Nechce sex, jak se nezbláznit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
10.1.22 12:16
@Josefuna píše:
Jenže pokud Tvůj manžel měl před Tebou jen 2 x sex formou jednonočních úletů a před tím byl panic, potom měl 4 roky zdravotní problémy a sex nebyl, tak sice nevím, kolik je vám let, ale dá se z toho usoudit, že ho sex taky moc nezajímá.

Panic určitě nebyl, ale na konkrétní čísla z mládí jsem se ho nikdy neptala. Vím jen o těch 4 letech skoro-půstu, co měl přede mnou, pak měl asi dva roky zdravotní problémy (v předchozích příspěvcích jsem délku toho období ještě nepsala) a od té doby měl dost času si rozmyslet, jak to cítí. Ale myslím, že máš pravdu v tom, že nemá velké libido, proto to pro něj není takový problém. Prostě ne pro každého je to zásadní.

• Citovat
  • Upravit
2469
10.1.22 12:22

Absolutní upřímnost je nesmysl. To je tak pro autisty. Kdokoliv jiný to, co řekne prohání přes několik filtrů. A jeden filtr je i ublíží to tomu druhému? A není to binární filtr.

Je dobré najít správnou míru upřímnosti. O tom je asi takt a ohleduplnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
10.1.22 12:34
@Anonymní píše:
Panic určitě nebyl, ale na konkrétní čísla z mládí jsem se ho nikdy neptala. Vím jen o těch 4 letech skoro-půstu, co měl přede mnou, pak měl asi dva roky zdravotní problémy (v předchozích příspěvcích jsem délku toho období ještě nepsala) a od té doby měl dost času si rozmyslet, jak to cítí. Ale myslím, že máš pravdu v tom, že nemá velké libido, proto to pro něj není takový problém. Prostě ne pro každého je to zásadní.

No právě, pokud měl 4 roky půstu, potom 2 roky zdravotní problémy, tak prostě má nižší libido, takže je to pro něj únosnější, než by bylo pro muže s průměrným libidem. To je potom něco jiného, když se sejdou oba tací nebo podobní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
10.1.22 12:36
@pouzitychlap píše:
Absolutní upřímnost je nesmysl. To je tak pro autisty. Kdokoliv jiný to, co řekne prohání přes několik filtrů. A jeden filtr je i ublíží to tomu druhému? A není to binární filtr.Je dobré najít správnou míru upřímnosti. O tom je asi takt a ohleduplnost.

Právě, však tu v jiných diskuzích kolikrát byly stížnosti na ty racionální muže, kteří mají možná i AS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.22 12:41
@Freeandwild píše:
Ty Jsi fakt naivní. Fakt si myslíš, že Ti žádná pravda nemůže ublížit? Jasný, některý ženský dělají scény kvůli blbostem. Ale jsou věci, který Ti od milovanýho člověka prostě ublíží, ať má jakkoliv hroší kůži. K nim patří i to, když manželovi sdělíš, že Tě nepřitahuje a musela by ses přemoct, abys s ním měla sex. Bohužel.

Já moc dobře vím, že pravda umí ublížit. Tím víc jsem vděčná všem, kteří mi tu pravdu řeknou a nenalhávají mi něco. Samozřejmě, někdy jde neříct nic, ale v odpovědi na přímou otázku se špatně mlčí, navíc v partnerském vzahu je to kontraproduktivní, protože neřešený problém nezmizí. Pokud partnerovi vadí něco na vašem vzhledu, časem dojde do fáze, kdy ho nebudete přitahovat. Kdyby vám to hned řekl, mohli jste společně probrat, jak moc je to pro něj zásadní, a případně třeba zauvažovat o plastice (pokud by vám za to stál). Nebo je lepší nemít v takové situaci možnost volby? Nemoct s problémem nic udělat?

Jo a psala jsem, že mě manžel přitahuje. Ráda se přitulím, ráda se ho dotýkám, voní mi. Že mám v sobě něco špatně není jeho vina. A přesně to mu říkám.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
10.1.22 12:48
@Anonymní píše:
Já moc dobře vím, že pravda umí ublížit. Tím víc jsem vděčná všem, kteří mi tu pravdu řeknou a nenalhávají mi něco. Samozřejmě, někdy jde neříct nic, ale v odpovědi na přímou otázku se špatně mlčí, navíc v partnerském vzahu je to kontraproduktivní, protože neřešený problém nezmizí. Pokud partnerovi vadí něco na vašem vzhledu, časem dojde do fáze, kdy ho nebudete přitahovat. Kdyby vám to hned řekl, mohli jste společně probrat, jak moc je to pro něj zásadní, a případně třeba zauvažovat o plastice (pokud by vám za to stál). Nebo je lepší nemít v takové situaci možnost volby? Nemoct s problémem nic udělat?Jo a psala jsem, že mě manžel přitahuje. Ráda se přitulím, ráda se ho dotýkám, voní mi. Že mám v sobě něco špatně není jeho vina. A přesně to mu říkám.

Myslím, že není nutné se tu obhajovat. Někdo bude vidět potenciální nevěru stále a pořád, protože vaši situaci si neumí představit. Stačí, že vám to vyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
10.1.22 13:37
@Anonymní píše:
Mě fascinuje, jak tady hodně lidí prostě nedokáže přijmout, že by se v páru mohlo opravdu komunikovat 100% upřímně. Každý čeká, že minimálně nějaká část problému zůstane skrytá a bude bobtnat a hnít. Já jsem sice racionální člověk, ale můj muž je pro mě absolutní priorita (sežerte mě, mám i syna, taky ho miluju, ale ten se mnou ve stáří nebude sedět před domem na lavičce a pomlouvat sousedy). Kdyby nějak trpěl, řekne mi to a problém budeme řešit. Stejně tak to dělám já. Už jsme jich takhle dost odbourali, protože všechno bývá nějakým způsobem řešitelné, když se o tom mluví.

Jak už jsem psala, manželovi jsem nabídla, že se kvůli němu přemůžu a prostě někdy začnu já, i když se na to nebudu cítit, jenže to on nechce. Jsme domluveni, že kdyby to začal cítit jako opravdový problém, tak si zajdu k sexuologovi, nebo spolu půjdeme do poradny. Zatím to zjevně tak velký problém není. Já si myslím, že manžel asi prostě nepatří do té skupiny s vyšším libidem. Před naším vztahem byl dlouho sám a sex nijak nevyhledával, musel mu sám skočit do postele (bez nadsázky). :D

Já jsem tímhle příspěvkem chtěla říct, že každý člověk je jiný, každý vztah je jedinečný a důležitost sexu je relativní. Můj muž mě má prý rád hlavně kvůli mému charakteru, inteligenci a talentu pro vaření (necpu mu zelenou stravu). :D Já si na něm vážím pracovitosti, dobrého srdce (jak jinak to říct?) a taky je to super táta. On je mluvící typ, já častěji mlčím. Vyhovuje to oběma. V zásadních věcech máme úplně stejné názory, myslíme podobně. Kde jinde bychom tohle našli? Ve vztahu hodně věcí časem pomine, ale tyhle jsou stálé.

Ne pokud tě opravdu miluje neřekne ti všechno. Svou ženu miluji, máme velmi otevřený vztah, klape nám to, ale některé věci člověku kterého miluješ nikdy neřekneš, protože ho nechceš ranit a nebo problém marginalizuješ.
Nedostatky v sexu jsou přesně tím příkladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
10.1.22 16:13
@Anonymní píše:

Jsme domluveni, že kdyby to začal cítit jako opravdový problém, tak si zajdu k sexuologovi, nebo spolu půjdeme do poradny.

A k čemu by to bylo? V té poradně ani u toho sexuologa z tebe tu chuť nevykřešou. A manžel to asi taky ví, pokud není hloupý.
Možnosti jsou dvě. Buď chlap na sex taky není a pak si vyhovujete, nebo na sex je, se. e ho to, jak to teď máte, ale k tobě není asi až tak otevřený, jak si ty myslíš. Co by mu pomohlo ti to vykládat, když ví, že se stejně nic nezmění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14275
10.1.22 16:21
@bigl píše:
A k čemu by to bylo? V té poradně ani u toho sexuologa z tebe tu chuť nevykřešou. A manžel to asi taky ví, pokud není hloupý.
Možnosti jsou dvě. Buď chlap na sex taky není a pak si vyhovujete, nebo na sex je, se. e ho to, jak to teď máte, ale k tobě není asi až tak otevřený, jak si ty myslíš. Co by mu pomohlo ti to vykládat, když ví, že se stejně nic nezmění?

On ten sexuolog nemusí být od věci. Zdůrazňuji sexuolog, nikoliv nějaká sexuální koučka či něco podobného.

Sexuolog může:

• identifikovat nějaký další problém zdravotní nebo psychiatrický problém, tj. odlifrovat dotyčného na odborné vyšetření.
  • identifikovat u dotyčného nějakou „libůstku“ či cheš-li drobnou úchylku, která pro něj činí „klasický“ sex nezajímavým.
  • může jej nasměrovat na pomoc klinického psychologa, protože má nějaký něco nedořešeného v minulosti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
10.1.22 16:45
@Josefuna píše:
No právě, pokud měl 4 roky půstu, potom 2 roky zdravotní problémy, tak prostě má nižší libido, takže je to pro něj únosnější, než by bylo pro muže s průměrným libidem. To je potom něco jiného, když se sejdou oba tací nebo podobní.

Je to tak. Byla jsem po operaci a bylo potřeba klid několik týdnů. Já oslabena celkovou anestezii, obličej zakrytý sadrou a obvazy. No vlitli jsme na to po dvou dnech od operace :D Iniciátor byla já :mrgreen:
Nevím, jak bychom zvládli několik let půstu. Asi nijak :nevim:

Zase radit ji, aby po nem vyjížděla častěji… nevím no, takhle parkrat jsem svedla přítele sama, v 99,999% začíná on, ale v tu chvíli jsem citila obrovský chtíč a všechno šlo tip top samo od sebe. Jak jsem ho chtěla ufff. Bez te chuti by to vypadalo uměle, křečovitě, možná i směšně..
Sla bych na to z fyzické stránky - zjistit, zda jsou ženské hormony v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107549
10.1.22 17:31
@Freeandwild píše:
Ale i tak psala, že mu vadí, že ona nikdy nezačne.
Už po dvou letech sexování.

Já jsem nezačala nikdy. Je to problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12711
10.1.22 18:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Sice je mi jasné že tu nenajdu zadne reseni problemu, ale chtěla bych se z toho vykecat a slyset i názory nekoho jineho.
Mam přítele, vztahově nam to hodne klape jsme na stejne vlne zajmove, humorem, delame spolu strasne moc veci, myslim ze jsme si opravdu blizci.. jen ta fyzicka rovina tolik nefunguje.. intimity je ve vztahu hodne doteky, objetí hlazení, pusy porad.. jen přítel proste nechce tolik sexovat.. dojde na to tak 1× za 2-3 týdny a to vetsinou já iniciuji.. jenze me to strasne sráží a ubíjí.. jsme spolu teprve rok a ja po nem hrozne touzim a nedokazu pochopit ze on to tak nema, citim se hrozne ze me jako nechce, netouzi po me.. vzdycky vydrzim byt nejaky tyden v klidu a neresit to jenze pak zacne ve me stoupat napeti a vidim na nem ze proste nechce, nejevi zadny zajem a prepada me z toho depka.. on je pozorný vycítí to, takze o tom spolu hodne komunikujeme.. rika mi ze to neni mnou ze to mel takhle vzdycky ze i kdyby byla vedle nej nejkrásnější holka na svete ze to bude stejny 🤷🏼‍♀️ jsou pro nej mnohem důležitější doteky, objetí a sblížení co spolu mame a sex ze je proste spis povrchní.. vzdycky ho to nejvic vlastne bralo s holkama u kterych nebylo co jineho k hledání, ze to zkratka pro nej neni důkaz lasky jako pro me.. ze by semnou spal častěji kdyby jsme byli jen kamarádi ale to by přijel jen kvuli tomu a kdybych se trápila tak by se proste sebral a odjel… Pro me je to ale proste porad tezky pochopit protoze si to samozrejme davam stejne za vinu, ze je to mnou, drti mi to sebevedomi i vnímání vztahu protoze zkratka z meho pohledu ja bych nebyla s nekym s kym na to nemam chut.. :nevim: ale pro nej to takhle proste je, pry mu to vyčítali i partnerky predemnou a bohuzel ty vztahy vzdycky skončili tim ze si misto nej nasli nekoho jineho/neverou.. chapu ze to mu asi moc nepřidalo.. sam mi ted rika ze je z toho nešťastnej kdyz ja sem v nepohode, je taky v nepohode.. ale nerozumim proc tedy nic neudela.. rozhodne nepotrebuju aby to delal kazdy den nebo nejakou frekvenci, ani tolik nejde primo o ten sex, spis videt na nem ze me chce, nevim jak toho docílit.. prijde mi to zbytecny kdyz vse ostatni funguje a o tomhle kdyz se bavíme tak vlastne take v tom necitim zadny problem jen nechapu proc to teda proste obcas neudela 😆 nevim jak se od toho vic rozptylit, venuji se i jinym aktivitam, chodim ven s kamaradkami, ani spolu jeste nebydlime takze se nevidame denne.. me ta nepohoda ale zasahuje skoro do vseho proste se kvuli tomu zacnu citit desne, 1-2 dny si pobrecim a pak jdu dal..

Spatne, jste nekompatibilni, soulad v cetnosti sexu je dulezity, nedas to a zahy vlitnes na prvniho kdo te bude chtit casteji..alespon vis proc byl tak super chlap sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.1.22 11:52
@hledamnymfomanku píše:
Ne pokud tě opravdu miluje neřekne ti všechno. Svou ženu miluji, máme velmi otevřený vztah, klape nám to, ale některé věci člověku kterého miluješ nikdy neřekneš, protože ho nechceš ranit a nebo problém marginalizuješ.
Nedostatky v sexu jsou přesně tím příkladem.

Jenže jak ti píše anonymní neřešené problémy narůstají a někdy do bodu, že už není cesta zpátky nebo hodně obtížně. :zed: :zed: :zed:
A to, že to neřešíš ty je pro tvoje momentální pohodlí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.1.22 00:14
@T.R.7 píše:
Jenže jak ti píše anonymní neřešené problémy narůstají a někdy do bodu, že už není cesta zpátky nebo hodně obtížně. :zed: :zed: :zed:
A to, že to neřešíš ty je pro tvoje momentální pohodlí. :nevim:

To není o pohodlí, po pěti letech soužití toho druhého už znáš. Znáš jeho reakce na to co mu řekneš. U některých věcí je o jak deja vu. Když to dopadne 10× stejně po jedenácté to nebude jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
13.1.22 11:45
@hledamnymfomanku píše:
To není o pohodlí, po pěti letech soužití toho druhého už znáš. Znáš jeho reakce na to co mu řekneš. U některých věcí je o jak deja vu. Když to dopadne 10× stejně po jedenácté to nebude jiné.

Ano i tak bývá, že desetkrát stejně a i po dvacáté taktéž a to je spíš proto, že se nenabídne alternativa. I když někdy to znamená velkou změnu kterou člověk obvykle nechce udělat. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí