Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
a na co, když to mas porad?
My meli taky sex hodne často a uz to bylo o ničem, s nějakou pauzou to je mnohem lepší.
Já nevím, orgasmus se tak nějak nepřejí…
Pro mě je o ničem naopak sex jednou za 14 dní.
@Freeandwild píše:
to je možné vysvetleni, orgasmus jsem do toho nejak nepocitala ![]()
@Freeandwild píše:
Tak 1 x za 14 dní je už asexuální vztah. ![]()
@Josefuna píše:
Tak 1 x za 14 dní je už asexuální vztah.
Asexuální vztah je desetkrát a méně za rok…
@Josefuna píše:
Právě, pokud je ten sex uspokojivý, tak dlouhodobě nemám chuť mít ho zase hned ráno, když jsem ho měla večer, a tak pořád dokola. To už se stává úplně rutinou jako večeře a ráno snídaně. Potřebuju taky mít nějakou touhu a ne to dělat takhle jak podle rozvrhu ráno a večer a celý rok.
mne přijde, ze tímhle tempem se ten sex redukuje na činnost podobnou čistěni zubu.
@Diagnoza2 píše:
asexualni vztah je bez sexu uplne
@Diagnoza2 píše:
Taky záleží na tom, jaký ten sex je. Čili hledíme taky na kvalitu, nikoli kvantitu
@Mango_Lassi píše:
Taky záleží na tom, jaký ten sex je. Čili hledíme taky na kvalitu, nikoli kvantitu
No ono u sexu 10 x za rok bude ta kvalita těžko nějak vysoká, pokud tedy veříme tomu, že praxe dělá mistra ![]()
@Josefuna píše:
No ono u sexu 10 x za rok bude ta kvalita těžko nějak vysoká, pokud tedy veříme tomu, že praxe dělá mistra
Stejně tak, jako u sexu 2-3× týdně ![]()
@Mango_Lassi píše:
Stejně tak, jako u sexu 2-3× týdně
Jsem si celkem jista, ze nejaky podstatny rozdil tam zrejme bude. Protoze uz i tim, kdyz neco delas rada a s radosti, tak to casto delas lepe nez ten, kdo neco dela s odporem.
Vidím hlavně to, že sex jednou za měsíc a míň nemůžeš nikam posunout. Zkusit něco novýho. Místo zkoušení věcí v sexu spíš zkoušíš mít vůbec ten sex.
Ale kdo určuje co je často nebo málo? pro někoho může být 1× týdně ok, pro jiného víc než dost a další řekne že to je život bez sexu
každý to má nastavené jinak, jen je důležité mít k sobě partnera který to bude mít stejné nebo alespoň hodně podobně nastavené ![]()
@Diagnoza2 píše:
Vidím hlavně to, že sex jednou za měsíc a míň nemůžeš nikam posunout. Zkusit něco novýho. Místo zkoušení věcí v sexu spíš zkoušíš mít vůbec ten sex.
Nekdo o novinky nestoji, tak mu presne toto vyhovuje
@Josefuna píše:
No ono u sexu 10 x za rok bude ta kvalita těžko nějak vysoká, pokud tedy veříme tomu, že praxe dělá mistra
Nebo je to stejný jako jezdit na kole
je jedno jak často to děláš, prostě nasednes a jedeš ![]()