Nechce se mnou bydlet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4270
2.2.18 18:12

@Hroznej puberťák právě, muži mají dobrou prostorovou orientaci, ale s tou časovou to bývá horší 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
2.2.18 18:15
@Esmeralda75 píše:
No jo no, všechno si jaksi ideálně nenaplanujes, kort když na to musí bejt dva ze :mrgreen:

no, tak já chápu, že ty s tím nic nenaděláš, nějak to vzniklo a je to tak. Ale řekla bych, že to ani ten bezdětný čtyřicátník. Prostě to tak je a je to pro něj určitý handicap.
To je tak jako rozvedená s dětma taky ty děti nestrčí do klokánku, protože bych bez nich mla lepší výhledy na nový vztah. Ale je to prostě tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
2.2.18 18:17
@Do-not-touch píše:
@samá práce neživ ve mně dojem, že chlapi jsou vážně tvorečkové žijící z hodiny na hodinu :? :roll:

Tak víš jak je to v životě. Nějakou tu budoucnoust plánuješ a tvoříš s tou první. Pak dostaneš ťafku a začneš žít s tím co život přinese. Nějaká ta budoucnoust už je pak více méně daná a jen koriguješ maličkosti. Více nemá cenu ani plánovat. Už víš, že za pár dní to může být naprosto jinak. Vlčáků kolem je vždycky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
2.2.18 18:27

@samá práce budoucnost je více méně daná? Já nejsem fatalistka, věřím ve svůj podíl na ní. Podíl a zodpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
2.2.18 18:30

@samá práce proč tak poraženecky? Takový fór umíš a najednou tohle…

• Citovat
  • Upravit
4090
2.2.18 18:36
@Lama Lama píše:
no, tak já chápu, že ty s tím nic nenaděláš, nějak to vzniklo a je to tak. Ale řekla bych, že to ani ten bezdětný čtyřicátník. Prostě to tak je a je to pro něj určitý handicap.
To je tak jako rozvedená s dětma taky ty děti nestrčí do klokánku, protože bych bez nich mla lepší výhledy na nový vztah. Ale je to prostě tak.

Taky vím že není ideální dělat si první dítě po 40,ale když jsem měla vždy chlapy co děti nechtěli? Neuděláš nic, měla jsem kvůli tomu i rozchody že oni nechtěli já jo. Proste naky věci neovlivnis, chlapa k dítěti nedonutis když nechce.Zase třeba ten můj poslední tvrdil jak chtěl dítě ve 30,teď měl možnost to změnit a radši si koupí nový auto, takže tak.Hele těm chlapům v podstatě nevadí že budou bez dětí. My ženský jsme od přírody naprogramovaný jinak.Taky si kolikrát říkám, kdybych se s tím smířila že nemám děti, měla bych klid, jenže to nejde. :? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
2.2.18 18:41

Tak máš děti, práci, bydlení. Pokud se toho chceš vzdát, není problém se odstěhovat na druhý konec zeměkoule a začít znova. Pokud ne, nějakou tu budoucnoust máš danou. Jen pak koriguješ ty maličkosti kolem. S kým dále žít a jak. Jen víš, že to nemusí být už navždy. Nějak vždycky už bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
2.2.18 18:44

Děti chápu. Práce a bydlení, na ty naopak moc nespoléhám, padáka můžu z obojího dostat relativně snadno… Celkově bych ale stejně měl mít nějakou představu, kam a jak směřovat. Že se to časem může změnit, jo to může.

• Citovat
  • Upravit
4270
2.2.18 18:46

@samá práce no ale to poprvý taky nemáš jistý, že to je navždy :nevim: A nějaké podmínky, představy a preference má člověk i poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
2.2.18 18:47
@samá práce píše:
Tak víš jak je to v životě. Nějakou tu budoucnoust plánuješ a tvoříš s tou první. Pak dostaneš ťafku a začneš žít s tím co život přinese. Nějaká ta budoucnoust už je pak více méně daná a jen koriguješ maličkosti. Více nemá cenu ani plánovat. Už víš, že za pár dní to může být naprosto jinak. Vlčáků kolem je vždycky dost.

jo, tak tidle fatalisti, to je radost sama. Pasivní přístup k životu, rezignovanost, za nic nemůžou, to osud, vlk, babička a červená karkulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
2.2.18 18:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
2.2.18 19:20
@Do-not-touch píše:
@samá práce no ale to poprvý taky nemáš jistý, že to je navždy :nevim: A nějaké podmínky, představy a preference má člověk i poprvé.

To jo, ale věříš tomu že jo. Život naplánovanej až do detailu, že se v padesáti seberete a půjdete bydlet na samotu a pěstovat kozy :lol: V dalším vztahu jen ten vzdálenější detail už vynecháš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
2.2.18 19:30
@Lama Lama píše:
jo, tak tidle fatalisti, to je radost sama. Pasivní přístup k životu, rezignovanost, za nic nemůžou, to osud, vlk, babička a červená karkulka
Četla jsi tam něco co tam není, ale to je jedno. Neřeš, víš co se říká. Chceš li rozesmát boha, řekni mu o svých plánech. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
2.2.18 19:32

@samá práce to myslíš vážně? 8o My teda neměli plány, co budeme dělat v padesáti. To pak chápu, že když se upneš, že všechno klapne, tak je to pak krutý pád.
Je fakt, že můj bývalý měl v určitém směru velmi konkrétní plány, já jsem měla akorát držet hubu a krok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
2.2.18 19:34
@samá práce píše: Četla jsi tam něco co tam není, ale to je jedno. Neřeš, víš co se říká. Chceš li rozesmát boha, řekni mu o svých plánech. :)

myslím, že Boha redukuješ na loutkáře, obvyklá představa nevěřících ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí