechce společně bydlet mi nijak vychcaný nepřijde.
Zajímal by mi jeho pohled.

Asi tam nevidíš to: když nebudeš hodná, nedovolím ti se mnou bydlet, vzít se, mít mimino.
To je snad vychcanost do očí bijící. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
2.2.18 13:54

A do kdy je chlap ještě tvárnej aby chtěl ještě společný soužití a děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
2.2.18 13:59
@kontramatka píše:
Asi tam nevidíš to: když nebudeš hodná, nedovolím ti se mnou bydlet, vzít se, mít mimino.
To je snad vychcanost do očí bijící. :nevim:

Ne, to není o tom, když bude hodná. On s ní prostě miminko ani bydlet nechce, ikdyž bude hodná. Prostě nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
2.2.18 14:01
@ametyst píše:
A do kdy je chlap ještě tvárnej aby chtěl ještě společný soužití a děti?

Dokud ještě děti nemá. Pak jsou samo vyjímky. A nebo zjistí že jim nic jiného nezbyde a nechaj se k tomu dotalčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106521
2.2.18 14:01
@ametyst píše:

tak třeba ten můj…a kdybych byla mladší, klidně by šel i do toho dítěte..to je prostě o tom, jak to kdo má nastaveno…někdo za vztah považuje až to soužití…dost chlapů je línejch randit, něco vymýšlet, věnovat tomu čas…tak to ženou do toho bydlení co nejdřív, protože je to pro ně pohodlnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
2.2.18 14:07
@ametyst píše:

Dokud nezačne sám bydlet, je nejtvárnější. Pokud je už velmi dlouho sám, tak ztvrdne. Naprosté většině by vyhovovalo víkendové partnerství. Ti majetničtější však na to pochopitelně nepřistoupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106521
2.2.18 14:10
@zoidberg píše:
Dokud nezačne sám bydlet, je nejtvárnější. Pokud je už velmi dlouho sám, tak ztvrdne. Naprosté většině by vyhovovalo víkendové partnerství. Ti majetničtější však na to pochopitelně nepřistoupí.

V tom máš asi pravdu, jak si na to člověk zvykne, do spolubydleni se mu uz moc nechce, myslím, že platí i pro ženy..možná i víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4090
2.2.18 14:12
@Lama Lama píše:
no, tak jasně, že každej vychází ze své situace. Já to zas zažila obráceně. jasně jsem deklarovala že domu nikoho nechci, sestěhovávat se budu až na důchod. Do té doby chci mít klid a pohodu.
Taky mi bylo vyčteno, že ho vodím za nos. Že si myslel, že si dělám legraci a jen to oddaluji, jsem nerozhodná. Že jsem to přeci nemohla myslet vážně, že chci mít s někým vztah a nebydlet spolu… :nevim: Myslela.

No ale tys to řekla na ferovku, to je pak o něčem jiným, že si to vyložil jinak a doufal že zmenis názor, to je blbý no :? Ale když jsi to řekla nemáš si ty co vyčítat, jen je blbý když ti chlap řekne že jo, pak že neví atd…to zas zažívala já a taky jsem čekala jak blb, to se pak cítíš fakt podvedená, když by mi jasne řekl nebudu s tebou bydlet a nechci rodinu, hned bych ho opustila. U mě to bylo tak že si se mnou i tu rodinu měsíc dělal a pak zdrhnul. Reknu ti cítila jsem se strašně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
2.2.18 14:12

@Venetia @Lama Lama @zoidberg hm a co když mám rok přítele, bezdětného a zatím spolu nebydlíme ale jsme spolu o víkendech někdy i v týdnu přes noc…Já mam syna, on děti nemá. On by dítě chtěl…ale asi ani jeden nevíme kdy je vhodná doba.
JO a je mu 34(mně 32)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106521
2.2.18 14:16
@Andy27 píše:
Aha ja nevedela ze se uvari az manzelovi a ne priteli? :think: :palec:..proc hned bych se mela plazit po podlaze :lol:? S prachovkou jsem si nehet jeste nezlomila teda…Příspěvek upraven 01.02.18 v 16:01

Ale proč bys to dělala…v cizím bytě? Když te zve k sobě, má se o tebe postarat on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí