Nechce sex, jak se nezbláznit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Floralys
9.1.22 08:53
@bigl píše:
No podle tvého způsobu prezentace bych to tipla stejně jak @jipo

Tak teď nevím, jestli to byla poklona či nikoliv. Ale za zájem o moji prezentaci určitě děkuju. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
12501
9.1.22 14:49
@Floralys píše:
No v čem… sex je fyzicky poměrně náročná činnost, tak v tomhle věku, pokud ji dotyčný vůbec zvládne, musí být u výsledku komický. Případně takový musí být výsledek sám. :mrgreen:

Stastnejsi lidi jsou ti, kteri delaji to, co chteji a nepremysli u toho nad tim, co by tomu rekli ostatni nebo jestli je to pro ostatni komicke. Kazdy nezije uzavren ve svete malomestatskych predsudku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
9.1.22 15:54
@Josefuna píše:
Stastnejsi lidi jsou ti, kteri delaji to, co chteji a nepremysli u toho nad tim, co by tomu rekli ostatni nebo jestli je to pro ostatni komicke. Kazdy nezije uzavren ve svete malomestatskych predsudku.

Kdo to tu mluvil o štěstí? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9.1.22 18:28
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Sice je mi jasné že tu nenajdu zadne reseni problemu, ale chtěla bych se z toho vykecat a slyset i názory nekoho jineho.
Mam přítele, vztahově nam to hodne klape jsme na stejne vlne zajmove, humorem, delame spolu strasne moc veci, myslim ze jsme si opravdu blizci.. jen ta fyzicka rovina tolik nefunguje.. intimity je ve vztahu hodne doteky, objetí hlazení, pusy porad.. jen přítel proste nechce tolik sexovat.. dojde na to tak 1× za 2-3 týdny a to vetsinou já iniciuji.. jenze me to strasne sráží a ubíjí.. jsme spolu teprve rok a ja po nem hrozne touzim a nedokazu pochopit ze on to tak nema, citim se hrozne ze me jako nechce, netouzi po me.. vzdycky vydrzim byt nejaky tyden v klidu a neresit to jenze pak zacne ve me stoupat napeti a vidim na nem ze proste nechce, nejevi zadny zajem a prepada me z toho depka.. on je pozorný vycítí to, takze o tom spolu hodne komunikujeme.. rika mi ze to neni mnou ze to mel takhle vzdycky ze i kdyby byla vedle nej nejkrásnější holka na svete ze to bude stejny 🤷🏼‍♀️ jsou pro nej mnohem důležitější doteky, objetí a sblížení co spolu mame a sex ze je proste spis povrchní.. vzdycky ho to nejvic vlastne bralo s holkama u kterych nebylo co jineho k hledání, ze to zkratka pro nej neni důkaz lasky jako pro me.. ze by semnou spal častěji kdyby jsme byli jen kamarádi ale to by přijel jen kvuli tomu a kdybych se trápila tak by se proste sebral a odjel… Pro me je to ale proste porad tezky pochopit protoze si to samozrejme davam stejne za vinu, ze je to mnou, drti mi to sebevedomi i vnímání vztahu protoze zkratka z meho pohledu ja bych nebyla s nekym s kym na to nemam chut.. :nevim: ale pro nej to takhle proste je, pry mu to vyčítali i partnerky predemnou a bohuzel ty vztahy vzdycky skončili tim ze si misto nej nasli nekoho jineho/neverou.. chapu ze to mu asi moc nepřidalo.. sam mi ted rika ze je z toho nešťastnej kdyz ja sem v nepohode, je taky v nepohode.. ale nerozumim proc tedy nic neudela.. rozhodne nepotrebuju aby to delal kazdy den nebo nejakou frekvenci, ani tolik nejde primo o ten sex, spis videt na nem ze me chce, nevim jak toho docílit.. prijde mi to zbytecny kdyz vse ostatni funguje a o tomhle kdyz se bavíme tak vlastne take v tom necitim zadny problem jen nechapu proc to teda proste obcas neudela 😆 nevim jak se od toho vic rozptylit, venuji se i jinym aktivitam, chodim ven s kamaradkami, ani spolu jeste nebydlime takze se nevidame denne.. me ta nepohoda ale zasahuje skoro do vseho proste se kvuli tomu zacnu citit desne, 1-2 dny si pobrecim a pak jdu dal..

Velmi dobře tě umím pochopit, protože to samé vidím u své ženy z druhé stránky.
Je to všechno o nesouladu potřeb. Má žena na tom není tak špatně, ale já i tak potřebuji mnohem víc. Ty jsi na počátku vztahu, máš větší možnosti z něj vycouvat a nebo se pokusit to řešit jinak. Asi nikdy nepotkáš nikoho, kdo to bude mít stejně jako ty. Buď bude potřebovat více a nebo méně.
Já po pěti letech z tohoto důvodu uklouzl na silvestra. Doteď to celé zpracovávám. Čtu si tu jiné příběhy jiných párů a snažím se utěšit, že na tom nejsem tak zle. Ale co s tím? Jak zabránit něčemu podobnému v budoucnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.22 22:08
@Martha03 píše:
Já zase moc nechápu proč by s tím měl něco dělat nebo co očekáváš, že se stane. Víš jaký je, on s tebou o tom upřímně mluví, ví, je si toho vědom, ale prostě to tak má. Jakákoliv realizace snah o zvýšení frekvence bude stejně vždy jen dočasná, protože na to prostě není. Takže pro tebe je to signál ve stylu „můžu takhle žít, smířím se s tím i do budoucna i s možností toho, že se ta intenzita s největší pravděpodobností časem ještě sníží, jak moc je to pro mě ve vztahu důležité“. Když si tyhle otázky zodpovíš, přijdeš na to, zda to má smysl nebo ne. Žádný rozchod není snadný, ale je snadnější odejít po pár měsících, než letech a společných dětech…

Souhlaaaas!!! Zdrheeeeej!!! Bože, at'se aspoň někdo zachrání!!! Já to nestihla, už máme dítě. Vím že rozchod už kvůli zázemí a dítěti prostě nepřichází v úvahu, ale docela mě mrzí že mi moje maminka nevtloukala do hlavy, že sex JE ve vztahu důležitější než jakse mladejm lidem říká. To je furt „hlavně aby byl hodnej“ „hlavně aby s nim byla sranda“ A pak člověk skončí na antidepresivech protože prostě partner na to má chut jednou za 3 měsíce. Ne ne ne. Budeš si připadat hrozně věř mi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.22 22:11

Můžu nabídnout pohled z druhé strany. S manželem jsme spolu 6 let, ze začátku měl zdravotní problémy, takže to nešlo, a potom se nám už nepodařilo chytit stejnou vlnu. Ne že bych byla úplně frigidní, ale sex prostě nepotřebuji. Manžel mě přitahuje, ráda se přitulím, voní mi… Ale samotnou mě nikdy nenapadne něco začít. Když začne on, má se mnou dost práce, potřebuji důkladně zpracovat. Je to, jako by před sebou valil balvan do kopce… Fuška, ale jakmile ho dovalí na vrcholek, dál už to jde samo a nejde zastavit, všechno pak funguje, jak má. Moje tělo má prostě nějaké zpoždění, nebo co.

Máme spolu velmi upřímný a otevřený vztah. Nikdy by mě nenapadlo na něj něco hrát. Jemu ale vadí, že sama od sebe nikdy nezačnu. Jenže jak, mám se přetvařovat? Přemoct se? To taky nechce. Tak já nevím, co dělat. Ve finále to ale řešení má… Když chce sex, tak se posnaží a ví, že to klapne. Není to asi 100% uspokojivé, ale ani beznadějné. Milenku určitě nemá a ani nechce. Já jsem na tom samozřejmě stejně, s mým apetitem se aspoň nemusí bát, že bych mu někdy zahnula… :D

Manželství jinak stojí na pevných základech a ani jeden z nás nepovažuje sex za nijak zásadní pro jeho fungování - to jen jako příklad, že existuje i jiný názor, než že sex je základ vztahu.

• Citovat
  • Upravit
18154
9.1.22 22:25
@Anonymní píše:
Můžu nabídnout pohled z druhé strany. S manželem jsme spolu 6 let, ze začátku měl zdravotní problémy, takže to nešlo, a potom se nám už nepodařilo chytit stejnou vlnu. Ne že bych byla úplně frigidní, ale sex prostě nepotřebuji. Manžel mě přitahuje, ráda se přitulím, voní mi… Ale samotnou mě nikdy nenapadne něco začít. Když začne on, má se mnou dost práce, potřebuji důkladně zpracovat. Je to, jako by před sebou valil balvan do kopce… Fuška, ale jakmile ho dovalí na vrcholek, dál už to jde samo a nejde zastavit, všechno pak funguje, jak má. Moje tělo má prostě nějaké zpoždění, nebo co.

Máme spolu velmi upřímný a otevřený vztah. Nikdy by mě nenapadlo na něj něco hrát. Jemu ale vadí, že sama od sebe nikdy nezačnu. Jenže jak, mám se přetvařovat? Přemoct se? To taky nechce. Tak já nevím, co dělat. Ve finále to ale řešení má… Když chce sex, tak se posnaží a ví, že to klapne. Není to asi 100% uspokojivé, ale ani beznadějné. Milenku určitě nemá a ani nechce. Já jsem na tom samozřejmě stejně, s mým apetitem se aspoň nemusí bát, že bych mu někdy zahnula… :D

Manželství jinak stojí na pevných základech a ani jeden z nás nepovažuje sex za nijak zásadní pro jeho fungování - to jen jako příklad, že existuje i jiný názor, než že sex je základ vztahu.

Možná by bylo fajn, vyslechnout si někdy i tvého manžela. jestli by sám, někde s někým, komu věří a komu by se otevřel, taky takhle tvrdil, že sex nepovažuje za zásadní ve vztahu. Zajímavé, že tohle vždycky píší ti asexuálové - pro NÁS sex není důležitý, akorát manžel vždycky musí začínat a strašně se nadře, aby vůbec něco bylo. :mrgreen:
Kdyby ten sex pro něj nebyl důležitý, tak se nedře a dávno se na to vykvákne. Jste spolu krátce, on zatím asi doufá, že se to zlomí, tak se snaží, než přijde na to, že nezlepší a snažit se přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.22 22:35
@Anonymní píše:

Moc vam to preju. Jen pridam svuj nazor. Muj nazor je ze ano, mela by ses nekdy premoct. Pokud on ma chut na sex mnohem casteji nez ty, taky se kvuli tobe porad premaha. Premaha se aby to chvili vydrzel bez toho a porad te s tim neotravoval, preemaha se, kdyz touzi po tom abys nekdy zacala sama a misto toho zacatek vzdy oddre sam. Jsem pro aby v laskyplnem vztahu, ten kterysexupotrebuje min se nekdy z lasky k tomu druhemu premohl. Treba jednou za mesic. Prijde mi to vzhledem k pomeru vynalozene energie na strane druhe hooooodne fer. Zvlast kdyz vim, ze je to nekdy fakt utrpeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.22 22:37
@bigl píše:
Možná by bylo fajn, vyslechnout si někdy i tvého manžela. jestli by sám, někde s někým, komu věří a komu by se otevřel, taky takhle tvrdil, že sex nepovažuje za zásadní ve vztahu. Zajímavé, že tohle vždycky píší ti asexuálové - pro NÁS sex není důležitý, akorát manžel vždycky musí začínat a strašně se nadře, aby vůbec něco bylo. :mrgreen:
Kdyby ten sex pro něj nebyl důležitý, tak se nedře a dávno se na to vykvákne. Jste spolu krátce, on zatím asi doufá, že se to zlomí, tak se snaží, než přijde na to, že nezlepší a snažit se přestane.

Já chápu, že to může být pro někoho nepředstavitelné, ale my spolu OPRAVDU máme upřímný vztah. :D Říkáme si i nepříjemné věci, a kdyby to byl zásadní problém, už dávno jsme někde v poradně. Nelžeme si. Navíc vím, že než jsme spolu začali, tak měl během čtyř let jen dva jednonoční úlety, jinak byl sám. Je to hodný člověk a myslím, že se snaží částečně i proto, že i mně chce udělat dobře… Jen musí nejdřív přesvědčit moje tělo, že to chci. :) Opravdu nejsou všichni lidi stejní, ne pro každého je sex základ vztahu. Proč by mi lhal a zůstával se mnou, když už dlouho ví, jak to mám? To by byla cesta do pekla, měl dost roků na to, aby si to kdyžtak rozmyslel.

• Citovat
  • Upravit
18154
9.1.22 22:41
@Anonymní píše:
Já chápu, že to může být pro někoho nepředstavitelné, ale my spolu OPRAVDU máme upřímný vztah. :D Říkáme si i nepříjemné věci, a kdyby to byl zásadní problém, už dávno jsme někde v poradně. Nelžeme si. Navíc vím, že než jsme spolu začali, tak měl během čtyř let jen dva jednonoční úlety, jinak byl sám. Je to hodný člověk a myslím, že se snaží částečně i proto, že i mně chce udělat dobře… Jen musí nejdřív přesvědčit moje tělo, že to chci. :) Opravdu nejsou všichni lidi stejní, ne pro každého je sex základ vztahu. Proč by mi lhal a zůstával se mnou, když už dlouho ví, jak to mám? To by byla cesta do pekla, měl dost roků na to, aby si to kdyžtak rozmyslel.

Já ti k tomu napíšu jedno. Pokud je to člověk, který má sex rád, tak mu to prostě vadí, ať ti tvrdí, co chce. Ne každý se kvůli tomu žene do poradny. Ale jedno mu to není. Člověk, co na sex není, tohle nemůže nikdy pochopit.
Pokud na sex moc není, tak ok, vyhovujete si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
@Anonymní píše:

To si tak neber. Bigl je trochu vysazená na ženy, co nechtějí sex, protože v jejím okolí jsou samí frustrovaní muži.
Ale nic si z toho nedělej. Pokud vám to takto vyhovuje, je to fajn.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Snehulkabledulka píše:
Moc vam to preju. Jen pridam svuj nazor. Muj nazor je ze ano, mela by ses nekdy premoct. Pokud on ma chut na sex mnohem casteji nez ty, taky se kvuli tobe porad premaha. Premaha se aby to chvili vydrzel bez toho a porad te s tim neotravoval, preemaha se, kdyz touzi po tom abys nekdy zacala sama a misto toho zacatek vzdy oddre sam. Jsem pro aby v laskyplnem vztahu, ten kterysexupotrebuje min se nekdy z lasky k tomu druhemu premohl. Treba jednou za mesic. Prijde mi to vzhledem k pomeru vynalozene energie na strane druhe hooooodne fer. Zvlast kdyz vim, ze je to nekdy fakt utrpeni.

Samozřejmě jsem mu to nabízela, jenže problém je, že on nechce, abych se přemáhala. A známe se dobře, ví, jak to mám, a kdybych byla neupřímná, pozná to na mě. Nejsem zvyklá lhát. Chtěl by, abych chtěla sama od sebe, jenže to mu splnit nedokážu. Kdybych na něj něco hrála, akorát se naštve. Vyzkoušeno.

• Citovat
  • Upravit
18154
@Mango_Lassi píše:
To si tak neber. Bigl je trochu vysazená na ženy, co nechtějí sex, protože v jejím okolí jsou samí frustrovaní muži.
Ale nic si z toho nedělej. Pokud vám to takto vyhovuje, je to fajn.

Máš pravdu, jako vždy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.22 22:46
@bigl píše:
Já ti k tomu napíšu jedno. Pokud je to člověk, který má sex rád, tak mu to prostě vadí, ať ti tvrdí, co chce. Ne každý se kvůli tomu žene do poradny. Ale jedno mu to není. Člověk, co na sex není, tohle nemůže nikdy pochopit.
Pokud na sex moc není, tak ok, vyhovujete si.

Asi není, jinak by prostě včas odešel a nebral si mě. Nikdy jsem mu nic nenalhávala, žádné růžové brýle určitě neměl. A dítě jsme měli až rok a půl po svatbě, tím to nebude. Ideální to asi není, ale ani žádný zásadní problém.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
9.1.22 22:46
@bigl píše:
Máš pravdu, jako vždy. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat