Nechce sex, jak se nezbláznit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12501
5.1.22 11:41
@Secado píše:
Jenže to je právě ten rozdíl mezi ženskou a chlapem. Možná daný i tím, jak na to nahlíží společnost. Když chce ženská maximálně 2× do měsíce, je to normální, když chce chlap maximálně 2× do měsíce, je divnej, nemocnej (to už padlo i tady). A chlap s nižší potřebou se pak opravdu víc snaží. I když mrknes na podobné diskuse, tak stížnost je vždy jen na frekvenci, nikdy na frekvenci spojenou s tím, že by byl chlap v posteli marnej (aspoň já jsem zatím takovou nezaznamenala)

No kdybys četla emimino déle, tak často opravdu nízká frekvence je spojená i se špatným sexem, až na to, že ti odmítaní už vezmou pak ze zoufalství za vděk i tímto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
5.1.22 11:48

@Josefuna nevím, čtu tady příspěvky 2 roky, to mi nepřipadá jako krátká doba :nevim: Koneckonců zakladatelka si nestěžuje na nic jiného než frekvenci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
5.1.22 11:53
@Secado píše:
@Josefuna nevím, čtu tady příspěvky 2 roky, to mi nepřipadá jako krátká doba :nevim: Koneckonců zakladatelka si nestěžuje na nic jiného než frekvenci :nevim:

No ono většinou z toho pak vyjde, že i když to je, tak to za moc nestojí. Vždyť ty diskuze jsou pořád dokola. Nebo myslíš, že žena, která svolí k sexu 1 x za 14 dní, a to ještě kvůli tomu chlapovi, si to nějak extra užívá? Vesměs jsou tyto typy rády, že už to mají za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2097
5.1.22 11:56
@Secado píše:
Jenže to je právě ten rozdíl mezi ženskou a chlapem. Možná daný i tím, jak na to nahlíží společnost. Když chce ženská maximálně 2× do měsíce, je to normální, když chce chlap maximálně 2× do měsíce, je divnej, nemocnej (to už padlo i tady). A chlap s nižší potřebou se pak opravdu víc snaží. I když mrknes na podobné diskuse, tak stížnost je vždy jen na frekvenci, nikdy na frekvenci spojenou s tím, že by byl chlap v posteli marnej (aspoň já jsem zatím takovou nezaznamenala)

No nevím, přijde mi že takový ty chronický nešuci jsou všichni stejný, ať mají pindíka nebo pipku. Jim se nechce a ten druhej ať si trhne. A to jednou za 14 třeba já považuju za ještě vcelku ucházející. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
5.1.22 11:58
@Secado píše:
@Josefuna nevím, čtu tady příspěvky 2 roky, to mi nepřipadá jako krátká doba :nevim: Koneckonců zakladatelka si nestěžuje na nic jiného než frekvenci :nevim:

Frekvence je číslo. Je to měřitelné a jednoduše porovnatelné. Proto si tu stěžujeme na tohle.

Ale přesně jak píše Josefuna. Bývá to spojené. Ten co nechce se většinou ani do kvality moc nesnaží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
8.1.22 18:51
@Anonymní píše:
Přesně tak, 1 x za 14 dní máme v průměru sex po 37 letech. Jsou to mladí lidé, chvíli spolu - ok, nemusí to mít 7 x týdně, ale tohle jsou zoufalé počty, pokud to nevyhovuje oboum.
M.

Sex po 37 letech musí být úsměvná záležitost. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12501
8.1.22 18:54
@Floralys píše:
Sex po 37 letech musí být úsměvná záležitost. :mrgreen:

Proc jako, sexovat se muze jen do 40?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
8.1.22 18:58
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Sice je mi jasné že tu nenajdu zadne reseni problemu, ale chtěla bych se z toho vykecat a slyset i názory nekoho jineho.
Mam přítele, vztahově nam to hodne klape jsme na stejne vlne zajmove, humorem, delame spolu strasne moc veci, myslim ze jsme si opravdu blizci.. jen ta fyzicka rovina tolik nefunguje.. intimity je ve vztahu hodne doteky, objetí hlazení, pusy porad.. jen přítel proste nechce tolik sexovat.. dojde na to tak 1× za 2-3 týdny a to vetsinou já iniciuji.. jenze me to strasne sráží a ubíjí.. jsme spolu teprve rok a ja po nem hrozne touzim a nedokazu pochopit ze on to tak nema, citim se hrozne ze me jako nechce, netouzi po me.. vzdycky vydrzim byt nejaky tyden v klidu a neresit to jenze pak zacne ve me stoupat napeti a vidim na nem ze proste nechce, nejevi zadny zajem a prepada me z toho depka.. on je pozorný vycítí to, takze o tom spolu hodne komunikujeme.. rika mi ze to neni mnou ze to mel takhle vzdycky ze i kdyby byla vedle nej nejkrásnější holka na svete ze to bude stejny 🤷🏼‍♀️ jsou pro nej mnohem důležitější doteky, objetí a sblížení co spolu mame a sex ze je proste spis povrchní.. vzdycky ho to nejvic vlastne bralo s holkama u kterych nebylo co jineho k hledání, ze to zkratka pro nej neni důkaz lasky jako pro me.. ze by semnou spal častěji kdyby jsme byli jen kamarádi ale to by přijel jen kvuli tomu a kdybych se trápila tak by se proste sebral a odjel… Pro me je to ale proste porad tezky pochopit protoze si to samozrejme davam stejne za vinu, ze je to mnou, drti mi to sebevedomi i vnímání vztahu protoze zkratka z meho pohledu ja bych nebyla s nekym s kym na to nemam chut.. :nevim: ale pro nej to takhle proste je, pry mu to vyčítali i partnerky predemnou a bohuzel ty vztahy vzdycky skončili tim ze si misto nej nasli nekoho jineho/neverou.. chapu ze to mu asi moc nepřidalo.. sam mi ted rika ze je z toho nešťastnej kdyz ja sem v nepohode, je taky v nepohode.. ale nerozumim proc tedy nic neudela.. rozhodne nepotrebuju aby to delal kazdy den nebo nejakou frekvenci, ani tolik nejde primo o ten sex, spis videt na nem ze me chce, nevim jak toho docílit.. prijde mi to zbytecny kdyz vse ostatni funguje a o tomhle kdyz se bavíme tak vlastne take v tom necitim zadny problem jen nechapu proc to teda proste obcas neudela 😆 nevim jak se od toho vic rozptylit, venuji se i jinym aktivitam, chodim ven s kamaradkami, ani spolu jeste nebydlime takze se nevidame denne.. me ta nepohoda ale zasahuje skoro do vseho proste se kvuli tomu zacnu citit desne, 1-2 dny si pobrecim a pak jdu dal..

Kdyby tohle byl můj největší problém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
8.1.22 19:08
@Josefuna píše:

No pokud jsou spolu 37 jar, bude jim 40 jen těžko. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Floralys
8.1.22 19:08
@GabinkaCh píše:
Kdyby tohle byl můj největší problém :roll:

Správný přístup. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
8.1.22 19:09
@Josefuna píše:

Do 39 a půl :D

• Citovat
  • Upravit
12501
8.1.22 19:37
@Floralys píše:
No pokud jsou spolu 37 jar, bude jim 40 jen těžko. :mrgreen:

To je mi jasny, ale taky jim nemusi byt ani 60. Ale chapu, ze nekteri nesoulozi uz v tech 40+, tak i sexujici padesatnik je pro ne sci-fi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
8.1.22 20:11
@Josefuna píše:
To je mi jasny, ale taky jim nemusi byt ani 60. Ale chapu, ze nekteri nesoulozi uz v tech 40+, tak i sexujici padesatnik je pro ne sci-fi.

Tak jsou li spolu 37 roků, bude jim jistě skoro k šedesáti. No a sex v tomhle věku musí být docela prča, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12501
8.1.22 20:13
@Floralys píše:
Tak jsou li spolu 37 roků, bude jim jistě skoro k šedesáti. No a sex v tomhle věku musí být docela prča, ne? :mrgreen:

Nevim, proc by to mela byt prca. Prijde mi to uplne normalni. Pises jak maly dite, co se divi, ze rodice maji sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
8.1.22 20:16
@Josefuna píše:
Nevim, proc by to mela byt prca. Prijde mi to uplne normalni. Pises jak maly dite, co se divi, ze rodice maji sex.

Normální to možná je, ale asi to bude dost komický. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí