Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:On ale není otec dětí, ne? Potom tedy děti mají svého tátu i když ne doma. Nebojí se on, že ho cpeš do otcovství, na které není připraven?
Dobrý večer všem, předem prosím o zachovaní anonymity. Děkuji. Mám partnera s kterým jsem již rok a pul. Zatím vše téměř bez problému. Nedávno mne požádal o ruku. V poslední době mi vsak začíná vadit to, ze jakmile zavedou rec na společné bydlení začne byt nervózní a řekne mi ze itravuju.Dle něho na to ted nejsou peníze. Nevím co si představuje ale nejsem vcerejsi a jsem si jista ze by se to zvladlo. Mám dvě děti a říkám si, ze me nebaví čekat chci úplnou rodinu MIT tatu doma.ne ho vidět dva dny v týdnu. pripadam si sama..Mel to někdo podobné? Ještě musím dodat, ze oba žijeme u rodičů. nebo s rodiči v mém případě, ale on zde nechce.
@Anonymní píše:
To Ja holky naprosto chápu ze nechce ke mne.ale on zase přeci musí pochopit ze Ja nechci k němu. ze stejného důvodu. když tedy navrhnul hypotéku a vlastni bydlení tak řekne ze ne.jenže Ja si nedovedou představit ze se tedy budem navštěvovat celek život.
On navrhnul hypotéku a pak řekl že ne? Nějak tomu nerozumím.
Podle mě je to mamánek a bojí se, co by v případě společného soužití padlo na hrb.
@Kobliha51 děti otce bohužel již nemají. on děti bere jako vlastni v tom problém nevidím.
@Anonymní píše:
@Kobliha51 děti otce bohužel již nemají. on děti bere jako vlastni v tom problém nevidím.
Tak to je horší. Děti už jsou na něj zvyklé a to se pak těžko dělají rozhodnutí.
@Kobliha51 píše:
On navrhnul hypotéku a pak řekl že ne? Nějak tomu nerozumím.
Podle mě je to mamánek a bojí se, co by v případě společného soužití padlo na hrb.
Tak to by mě také zajímalo jak to je, pokud „On navrhnul hypotéku a pak řekl že ne?“
Nechápu, jak si to představuje? Jako že tě požádá o ruku, ale nebudete spolu bydlet? Na svatbu peníze jsou, ale na společné bydlení ne? To je fakt divný…
Ahoj holky, jsem tady novacek a chtela bych se Vam sverit. Je mi 29let, mam 8letou dcerku. 4roky mam pritele, ktery ma z predesleho vztahu tez dceru(nevlastni)9let kterou velmi miluje. Mame oba sve zazemi. Ja malicky byt on ohromnou vilu. Je mu letos 42let. Cele ctyri roky se schazime s detma i bez. Uklizim dva byty varim pecu..jezdime na dovolene na vylety atd. Obe deti miluji.
Uz dva roky se snazim snim mluvit o dalsim diteti a o tom ze uz me navstevovani nebavi a chci zit spolecne. Pritel je jako pocasi, jo ne jo ne. Spolecne sestehovani odsouva a miminko sice slibuje ale uz taky dva roky. V lete jsem se snim rozesla s tim ze uz toho stani na miste mam dost. Prisel s pugetem ruzi prstinkem a ze si vse uvedomil. Vratila jsem se.ted je to 8mesicu a ja stale ziji s dcerou sama. Je mi z toho hrozne. Pritel opet odsouva a vymlouva se. Dcera ho ma velmi rada. Neumim si predstavit se po tech letech opet rozchazet. Ale nevim co s nim dal. Nikam se to neposouva a jemu to zrejme vyhovuje.
@Cekk No, asi se mu do toho nechce
je zvyklý na svůj klid, ty mu uklidíš atd tak proč to měnit. Co tě vede k tomu mu chodit uklízet?
Edit: reakce na 3 roky starý příspěvek ![]()
Příspěvek upraven 01.02.18 v 13:26
Tak asi ho nedonutis. Jemu to vyhovuje. Tobe ne.ic je na tvy strane hriste. Jestli ti za to stoji i tak. me by nejvic stvalo, ze je slibotechna a merekje narovinu, ze spolu bydlet nikdy nebudete
Odpověděla sis sama - jemu to vyhovuje. Některým lidem to tak opravdu vyhovuje, nebo nejsou schopni si vyřešit situaci. Nevím, jestli by bylo dobré ho nutit násilím, dávat mu nůž na krk a pak sledovat, jak vám stejně utíká anebo tě stále obviňuje, že jsi ho k něčemu donutila. Pokud je pro tebe společná domácnost důležitá, asi bych se opravdu poohlédla po nějakém jiném partnerovi.
@Cekk proč mu uklizis a varis? To se nedivim, ze nema potřebu nic měnit. Mate datum svatby? Pokud ne, tak nějaké vyber a začni plánovat. Zeptej se ho, kde budete potom spolu bydlet a co bude potřeba zařídit. Holt je ta aktivita na tobě
@arinecka píše:
@Cekk No, asi se mu do toho nechceje zvyklý na svůj klid, ty mu uklidíš atd tak proč to měnit. Co tě vede k tomu mu chodit uklízet?
@arinecka píše:
@Cekk No, asi se mu do toho nechceje zvyklý na svůj klid, ty mu uklidíš atd tak proč to měnit. Co tě vede k tomu mu chodit uklízet?
Co me k tomu vede, nevim. Jsem snim par let a ten dum mam rada travim tam cas i kdyz tam neziju. Tak tam obcas uklidim. Uz me take napadlo se na to vybodnout. ![]()
@Cekk píše:
Co me k tomu vede, nevim. Jsem snim par let a ten dum mam rada travim tam cas i kdyz tam neziju. Tak tam obcas uklidim. Uz me take napadlo se na to vybodnout.
Tak mu řekni že už tě to unavuje, že máš své práce dost u sebe doma a starat se o dvě domácnosti je fakt náročné. Takže budˇbydlení spolu a o vše se dělit a nebo spolu výlety, dovolené atd ale starat se o svůj byt pěkně každý sám.
Hele, nebrala bych si ho před vyřešením bytové otázky. Jak už někdo radil, chce to si v klidu sednout, vyříkat.