Nechce sex, jak se nezbláznit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.1.22 22:19

@Floralys jsme s manzelem 13 let, mame dve deti, malo casu a 1-2 tydne chceme oba.
Po roce, mlady, bez deti 1 za 2-3 tydny je des.

Zakladatelko utec, znama ma taky chlapa co na to moc nebyl, ale jednou za cas se premohl :roll: po dítěti utrum, od porodu (nebyl u nej) spolu spali 2krat, syn na jaře bude slavit 9 let.

• Citovat
  • Upravit
23
2.1.22 22:28

Zakladatelko
Moje rada bude Bohužel vlastní zkušenost. Můj přítel měl úplně stejnou frekvenci sexu :nevim: jako vy dva. Zkus si tipnout jak to dopadlo? Jsem sama a léčím se z velkého traumatu. Bývalého Přítele stále miluji, ale nemůžu s ním žít. Cítila jsem se opravdu mizerně a začala si připadat jako ošklivka. S přítelem jsem se cítila strašně nedoceněná, nemilovaná. Začala jsem mít deprese, vztek, hledala na sobě chyby a měla ze všeho strašně špatnou náladu. Lituji, že jsem neodešla dříve a nechala to dojít tak daleko. Odchod bolí, ale přebolí a vím, že na mě čeká někde muž, který moji ženskost ocení. Pokud tě to trápí, lepší to opravdu nebude. Když zůstaneš, nebudeš šťastná. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.1.22 22:30
@Bublinkaa18 píše:
To je mi fakt lito.. ano bojim se samozrejme jak to bude do budoucna.. ale odejit bych asi nezvládla, kdyby mi byl treba nevěrnej nebo byl na me hnusnej, neco jineho neklapalo asi bych to zvažovala.. jenze on je pro me milionovej chlap v ostatnich vecech, vim ze bych to po odchodu davala porad za vinu sobe ze nejsme spolu, ze on prece neudel nic spatne a to by me vhanelo porad zpet :nevim:

Tak pak pravdepodobne budes muset obetovat sex :nevim:

Ja bych ho tedy asi ani s milionovym chlapem neobetovala, protoze mam pak ty same pocity, co ty- neprijdu si chtena apod. A jak myslis, ze to bude casem? My jsme se soucasnym muzem na sex hodne, po skoro 6 letech jsme schopni jet frekvenci temer denne, ale stejne bylo v poslednim roce nekolik nesexovych obdobi- narodila se nam dcera, posledni 3 mesice tehotenstvi nas to nejak nebavilo, pak kdyz se budila…jak by to bylo u vas? Jsi schopna se nejak preprogramovat? Dokazes si to predstavit? Nevim, musis vedet, jake mas priority, ja treba vim, ze bez sexu nemuzu byt, ze je to pro me spojeni s clovekem, ktereho miluju a ze tuhle intimitu potrebuju. Celkove pri pravidelnem sexu se nam snaz prekonavaji tezke situace, neshody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.1.22 22:32
@Babeta81 píše:
Zakladatelko
Moje rada bude Bohužel vlastní zkušenost. Můj přítel měl úplně stejnou frekvenci sexu :nevim: jako vy dva. Zkus si tipnout jak to dopadlo? Jsem sama a léčím se z velkého traumatu. Bývalého Přítele stále miluji, ale nemůžu s ním žít. Cítila jsem se opravdu mizerně a začala si připadat jako ošklivka. S přítelem jsem se cítila strašně nedoceněná, nemilovaná. Začala jsem mít deprese, vztek, hledala na sobě chyby a měla ze všeho strašně špatnou náladu. Lituji, že jsem neodešla dříve a nechala to dojít tak daleko. Odchod bolí, ale přebolí a vím, že na mě čeká někde muž, který moji ženskost ocení. Pokud tě to trápí, lepší to opravdu nebude. Když zůstaneš, nebudeš šťastná. :nevim:
:kytka: :hug:
Ceka, neboj :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.1.22 22:35
@JednaPrazacka píše: :kytka: :hug:

Děkuji, ale nejdříve potřebuji vrátit sebevědomí. :,( Udělal ze mě nevybouřenou trosku. Důležité je začít u sebe a musím probudit lásku k sobě :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
2.1.22 22:39
@Babeta81 píše:
Děkuji, ale nejdříve potřebuji vrátit sebevědomí. :,( Udělal ze mě nevybouřenou trosku. Důležité je začít u sebe a musím probudit lásku k sobě :kytka: :hug:

Vybourit se je dobrej napad ;) ja to teda po svem krachlem manzelstvi stihla jen chvilku, protoze jsem pak jaksi potkala nekoho pro me vyjimecneho, bylo to hodne necekany, ale zas vim, ze opravdu pro jedno kviti slunce nesviti :kytka:

Příspěvek upraven 02.01.22 v 23:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
2.1.22 22:40
@JednaPrazacka píše: :kytka: :hug:
Čeká. A bude sexovat 10× denně. A teď ještě tu o Šípkové Růženě. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1177
2.1.22 22:46
@Floralys píše: Čeká. A bude sexovat 10× denně. A teď ještě tu o Šípkové Růženě. :mrgreen:

Ty jsi taky nejak frustrovana? :mrgreen:
Je prece jedno jestli 10× denne nebo jednou za rok, ale aby s tim byli vsichni spokojeni, ne?
Moc nerozumim, co jsi v teto diskuzi poradila krom posmesku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.1.22 22:47

@Floralys - proč 10 krát denně? Tobě přijde normální mít sex jednou za tři týdny a dělat jak je to fajn!? Mě stačí normální chlap, s normálním apetitem a to není žádná pohádka. V životě jsem nic takového nezažila a normální to 100% není. Ten chlap má prostě problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.22 22:58
@Bublinkaa18 píše:
To je mi fakt lito.. ano bojim se samozrejme jak to bude do budoucna.. ale odejit bych asi nezvládla, kdyby mi byl treba nevěrnej nebo byl na me hnusnej, neco jineho neklapalo asi bych to zvažovala.. jenze on je pro me milionovej chlap v ostatnich vecech, vim ze bych to po odchodu davala porad za vinu sobe ze nejsme spolu, ze on prece neudel nic spatne a to by me vhanelo porad zpet :nevim:

Tak si odpověz na otázku: Dokážeš takhle (za současné situace) žít celý život?

• Citovat
  • Upravit
5837
2.1.22 23:06

Já se uklidňovala tím, že sex není všechno, že nejsem extra náruživý typ…1× co 1-2měsíce, člověk si zvykne nebo poradí sám. Ale bylo to smutné manželství - sedm let. Díkybohu mě zachránil rozvodem :lol: což mu zpětně děkuju, že šel výkony / nevýkony předvádět jinde.
A až po seznámení se současným manželem jsem pochopila jak je to důležité a jak to má vypadat. Souhlasím se všema, co radí prchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.22 23:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Sice je mi jasné že tu nenajdu zadne reseni problemu, ale chtěla bych se z toho vykecat a slyset i názory nekoho jineho.
Mam přítele, vztahově nam to hodne klape jsme na stejne vlne zajmove, humorem, delame spolu strasne moc veci, myslim ze jsme si opravdu blizci.. jen ta fyzicka rovina tolik nefunguje.. intimity je ve vztahu hodne doteky, objetí hlazení, pusy porad.. jen přítel proste nechce tolik sexovat.. dojde na to tak 1× za 2-3 týdny a to vetsinou já iniciuji.. jenze me to strasne sráží a ubíjí.. jsme spolu teprve rok a ja po nem hrozne touzim a nedokazu pochopit ze on to tak nema, citim se hrozne ze me jako nechce, netouzi po me.. vzdycky vydrzim byt nejaky tyden v klidu a neresit to jenze pak zacne ve me stoupat napeti a vidim na nem ze proste nechce, nejevi zadny zajem a prepada me z toho depka.. on je pozorný vycítí to, takze o tom spolu hodne komunikujeme.. rika mi ze to neni mnou ze to mel takhle vzdycky ze i kdyby byla vedle nej nejkrásnější holka na svete ze to bude stejny 🤷🏼‍♀️ jsou pro nej mnohem důležitější doteky, objetí a sblížení co spolu mame a sex ze je proste spis povrchní.. vzdycky ho to nejvic vlastne bralo s holkama u kterych nebylo co jineho k hledání, ze to zkratka pro nej neni důkaz lasky jako pro me.. ze by semnou spal častěji kdyby jsme byli jen kamarádi ale to by přijel jen kvuli tomu a kdybych se trápila tak by se proste sebral a odjel… Pro me je to ale proste porad tezky pochopit protoze si to samozrejme davam stejne za vinu, ze je to mnou, drti mi to sebevedomi i vnímání vztahu protoze zkratka z meho pohledu ja bych nebyla s nekym s kym na to nemam chut.. :nevim: ale pro nej to takhle proste je, pry mu to vyčítali i partnerky predemnou a bohuzel ty vztahy vzdycky skončili tim ze si misto nej nasli nekoho jineho/neverou.. chapu ze to mu asi moc nepřidalo.. sam mi ted rika ze je z toho nešťastnej kdyz ja sem v nepohode, je taky v nepohode.. ale nerozumim proc tedy nic neudela.. rozhodne nepotrebuju aby to delal kazdy den nebo nejakou frekvenci, ani tolik nejde primo o ten sex, spis videt na nem ze me chce, nevim jak toho docílit.. prijde mi to zbytecny kdyz vse ostatni funguje a o tomhle kdyz se bavíme tak vlastne take v tom necitim zadny problem jen nechapu proc to teda proste obcas neudela 😆 nevim jak se od toho vic rozptylit, venuji se i jinym aktivitam, chodim ven s kamaradkami, ani spolu jeste nebydlime takze se nevidame denne.. me ta nepohoda ale zasahuje skoro do vseho proste se kvuli tomu zacnu citit desne, 1-2 dny si pobrecim a pak jdu dal..

Já si podobný exemplář vzala. Jsme spolu už 16 let. Sex jsem vždy chtěla častěji já. Je to strašně ponižující, viď? Člověk si připadá tak nějak chlípně. Zkoušela jsem svádět a trpěla, když mě odmítal. Zkoušela jsem nic nedělat a čekala jsem, kdy mu to dojde - a po 5 měsících jsem stejně bouchla já.

Měli jsme problém počít dítě, ono je to bez sexu dost problematické :zed: Nakonec se zadařilo -uff.

Teď jsme spolu nespali už asi víc jak rok. Sám mi přiznal, že by chtěl, ale dokud si neřekne, tak nic nebude :cert:

Jediný, co se s tím dá dělat, je zvyknout si (nebo se rozejít). Co je dobrý (aspoň já to tak mám), že čím déle spolu nespime, tím míň o sex stojím. Takže teď už mi to nevadí. Dá se na to zvyknout (ale trvá to roky)

Pokud nejsi připravená žít bez sexu, tak se s ním rozejdi, protože se to bude jen zhoršovat.

A důvody proč zůstat s takovým partnerem: je to ideální partner na vše ostatní, jen ten pitomej sex tomu vztahu chybí :zed:

• Citovat
  • Upravit
663
2.1.22 23:22

Sex je hodne dulezita soucast nejen vztahu, ale i zivota. Predpokladem pro stastny a spokojeny vztah je v tehle otazce kompatibilita. Pokud jeden z vas to chce 1-2× do mesice a druhy nejmene 2× do tydne, tak proste nemate sanci byt stastny ani jeden. Pokud ty se kousnes a vydrzis to, budes nestastná, coz uz jsi, ty pocity, co mas, jsou totiz bezne a bude se to jen zhorsovat, protoze pozdeji to on bude chtit jeste mene nez ted - zvladnes to? Je to totiz frustrujici. Pritel evidentne neni ignorant, takze i jemu vadi, ze tobe to vadi, a proto nemuze byt plne stastny a trapi ho to taky. Pokud se kousne on, budes mit sice sex vic, ale s nekym, kdo ho nechce. Je to v podstate tak trochu znasilneni, protoze mu hrozi ujma - rozchod, kdyz nebude plnit povinnosti. Nabizi se teoreticke reseni, a to milenec, ale nepusobis dojmem, ze umis oddelit sex od citu, a samozrejme hrozi, ze kdykoliv vztah skonci, az se to partner dozvi, nebot i pres svou malou potrebu sexu si pritel zrejme nepreje mit doma nevernou partnerku. Opet to tedy neni realne reseni, nad to velmi zranujici.

Zkratka, je treba pohledet te krute pravde do oci - nehodite se k sobe. Nechces to slyset, ale je to tak. Sundej ruzove bryle a tu energii, kterou ted vkladas do udrzovani tohohle vztahu nevztahu dej do rozchodu a leceni z neho. Vzdyt uz ted brecis kazdy tyden kvuli vztahu - to neni normalni a zadouci, obzvlast po roce vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.22 07:57
@dalmatine píše:
Sex je hodne dulezita soucast nejen vztahu, ale i zivota. Predpokladem pro stastny a spokojeny vztah je v tehle otazce kompatibilita. Pokud jeden z vas to chce 1-2× do mesice a druhy nejmene 2× do tydne, tak proste nemate sanci byt stastny ani jeden. Pokud ty se kousnes a vydrzis to, budes nestastná, coz uz jsi, ty pocity, co mas, jsou totiz bezne a bude se to jen zhorsovat, protoze pozdeji to on bude chtit jeste mene nez ted - zvladnes to? Je to totiz frustrujici. Pritel evidentne neni ignorant, takze i jemu vadi, ze tobe to vadi, a proto nemuze byt plne stastny a trapi ho to taky. Pokud se kousne on, budes mit sice sex vic, ale s nekym, kdo ho nechce. Je to v podstate tak trochu znasilneni, protoze mu hrozi ujma - rozchod, kdyz nebude plnit povinnosti. Nabizi se teoreticke reseni, a to milenec, ale nepusobis dojmem, ze umis oddelit sex od citu, a samozrejme hrozi, ze kdykoliv vztah skonci, az se to partner dozvi, nebot i pres svou malou potrebu sexu si pritel zrejme nepreje mit doma nevernou partnerku. Opet to tedy neni realne reseni, nad to velmi zranujici.Zkratka, je treba pohledet te krute pravde do oci - nehodite se k sobe. Nechces to slyset, ale je to tak. Sundej ruzove bryle a tu energii, kterou ted vkladas do udrzovani tohohle vztahu nevztahu dej do rozchodu a leceni z neho. Vzdyt uz ted brecis kazdy tyden kvuli vztahu - to neni normalni a zadouci, obzvlast po roce vztahu.

Dobrý názor. V tom je ale ta komplikovanost vztahů. Najít si v dlouhodobém měřítku kompatibilního partnera/ku je dost těžký. Proto každý bere, co se vyskytne, protože na začátku je to vždy jiné. Sex je základní kámen vztahu. Není sex nebo není dostatek sexu a začínají problémy.
Pro mě jako chlapa je ideál 3× týdně. Moje žena tak 3× měsíčně a taky je to problém. Bylo to takto už od začázku a já si myslel, že by se to mohlo změnit. Někdy mě to taky pěkně štve a jsem kvůli tomu rozladěný, ale změnit to nedokážu. Čím více tento pud chceme potlačit, tím větší frustrace vzniká.
Rešení je ale vždy komlikované a většinou tím ubližujeme druhým.

• Citovat
  • Upravit
25
3.1.22 07:58

Pokud dlouhodobě nefunguje sex tak nefunguje ani vztah. Sex je koření vztahu. Jde to určitý čas přehlížet ale dlouhodobě absence sexu jednu či druhou stranu deptá a ničí. :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí