Nechce se mnou bydlet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4090
2.2.18 14:16
@ametyst píše:
A do kdy je chlap ještě tvárnej aby chtěl ještě společný soužití a děti?

Jeeee to bych taky chtěla vědět, před 30 to nebylo, ve 30 taky ne, ve 35 mi chlapi říkali že ještě je brzo a ve 40 mi říkají že už jsou na to starý, hmmmmmmm…šlo o víc chlapů, tak až mi tu někdo napíše přesněji věk, půjdu takovýho ulovit :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
2.2.18 14:19
@ametyst píše:
@Venetia @Lama Lama @zoidberg hm a co když mám rok přítele, bezdětného a zatím spolu nebydlíme ale jsme spolu o víkendech někdy i v týdnu přes noc…Já mam syna, on děti nemá. On by dítě chtěl…ale asi ani jeden nevíme kdy je vhodná doba.
JO a je mu 34(mně 32)

a jaká je otázka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
@tyniste píše:
Když už jsme u těch rad, já mám ráda tuto:

Smýšlí o tobě přesně tak, jak se k tobě chová.

Prosté :)

To je hezké…jen kdyby to tak opravdu bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
@Esmeralda75 píše:
Jeeee to bych taky chtěla vědět, před 30 to nebylo, ve 30 taky ne, ve 35 mi chlapi říkali že ještě je brzo a ve 40 mi říkají že už jsou na to starý, hmmmmmmm…šlo o víc chlapů, tak až mi tu někdo napíše přesněji věk, půjdu takovýho ulovit :mrgreen: :lol:

no právě :mrgreen:.Do 30 že jsou mladý a nevybouřený a pak zase už starý..tak já nevim kdy je tedy ten věk tvárnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4090
2.2.18 14:20
@Lama Lama píše:
Dokud ještě děti nemá. Pak jsou samo vyjímky. A nebo zjistí že jim nic jiného nezbyde a nechaj se k tomu dotalčit.

Kdepak, já zažila x bezdětných a vždycky je něco důležitější, práce např.,nebo si musí! koupit nový lepší auto a to by s minimem nešlo atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
2.2.18 14:20
@Lama Lama píše:
a jaká je otázka?

ani nevim, jestli je tvárnej asi :lol: -z pohledu věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
2.2.18 14:23
@Esmeralda75 píše:
Jeeee to bych taky chtěla vědět, před 30 to nebylo, ve 30 taky ne, ve 35 mi chlapi říkali že ještě je brzo a ve 40 mi říkají že už jsou na to starý, hmmmmmmm…šlo o víc chlapů, tak až mi tu někdo napíše přesněji věk, půjdu takovýho ulovit :mrgreen: :lol:

Já ti úplně přesně napíšu, že to není otázka věku, ale materiálu, který lovíš :srdce: ;)

• Citovat
  • Upravit
4090
2.2.18 14:26
@ametyst píše:

Tak jestli ti sám od sebe řek že chce mimino tak tvarnej je :mrgreen: a kdy se sestěhovat? To poznáš, až vás bude to dojíždění za sebou štvát a až si řeknete, že vás to pendlovani vlastně štve a je zbytečný?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
2.2.18 14:28
@ametyst píše:

z mýho pohledu, když už si tedy zaškatulkuji a zanálepkuji, tak je pro mě hraničně podezřelej.
Mám tu hranici cca okolo těch 35 let, když mi už bezdětnej nezadanej chlap přijde divnej, nepřizpůsobivej nebo prostě s nějakou vadou, že zatím nezakotvil.
Samo může mít smůlu, být s jednou partnerkou deset let, snažit se o dítě, pak neustát kolečko okolo neplodnosti, IVFek, rozejít se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4090
2.2.18 14:29
@Hroznej puberťák píše:
Já ti úplně přesně napíšu, že to není otázka věku, ale materiálu, který lovíš :srdce: ;)

No mám štěstí na špatný materiály, víš co je ale vtipný??U toho posledního mi celý jeho okolí říkalo jakej je rodinný typ a to je super že má konečně ženskou která bude chtít dítě…jo jo a nakonec zdrhnul :mrgreen: vyděsenej že by to dítě bylo? Asi je to můj osud…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lupilulu
2.2.18 14:30
@Cekk píše:
Ahoj holky, jsem tady novacek a chtela bych se Vam sverit. Je mi 29let, mam 8letou dcerku. 4roky mam pritele, ktery ma z predesleho vztahu tez dceru(nevlastni)9let kterou velmi miluje. Mame oba sve zazemi. Ja malicky byt on ohromnou vilu. Je mu letos 42let. Cele ctyri roky se schazime s detma i bez. Uklizim dva byty varim pecu..jezdime na dovolene na vylety atd. Obe deti miluji.
Uz dva roky se snazim snim mluvit o dalsim diteti a o tom ze uz me navstevovani nebavi a chci zit spolecne. Pritel je jako pocasi, jo ne jo ne. Spolecne sestehovani odsouva a miminko sice slibuje ale uz taky dva roky. V lete jsem se snim rozesla s tim ze uz toho stani na miste mam dost. Prisel s pugetem ruzi prstinkem a ze si vse uvedomil. Vratila jsem se.ted je to 8mesicu a ja stale ziji s dcerou sama. Je mi z toho hrozne. Pritel opet odsouva a vymlouva se. Dcera ho ma velmi rada. Neumim si predstavit se po tech letech opet rozchazet. Ale nevim co s nim dal. Nikam se to neposouva a jemu to zrejme vyhovuje.

Třeba má strach apod.
Jak se rozešli s maminkou jeho dcery? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13021
2.2.18 14:32
@Esmeralda75 píše:
Tak jestli ti sám od sebe řek že chce mimino tak tvarnej je :mrgreen: a kdy se sestěhovat? To poznáš, až vás bude to dojíždění za sebou štvát a až si řeknete, že vás to pendlovani vlastně štve a je zbytečný?! :mrgreen:

Když my od sebe bydlíme 5 minut :mrgreen:
On je bohužel takovej pomalejší typ…skoro si říkám že u některých je třeba malinko „nátlak“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
2.2.18 14:35
@Lama Lama píše:
z mýho pohledu, když už si tedy zaškatulkuji a zanálepkuji, tak je pro mě hraničně podezřelej.
Mám tu hranici cca okolo těch 35 let, když mi už bezdětnej nezadanej chlap přijde divnej, nepřizpůsobivej nebo prostě s nějakou vadou, že zatím nezakotvil.
Samo může mít smůlu, být s jednou partnerkou deset let, snažit se o dítě, pak neustát kolečko okolo neplodnosti, IVFek, rozejít se…

No pro mě je asi taky nějak ta hranice 35. Ne on měl několik dlouhodobých vztahů vždy po 5 letech(a předtím snad 3).Spíš mi přijde že je takový držák…s bývalou měl krizi už po 3.roce ale rozešli se až po 5 kdy ho podvedla a říká že si uvědomil že si s ní to dítě představit neuměl :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4090
2.2.18 14:35
@Lama Lama píše:
Samo může mít smůlu, být s jednou partnerkou deset let, snažit se o dítě, pak neustát kolečko okolo neplodnosti, IVFek, rozejít se…

Tak když říká ten její ve 34 že dítě chce, tak to je v pohodě, to bych i tipla že mu nevyšel vztah atd.,nejlepší jsou ty 37,40,atd. co ti nejsou schopny říct co od života chtěj, se zeptáš a jak to vidíš do budoucna a on ti řekne NEVIM to bych padla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106325
2.2.18 14:36
@ametyst píše:
@Venetia @Lama Lama @zoidberg hm a co když mám rok přítele, bezdětného a zatím spolu nebydlíme ale jsme spolu o víkendech někdy i v týdnu přes noc…Já mam syna, on děti nemá. On by dítě chtěl…ale asi ani jeden nevíme kdy je vhodná doba.
JO a je mu 34(mně 32)

Pokud vám to oběma vyhovuje, tak je to úplně ideální..pokud už dítě nechceš, měla bys mu to říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí