Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Floralys píše:
Normální to možná je, ale asi to bude dost komický.
Asi tak komicky, kdyz tu 30 a 40+ soulozi 1 az 2× do mesice a to jeste z donuceni.
@Josefuna píše:
Asi tak komicky, kdyz tu 30 a 40+ soulozi 1 az 2× do mesice a to jeste z donuceni.
Víš, sexuální hrátky sluší více mladším ročníkům. V tomhle věku je už láska spíše o podpoře, o stisku dlaní, o pochopení a sounáležitosti. Stáří je v sexu komické. Bohužel. ![]()
@Floralys píše:
Víš, sexuální hrátky sluší více mladším ročníkům. V tomhle věku je už láska spíše o podpoře, o stisku dlaní, o pochopení a sounáležitosti. Stáří je v sexu komické. Bohužel.
Kdyz nekdo da na predsudky a omezuje se stereotypy.
@Josefuna píše:
Kdyz nekdo da na predsudky a omezuje se stereotypy.
Ale houby, jaký předsudky. Tak si to představ, ty pozice a tak… ![]()
@Floralys píše:
Tak jsou li spolu 37 roků, bude jim jistě skoro k šedesáti. No a sex v tomhle věku musí být docela prča, ne?
V čem myslíš?
@Floralys píše:
Ale houby, jaký předsudky. Tak si to představ, ty pozice a tak…
A co myslíš, že se dělá jinak.
Hlavně ty pozice mne zajimaji.
@Venetia píše:
A co myslíš, že se dělá jinak.
Hlavně ty pozice mne zajimaji.
Co tě zajímá, sex v 60-ti? ![]()
@Venetia píše:
V čem myslíš?
No v čem… sex je fyzicky poměrně náročná činnost, tak v tomhle věku, pokud ji dotyčný vůbec zvládne, musí být u výsledku komický. Případně takový musí být výsledek sám. ![]()
@Floralys píše:
No v čem… sex je fyzicky poměrně náročná činnost, tak v tomhle věku, pokud ji dotyčný vůbec zvládne, musí být u výsledku komický. Případně takový musí být výsledek sám.
A proč by ji neměl zvládnout a co konkrétně je nezvládnutelné?
Ty při tom děláš nějaké extra akrobatické prvky?
@Floralys píše:
Tak jsou li spolu 37 roků, bude jim jistě skoro k šedesáti. No a sex v tomhle věku musí být docela prča, ne?
Větší prča je tě číst
.
Kolik ti je? ![]()
@Secado píše:
@Josefuna nevím, čtu tady příspěvky 2 roky, to mi nepřipadá jako krátká dobaKoneckonců zakladatelka si nestěžuje na nic jiného než frekvenci
Když nemáš sex, tak nemůže být špatný ![]()