Nechce se mnou bydlet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
911
2.2.18 09:08

@lilithlilith jsem z male vsi, popravde nevim kde bych mohla nekoho potkat. Nikam nechodim veskery cas venuju male kterou mam v peci. Tohohle pasaka jsem potkala ve skolce na schodech…ty bezdetny zraly chlapy ktere bych nemusela zivit a vychovavat potkam kde? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
2.2.18 09:08

@Cekk :mrgreen: :mrgreen: no vidíš, zrovna ted už jsi se mohla stěhovat. To je ale náhodička, bych mu řekla že už ale nechci :jazyk: Jste spolu docela dlouho no a jemu to takhle vyhovuje, ani se nedivím ;) Jak často se vůbec vidíte? Jestli hledáš partnera pro život hledej jinde, tenhle chce spíš jen občas se vidět a stačí :? Jestli se hádáte a ještě spolu nežijete tak pak to bude horší. Chlap pokud fakt chce nečeká, neodmítá ale jedná ;) Rozhodně se neozývej, až se ozve uvidíš a jak bude svalovat vše jen na Tebe tak mu řekni že jo že můžeš za vše :lol: I bych chápala že už chce žít sám ale tak to měl říct hned, ne nechávat v nejistotě že vše je v plánu, ale kdy? Chce vůbec ještě dítě? Zase rozejít se úplně nechce, ten servis od Tebe by mu rozhodně chyběl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
2.2.18 09:13

@Markéta80 vidame se kazdy den, rano odpoledne a vecer. Je to pan velkomozny zlaty bobky kakajci podnikatel tak si to muze dovolit. Se obcas behem dne utrhnout. Ale zhruba to dava celkem dve hodky denne. Takze rodinny zivot jak stehno. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.2.18 09:13
@Cekk píše:
@lilithlilith dekuju. :kytka: vcera mi doslo ze ten servis co odeme ma si za sve chovani ke me nezaslouzi. Penez ma dost at si najme hospodyni kterou si zaplati. To ze jsme se pohadali a vcera se holky nevidely samozrejme haze na me. Vzdy to tak krasne vse otoci aby byl bez viny. A pak zacne s vetama typu kdyby si ted nedelala zle, uz jsem ti chtel rict aby si se s malou nastehovala, uz jsem si te chtel vzit, uz jsem chtel miminko. A ty si to ted timhle podelala.. po ctyrech letech me to uz nevzrusuje, ale driv sem si fakt myslela ze rika pravdu. :pocitac: :zed:

Jasně, a když s malou přijdeš na blbý víkend, odjíždíš po 2 hodinách s jeho slovy, že tohle jste si teda nedomluvili…už jenom tohle by pro mě bylo takové ponížení, že bych tam víc nepřijela.
Buď bych si ho nechala čistě jako milence (třeba do té doby, než potkáš někoho na společné žití), nebo bych šla o dům dál rovnou…záleží jakou máš náturu…

• Citovat
  • Upravit
59396
2.2.18 09:20

@Cekk :? 2h denně to fakt nic moc :? Tak se ho zeptej jak by si to fakt představoval, takhle můžeš jen roky ztrácet čas za pár let bude na vše pozdě :? To se moc neznáte když se vidíte tak málo, takže kdo ví jestli by si s ním vydržela v jedné místnosti celé dny :mrgreen:. To je pak fakt jiné, být s člověkem celé dny ;) Takhle žít 4 roky a neustále čekat kdy milostivě nabídne společné bydlení :jazyk: Na společné dovolené jste byli. My se sestěhovali po roce, ale byli jsme hodně mladí, do té doby jsme spolu byli několik hodin denně, pro mě šok z velkého baráku do garsonky 8o a bylo to fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
2.2.18 09:24

@káťa tohle konkretne se stalo pred tydnem. Samozrejme ze to pro me bylo velmi ponizujci. I pro tohle bylo predevcirem zle. Uz jsem to jeho chovani nevydrzela a byla jsem vztekla jak vosa. Stale se snim nebavim. Popravde nevim jak dal. Mame v breznu zaplacene hory v Italii i s holkama. Trnu ze to propadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
2.2.18 09:27

@lilithlilith jedeš po mě jako blázen :jazyk: :srdce: :* :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
2.2.18 09:30
@Cekk píše:
@káťa tohle konkretne se stalo pred tydnem. Samozrejme ze to pro me bylo velmi ponizujci. I pro tohle bylo predevcirem zle. Uz jsem to jeho chovani nevydrzela a byla jsem vztekla jak vosa. Stale se snim nebavim. Popravde nevim jak dal. Mame v breznu zaplacene hory v Italii i s holkama. Trnu ze to propadne.

No tak to propadne, no…dějí se horší věci…
Jak už jsem psala. Já byla taky sama s dcerkou. S expřítelem jsem byla 5 let a bránila jsem se společnému bydlení jako čert kříži (on ho pořád chtěl), prostě jsem vnitřně cítila, že to tak nechci. Možná jako tvůj přítel u tebe. Omlouvala jsem mu to tím (i sama sobě), že už s nikým žít nechci, mám ráda svůj klid atd…
A když jsem poznala současného, bylo to úplně něco jiného. Do měsíce jsme spolu bydleli (i s jeho dcerou, kterou má ve střídavce), najednou jsem to neřešila, brala ho jako svou druhou polovičku, najednou mě to neotravovalo, sestěhování mi přišlo jako naprosto přirozené, i po tak krátké době…ani jsme se o tom nebavili a ničem se nedomlouvali, prostě to vyplynulo nějak samo, že najednou u nás měli věci, svůj byt pronajali a začali jsme žít společně. Všichni jsme to tak i beze slov cítili. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3739
2.2.18 09:33
@Cekk píše:

Nejsi žádná fuchtle. V hlavě to máš srovnané. Můžeš mu říct, že na hory nepojedeš, protože bys to zas všechno pokazila. Ať si sebou vezme nějakou jinou hospodyni a chůvu pro dítě. Ty máš svůj život, ve kterém je místo jen pro ty, kteří si tě váží a nezneužívají tě jen když se to hodí jim.
CHová se jako dobře libovej idiot. Prej zrovna jsem ti chtěl říct ať se nastěhuješ, ale zase jsi to pokazila. HAHAHAHAHAHA. umřela bych smíchy na místě a pak šla skutečně chcípnout do houští z toho pocitu, že se kvůli němu cítím jako kráva. Tohle parťák neudělá tomu druhýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
2.2.18 09:37

@káťa no přesně. Prostě to tam musí přirozeně zafungovat nebo to nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
2.2.18 09:56
@Cekk píše:
@lilithlilith dekuju. :kytka: vcera mi doslo ze ten servis co odeme ma si za sve chovani ke me nezaslouzi. Penez ma dost at si najme hospodyni kterou si zaplati. To ze jsme se pohadali a vcera se holky nevidely samozrejme haze na me. Vzdy to tak krasne vse otoci aby byl bez viny. A pak zacne s vetama typu kdyby si ted nedelala zle, uz jsem ti chtel rict aby si se s malou nastehovala, uz jsem si te chtel vzit, uz jsem chtel miminko. A ty si to ted timhle podelala.. po ctyrech letech me to uz nevzrusuje, ale driv sem si fakt myslela ze rika pravdu. :pocitac: :zed:

tak tohle jsou manipulativní kecy :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
2.2.18 10:12
@Cekk píše:
@Markéta80 vidame se kazdy den, rano odpoledne a vecer. Je to pan velkomozny zlaty bobky kakajci podnikatel tak si to muze dovolit. Se obcas behem dne utrhnout. Ale zhruba to dava celkem dve hodky denne. Takze rodinny zivot jak stehno. :zed:

jen mě to zajímá ale ty nepracuješ že se vídáte ráno, odpoledne i večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.2.18 10:19
@Cekk píše:

Jé, to je ale srandista. :) Si z tebe dělá normálně p*del.Jsi mladá holka, ty si můžeš najít svobodného kluka, který tě bude opravdu milovat.Pana podnikatele bych velmi rychle poslala tam, kde slunce nesvítí. A ty hory platil on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
2.2.18 10:19
@Cekk píše:
@lilithlilith dekuju. :kytka: vcera mi doslo ze ten servis co odeme ma si za sve chovani ke me nezaslouzi. Penez ma dost at si najme hospodyni kterou si zaplati. To ze jsme se pohadali a vcera se holky nevidely samozrejme haze na me. Vzdy to tak krasne vse otoci aby byl bez viny. A pak zacne s vetama typu kdyby si ted nedelala zle, uz jsem ti chtel rict aby si se s malou nastehovala,uz jsem si te chtel vzit, uz jsem chtel miminko. A ty si to ted timhle podelala.. po ctyrech letech me to uz nevzrusuje, ale driv sem si fakt myslela ze rika pravdu. :pocitac: :zed:

Manipulace jako kraaaava.
Chova se k tobe jako k podrizenemu a nezvedenemu decku, ktere nedostane bonbon, protoze zlobilo. Tohle nemas zapotrebi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
2.2.18 10:35

To vite ze jo, ted jsem sice marod ale delam na zracenej od pul9 takze rano nemam zase az takovej stres. Hory platil samozrejme on, jeste abych ja neco platila kdyz ho ctyri roky servisuju jak pana krale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí