Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Cekk že se tak blbě ptám ale to s dcerkou vyžiješ z polovičního úvazku???
@Cekk píše:
To vite ze jo, ted jsem sice marod ale delam na zracenej od pul9 takze rano nemam zase az takovej stres. Hory platil samozrejme on, jeste abych ja neco platila kdyz ho ctyri roky servisuju jak pana krale.
Tak to je v pohodě. Klidně bych je nechala propanout, ať vidí, že nejsi žádný hadr na podlahu, a kvůli týdnu na horách se nebudeš ponižovat. Ale pokud by chtěl vzít holky sebou, nebránila bych mu.
@nostress píše:
Tak to je v pohodě. Klidně bych je nechala propanout, ať vidí, že nejsi žádný hadr na podlahu, a kvůli týdnu na horách se nebudeš ponižovat. Ale pokud by chtěl vzít holky sebou, nebránila bych mu.
pochybuju že by chtěl jet sám s holkama…by mu chyběla „pomocnice“.
@ametyst píše:
pochybuju že by chtěl jet sám s holkama…by mu chyběla „pomocnice“.
No to by měl smolíka. ![]()
@ametyst jsem provozni manazer jednoho obchodaku takze delam i doma. Plat mam pekny.
Hrozné jak to někdy trvá druhého prokouknout
Snad brzy potkáš někoho lepšího ![]()
@Cekk píše:
@ametyst jsem provozni manazer jednoho obchodaku takze delam i doma. Plat mam pekny.
tak to závidím
Každopádně 4 roky bych nečekala… ![]()
@lilithlilith píše:
Já Ti napíšu svou zkušenost, abys věděla, že se to stává i ostatním.. Zažila jsem rozchod, bolel tak že jsem myslela že umřu. Oba jsme měli holčičky. Odešel on, podrazil mě navíc s bydlením, najednou jsem neměla s dcerou kam jít, a bez peněz. Bolí mě srdce ještě dodneška - čert vem mě i jeho, ale moje dcera ještě asi tři další roky nemohla pochopit, proč už s námi „nekamarádí“ a stýskalo se jí po té holčičce.
Jak bez peněz? On tě obral o tvé peníze?
Na hory bych myslela až jako na poslední věc. On je platil, tak by asi on s holkou jel, ne??? Myslím si, že by neměl problém sehnat nějakého kámoše, který by jel s ním…to už by byla jeho starost…
@Cekk píše:
@ametyst ja vim blbejsi uz byt nemuzu
no 4 roky a nic z toho, jako k čemu to je
.Vykašlala bych se na něj…opravdu.
@Cekk píše:
@lilithlilith jsem z male vsi, popravde nevim kde bych mohla nekoho potkat. Nikam nechodim veskery cas venuju male kterou mam v peci. Tohohle pasaka jsem potkala ve skolce na schodech…ty bezdetny zraly chlapy ktere bych nemusela zivit a vychovavat potkam kde?
Leda ve snu.
@Cekk píše:
Me to prislo normalni mu uklizet prat atd. Zenska by to delat mela pokud je s chlapem. Bohuzel mi uz nedoslo ze ten chlap by mel zit sni a s ditetem spolecne kdyz to chce. Tohle jsem podelala priznavam. Dalsi vec se kterou si nevim rady je jeho zavislost na nevlastni dceri z jeho strany. Je schopen mi rict, ze si chce uzit malou kdyz ji u sebe ma a at jedu s dcerou na vecer k sobe..uz je toho na me moc. Jsem velmi tolerantni ale tohle uz i zaboli.
Je mi to líto, ale vážně mi přijde, že tě jen využívá. Tak bych to ukončila. Zkus ještě dát vážný hovor, ale stala bych si za svým, buď žít společně nebo radši nic.Full servis od tebe se mu líbí ale být s tebou už ne?!
Já mám dost zkušeností s chlapeckama 40letyma z mamahotelu, vždycky to dopadá stejně. Taky se jim líbí že si uzijou, výlety a tak ale začít spolu normálně žít? O to vůbec nestojí, doma maj fullservis od maminek a u mě by museli třeba platit půlku za jídlo. O tom mít dítě, radši ani nemluvím. To je pro ně jen starost a přirovnávají to k tomu že bych jim zkazila život a finančně je ruinovala. A to jsou bezdětní chlapi.Hele už jsem to zažila 3krat a teď jsem sama a už ani nemám chuť to s nějakým takovým dál zkoušet. Vzdyt to nejsou chlapi, jsou to slabosi… ![]()
@Černá vdova píše:
Podle mě s vámi nechce bydlet, protože už má rád svůj klid. To bych asi i pochopila. Je mu 42 let, dítě bych si s ním v žádném případě nepořizovala. Leda v případě, že bych ho chtěla vychovávat sama. Protože tenhle pán je líný a sobecký.
Domů by mě kvůli nevlastní dceři poslal jen jednou. Protože já už bych k němu nikdy nejela. Musel by ke mě a pak bych ho vždycky vypakovala, že mám malý byt a chci mít klid.
Neuklízela bych mu a nedělala u něj doma žádný servis. Jezdila bych k němu zásadně po obědě, který bych si doma uvařila a sama snědla. Používej ho stejně, jako on používá Tebe.A nebo líp, zbav se ho. Najdi si někoho, kdo s Tebou bude chtít mít plnohodnotnou rodinu. Se vším všudy.
No přesně tak, líp bych to nenapsala ![]()
@Esmeralda75 píše:
Je mi to líto, ale vážně mi přijde, že tě jen využívá. Tak bych to ukončila. Zkus ještě dát vážný hovor, ale stala bych si za svým, buď žít společně nebo radši nic.Full servis od tebe se mu líbí ale být s tebou už ne?!Já mám dost zkušeností s chlapeckama 40letyma z mamahotelu, vždycky to dopadá stejně. Taky se jim líbí že si uzijou, výlety a tak ale začít spolu normálně žít? O to vůbec nestojí, doma maj fullservis od maminek a u mě by museli třeba platit půlku za jídlo. O tom mít dítě, radši ani nemluvím. To je pro ně jen starost a přirovnávají to k tomu že bych jim zkazila život a finančně je ruinovala. A to jsou bezdětní chlapi.Hele už jsem to zažila 3krat a teď jsem sama a už ani nemám chuť to s nějakým takovým dál zkoušet. Vzdyt to nejsou chlapi, jsou to slabosi…
Ale tak já bych neřekla, že jen využívá. Evidentně něco z toho vztahu má i ona. Já jediné, co je nefér, vidím to, že on neřekne narovinu, že tak, jak to je mu vyhovuje a společné bydlení neplánuje.
Někomu to vyhovavoat může a pokud je to oboustranné, dohodnuté, tak na tom nevidím nic vychcaného, žádné využívání. Prostě vztah bez společného bydlení.