Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Do-not-touch tak po pravdě, jsem to z těmi kozama říkal maximálně jednou za deset let a ještě v alkoholovém rauši.
A zřejmě by to nedopadlo, páč jsem tvor aspoň trochu společenský a mám rád lidi kolem mne.
S tím bohem, jo jsem nevěřící, nicméně stanou se v životě věci, které změní pohled na budoucnoust a aniž bychom chtěli nezbyde, než se podřídit. Více se k tomu fatalismu nechci vracet.
@Do-not-touch píše:
@Hroznej puberťák právě, muži mají dobrou prostorovou orientaci, ale s tou časovou to bývá horší
S tou prostorovou orientací to nebude tak horké, když se neorientují v lednici, bála bych se je vypustit do terénu
.
@samá práce píše:
@Do-not-touch tak po pravdě, jsem to z těmi kozama říkal maximálně jednou za deset let a ještě v alkoholovém rauši.A zřejmě by to nedopadlo, páč jsem tvor aspoň trochu společenský a mám rád lidi kolem mne.
S tím bohem, jo jsem nevěřící, nicméně stanou se v životě věci, které změní pohled na budoucnoust a aniž bychom chtěli nezbyde, než se podřídit. Více se k tomu fatalismu nechci vracet.
Máš pravdu. Stanou se v životě věci, které změní pohled, ale na každém pak záleží, jak s tím naloží. Někdo se utopí v rezignaci a jiný se sebere a začne znovu od začátku. Vždycky je to otázka osobního rozhodnutí - rezignuju nebo s tím něco udělám. A skoro každá situace je řešitelná (akorát smrt a velké zdravotní potíže se nedají změnit). Sám si uvědom, co všechno v životě máš a čeho jsi dosáhl
.
@Do-not-touch píše:
@Černá vdova Ty znáš chlapa, co se neorientuje v lednici?
Ty znáš chlapa, kterýho když pošleš do lednice pro máslo, tak ho tam najde? Lahváče najde vždycky
.
@Esmeralda75 píše:
To jsi asi blbě pochopil, pochybuju že mu něco předhazuje. Ale přijde mi úplně normální že ti partner řekne proč mu to třeba nevyšlo a ty jemu, to je normální konverzace. A že si tu písem zkušenosti, že vás zdrbnem, to mi přijde taky normální, životní zkušenosti no.Nehazim určitě svý blbý zkušenosti na dalšího chlapa, ale je fakt že už mám kontrolku a určitý věci už třeba netoleruju.To je normální život!!
Tak tak.
@ametyst píše:
@Hroznej puberťák nikdo se v tom nepatlá ani nepředhazuje ale člověk má už prostě nějaký zkušenosti a strach něco na jednu stranu i uspěchat.
My máme náhodou moc hezký vztah
Ale fakt je že 4 roky na něco čekat nebudu…