Nechce se mnou bydlet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
1.2.18 15:42
@Do-not-touch píše:
tak v té podobě, že mi neupadnou ruce, když u něj zametu, nebo že jemu neupadnou ruce, když on zamete u mě. Takhle jo. Ale vzít si na starost dvě domácnosti? To bych jím pohrdala, že je neschopnej, a sebou, že jsem služka.

Jasne tak nebydlim tak se nepretrhnu :mrgreen: ale pokud chci spolecne ziti tak hadrik do rucky vemu ze..jako aby se videlo a na vikend uvarim…kdyz uz tam budu tedy s dcerou..jako ja nevim ale tady treba co jsem teda pochopila damy neuklizi a nevari..tak asi jinej gang :lol: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
1.2.18 15:42
@Sany80s píše:
To jistě, kterému by se to taky nelíbilo, že. Chlapi mají menší zábrany parazitovat na druhých.

ne všichni, stále jsem optimista :D Ale mnozí bohužel :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
1.2.18 15:44
@Andy27 píše:
Jasne tak nebydlim tak se nepretrhnu :mrgreen: ale pokud chci spolecne ziti tak hadrik do rucky vemu ze..jako aby se videlo a na vikend uvarim…kdyz uz tam budu tedy s dcerou..jako ja nevim ale tady treba co jsem teda pochopila damy neuklizi a nevari..tak asi jinej gang :lol: :pocitac:

ne, to jsi to myslím špatně pochopila. Uklízí a vaří, ale ve fungujícím partnerském vztahu, kde nejsou jen za služku a matraci, kde nejsou odsunuty, když si chce užít dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
1.2.18 15:46

@Andy27 nebo jsi to myslela tak, že je potřeba máknout na jeho podlaze umyvadlech, aby byl pán ochotný se se mnou sestěhovat? To doufám ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
1.2.18 15:48

@Cekk Proč by cokoliv měnil? Já se teda divím Tobě že mu děláš uklízečku :jazyk:. Vadí Tě to ale děláš to dál. Sex má, uklizeno, asi i navařeno tak proč by si tě k sobě stěhoval ;). Hlavně si s ním nedělej dítě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12936
1.2.18 15:53
@Do-not-touch píše:
ne všichni, stále jsem optimista :D Ale mnozí bohužel :zed:

Máš pravdu, že ne všichni, to by bylo sprosté házet všechny do jednoho pytle.
Ale rozhodně hodně velká část.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.2.18 15:55

Aha ja nevedela ze se uvari az manzelovi a ne priteli? :think: :palec:..proc hned bych se mela plazit po podlaze :lol:? S prachovkou jsem si nehet jeste nezlomila teda…

Příspěvek upraven 01.02.18 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.2.18 15:56
@Do-not-touch píše:
@Andy27 nebo jsi to myslela tak, že je potřeba máknout na jeho podlaze umyvadlech, aby byl pán ochotný se se mnou sestěhovat? To doufám ne :nevim:

Na to si prisla kde boze 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4270
1.2.18 16:01

@Andy27 mysím, že dochází ke komunikačnímu šumu ;) Já se ptala, jak jsi to myslela, toť vše :nevim: Takže takhle ne, ok ;) Já to taky nemyslela tak, že musím mít oddací list, abych hnula prstem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
1.2.18 16:01

@Andy27 tak uvarit vsem na vikend, je snad neco jineho, ne? Ale proc litat s prachovkou v cizim baraku? Pokavad je tam takovy bordel, ze je to treba, tak je potreba zbystrit. Pan bude asi prasatko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.2.18 16:03
@Do-not-touch píše:
@Andy27 mysím, že dochází ke komunikačnímu šumu ;) Já se ptala, jak jsi to myslela, toť vše :nevim: Takže takhle ne, ok ;) Já to taky nemyslela tak, že musím mít oddací list, abych hnula prstem.

Joooo tak tojo :palec: jj…to je jasny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
1.2.18 16:05
@Jana525 píše:
@Andy27 tak uvarit vsem na vikend, je snad neco jineho, ne? Ale proc litat s prachovkou v cizim baraku? Pokavad je tam takovy bordel, ze je to treba, tak je potreba zbystrit. Pan bude asi prasatko…

Ja nevim jak to tam bezi..neziju snim takze tezko rict jestli bude cunce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
1.2.18 16:10

@Cekk zda se mi že tě má jen pro zábavu když se nudí a pohodlí… Když někdo chce vážný vztah tak to vypadá úplně jinak natož rodinu. Vypadá to ze na to není připraveny, a ani to nechce nebo nechápe těžko říct. Ale s tímhle těžko můžeš zakládat rodinu když v poště žádný vážný vztah není reálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
1.2.18 17:05

Možná jen není s úklidem a varenim dost spokojený, tak se nechce sestehovat. Třeba se více snažit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
1.2.18 17:09
@Do-not-touch píše:
@Sany80s náhodou, plní představy většiny zdejších mužských uživatelů ;)

Upřímně, já si z toho dělám pr*el, ale když to fakt nějaká ženská takhle dělá, mám z toho spíš husí kůži ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky