Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andy27 píše:
a vy priteli, neuvarite, nevyperete..nicve smes to dela kazda temer i kdyz spoku neziji
vážně?
Vy příteli perete nebo navaříte s sebou, i když s ním nebydlíte? Když má své bydlení, tak si snad vaří a pere sám, ne? Samozřejmě, když dorazí on k ní nebo ona k němu, je vaření společné, ale jako mamahotel externě? ![]()
Me to prislo normalni mu uklizet prat atd. Zenska by to delat mela pokud je s chlapem. Bohuzel mi uz nedoslo ze ten chlap by mel zit sni a s ditetem spolecne kdyz to chce. Tohle jsem podelala priznavam. Dalsi vec se kterou si nevim rady je jeho zavislost na nevlastni dceri z jeho strany. Je schopen mi rict, ze si chce uzit malou kdyz ji u sebe ma a at jedu s dcerou na vecer k sobe..uz je toho na me moc. Jsem velmi tolerantni ale tohle uz i zaboli.
@Cekk píše:
Me to prislo normalni mu uklizet prat atd. Zenska by to delat mela pokud je s chlapem. Bohuzel mi uz nedoslo ze ten chlap by mel zit sni a s ditetem spolecne kdyz to chce. Tohle jsem podelala priznavam. Dalsi vec se kterou si nevim rady je jeho zavislost na nevlastni dceri z jeho strany. Je schopen mi rict, ze si chce uzit malou kdyz ji u sebe ma a at jedu s dcerou na vecer k sobe..uz je toho na me moc. Jsem velmi tolerantni ale tohle uz i zaboli.
Vycouvej z toho. Tohle znám a tohle není funkční vztah. Nenech se využívat. Jestli budeš chtít, napiš mi SZ ![]()
@Cekk píše:
Nějak je to celý asi špatně ![]()
Máme s přítelem taky každý dceru a žijeme všichni společně, jeho dcera je u nás ve střídavce a ačkoli mají fakt super nadstandardní vztah na tátu s dcerou, věci podnikáme společně, snažíme se tak trávit i čas.
A to, co jsi popisovala k tomu, že ti řekne, co tam děláte a vy jedete za 2 hodiny domů, to by mi bylo moc líto a pokud by to chtěl takhle, chovala by se striktně dle toho. Jen sex a výlety, nic víc…
@Cekk píše:
Prosím tě tobě je 200 let, kde žiješ, jediná ženská, která by to měla dělat, má živnostenský list a v něm napsáno pradlena a uklízečka.
A s tím, zda s ním žije, to souvisí jedině tak, že když s ním žije, má se na těchto činnostech podílet, ale rozhodně ne dělat sama, protože je s chlapem. Takhle vychováváš svoji dceru, vážně z ní chceš mít takovou…Bylo by hrubé, kdybych řekla co, ale to, co z tebe padá při tvém věku, je vážně síla.
@Sany80s náhodou, plní představy většiny zdejších mužských uživatelů ![]()
@Do-not-touch píše:bydki me spolu ale i kdyz jsme spolu nebydlely, tak jako zenska jsem mu pomohla…
vážně?Vy příteli perete nebo navaříte s sebou, i když s ním nebydlíte? Když má své bydlení, tak si snad vaří a pere sám, ne? Samozřejmě, když dorazí on k ní nebo ona k němu, je vaření společné, ale jako mamahotel externě?
@Sany80s píše:
Prosím tě tobě je 200 let, kde žiješ, jediná ženská, která by to měla dělat, má živnostenský list a v něm napsáno pradlena a uklízečka.
A s tím, zda s ním žije, to souvisí jedině tak, že když s ním žije, má se na těchto činnostech podílet, ale rozhodně ne dělat sama, protože je s chlapem. Takhle vychováváš svoji dceru, vážně z ní chceš mít takovou…Bylo by hrubé, kdybych řekla co, ale to, co z tebe padá při tvém věku, je vážně síla.
Kazda to mame nejak.. vydrz..jen nandam zuby..
sila je ze si ten blb toho nevazi a ne ze jsem hospodynka ktera vari pece kraji.. ![]()
@Cekk píše:
Kazda to mame nejak.. vydrz..jen nandam zuby..sila je ze si ten blb toho nevazi a ne ze jsem hospodynka ktera vari pece kraji..
A co dělá on pro tebe?
@Cekk píše:
Je to normalni..tak cekala si ze i spolu bude zit…chyba neni v tom ze varis ake ze si toho nevazi a nechce spolecne bydleni..kdyby ctel tak davno spolu zijete
@Andy27 píše:
a vy priteli, neuvarite, nevyperete..nicve smes to dela kazda temer i kdyz spoku neziji
Vazne? A to jako proc? to by me ani nenapadlo ![]()
Resi se vareni..jako fakt
..je to normalni u kazde zeny ale problem neni v tom..to ze sni nechce zit a vyuziva toho je vec druha
@Do-not-touch píše:
@Sany80s náhodou, plní představy většiny zdejších mužských uživatelů
To jistě, kterému by se to taky nelíbilo, že. Chlapi mají menší zábrany parazitovat na druhých.
@Andy27 píše:
bydki me spolu ale i kdyz jsme spolu nebydlely, tak jako zenska jsem mu pomohla…hodila mu pracku atd…tak co jsem mela delat…hodit nohy na stul a doufat ze to staci na baraku
?
tak v té podobě, že mi neupadnou ruce, když u něj zametu, nebo že jemu neupadnou ruce, když on zamete u mě. Takhle jo. Ale vzít si na starost dvě domácnosti? To bych jím pohrdala, že je neschopnej, a sebou, že jsem služka.
@Cekk píše:
Kazda to mame nejak.. vydrz..jen nandam zuby..sila je ze si ten blb toho nevazi a ne ze jsem hospodynka ktera vari pece kraji..
Tohoto si žádný neváží. O to jde. To těm ženským, co tohle dělají, ještě nedošlo, jim se to sice líbí, ale rozhodně si toho neváží.
Ono si těžko vážíš někoho, kdo ze sebe dělá dobrovolně pitomce. Nebo možná nějaký samaritán, kterému dělá dobře zachraňovat chudáky, ale k tomu chlapi obvykle nemají vlohy.