Nedonošené miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
21.2.10 13:05

Pavli tak co? Já ti chci na zítra popřát hodně štěstíčka, ať chytneš dobrý spolubydlící a hlavně ať se dobře sehrajete s Maximkem.
Jsme si vzpomněla, jak na první noc jsem si nastavovala budíka, pač jsem měla strach, že mě Vítek nevzbudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
21.2.10 13:42

lentilka: ahojda,děkuji za přání nastupuju až v úterý a dnes tam jedeme s přítelem na návštěu tak se ještě optám co si sebou vzít atd.
no taky se toho bojím aby me vzbudil je takovej potichej :-D ale myslím že jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.2.10 13:02

Pavli tak to držím palečky určitě vám to spolu pěkně půjde. A neboj vzbudí tě. Veru taky moc neplakala aspoň teda ze začátku (pak si to dost vynahrazovala) ale já to měla pokaždé jak kdybych dostala herdu do zad a ve vteřině jsem byla vzhůru.

Tak až budete doma tak se určitě ozvi.

Kamarádce malého převezli do Krče protože se v Podolí báli nějaké infekce co tam řádila, už dýchá většinou sám a spadl jim na 1300 g ale už začíná nabírat. Je to fakt hubeňourek a drobínek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
22.2.10 13:53

panuška: jo snad jo :) už se tam cítím docela dobře (oproti začátku) takže dobrý.včera to bylo super zkoušeli jsme kojit (nic si teda nevzal :( ale snažil se) pak převléct,přebalit a pak jsme ho docela dlouho chovali s přítelem:) i přítel si ho poprvé pochoval tak z toho byl na měkko :))Už je v postýlce takže to je parádní.

jeje 1300g tak to musí být opravdu drobeček.To jsem si myslela jak je maxik malinkej a to byl teda kus oproti kamarádčinému malému :)to je dobře s tím dýcháním hlavně ať se mu daří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.2.10 14:01

Pavlí gratulujeme k postýlce to je paráda, to jdete za chvilku domu :)
Hele v nemocnici, kde ležel Vítek byli ty nejhorší případy nejdál od vstupních dveří a čím víc se blížili ke dveřím, tím dřív měli šanci jít domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
22.2.10 14:13

Pavla:tak to je super od zítra už budeš s malým a nic vás nerozdělí :lol: :wink: Tak at to tam s těma zdravotníkama vydžíte :wink:
Panuška:nejspíš zhubnul z toho ,že už víc dýchá sám-je to makačka,ale určitě to co nevidět dohoní a v Krči mají oproti ostatním nem. volnější pokoje pro maminky k miminkům.Tak at se kámoška vyptá.
:wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
22.2.10 14:42

lentilka:děkujeme :) hh tady je to přesně naopak :) na patře je na jedné straně JIP pak odd.nedonošených a nejdřív byl na začátku (pod dohledem) teď je na klasickým pokoji a pak uplně vzadu jsou pokoje rooming in ..takže tady je to čím dál jsi od dveří tím lépe :-)
Pavli: jj už se těším na malého ale na zdravotníky ne :)) Ale určo to zmáknem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.2.10 14:49

Pavli hele já zdravotníky viděla akorát při vizitě a při koupání, když mu přišli změřit teplotu a zvážit.
Jo a ještě se vzbuzením dítka. Vítek třeba první 4 měsíce v noci nebrečel, když měl hlad, tak začal jenom pomlaskávat a když hodně, tak kňoural. Mě vzbudilo i to mlaskání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
22.2.10 16:20

Pavli tak ať jste brzy doma, držím palce, ať se kojení podaří a tak vůbec. :wink: Za chvilku tě tu určitě máme zpátky, Maxík má přes dvě a půl kila, je v postýlce, tak se jen nějak pořeší krmení, trochu se zžijete a za chvilku jste doma. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
22.2.10 16:31

lentilka:jo tak já budu za malým zatim jen docházet z odd.matek takže se tam s nima potkám asi dost:) ale zatim musím zaklepat,jsem narazila na super sestřičky tak se uvidí.no já si myslím že budu hned vzhůůru při každém menším hluku,mám lehké spaní a taky v cizm prostředí to bude něco:)Chtěla jsem se zeptat ty máš(nebo jsi měla) taky elektr.odsávačku?ta medela co jsem si koupila je docela hlučná (nebo mi to možná jen přijde) tak si říkám abych nerušila spolubydlící nebo miminka když tam budu takle vrčet s odsávačkou :))
Judy: snad ano …jsem z toho nervózní ale zase na druhou stranu se těším až budeme spolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.2.10 16:41

Pavli mám tu medelu minielectric. Pravda, že je hlučná, ale tak v noci jsem moc neodsávala jen když bylo potřeba a přes den jsem se vždycky trávila dostatečně provinile. K příštímu dítěti mám slíbenou medelu swing, tak je hodně tichounká, ale já já ten minielectric brala protože byl rychle k mání a ještě jsem ho měla poměrně blízko bydlišti a pani mi ho dovolila si vyzvednout osobně. Dyštak si vem sebou i tu obyč odsávačku a tou odsávej v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
22.2.10 17:35

lentilka: jo taky mě to napadlo vzít si i manuální..ikdyž s tí to je teda boj :-I ale třeba to bude lepší.Dneska mi přišly homeopatika na podporu laktace tak jsem na to zvědavá jestli to pomůže:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
22.2.10 17:39

Pavli ještě sjem si vzpomněla, vezla jsem si sebou termosku a kojočaj. Oni tam totiž sice mysleli na jídlo maminek, ale na pití moc ne a abych nemusela pořád chodit na kuchyňku, tak jsem si kojočaj navařila do termosky a měla ho pořád u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
22.2.10 19:29

Pavli já měla v porodce půječnou manuální která taky dost „vrzala“ a bylo mi nepříjemné odsávat třeba i večer o půlnoci nic méně sestřičky mi řekli že mám tak jsem odsávala a na ostatí prděla. Navíc oni moc ohledy taky nebraly tak jsem to neřešila. A neboj takhle malá mimča spí tvrdě a jen tak je něco neprobudí. Takže bych si s tím nelámala hlavu.

No s tím čajem je to pravda, u nás teda měl každý svojí tak litrovou konvičku a vpohodě nám uvařili v kuchyňce do toho vodu. Ale pokud to tak u vás není tak doporučuju termosku a pít pít pít, to udělá fakt hodně. :wink:

Jinak to taky vidím, že už budete brzy doma a vše už bude v pohodě. Držím palce ať se to kojení trošku rozjede. Jde ti to už trošku líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
22.2.10 20:10

lentilka:jo to je dobrý nápad děuji.zrovna jsem nad tím přemýšlela co tam budu pít pže doma jsem zvyklá si dost dělat čaj (na kojení a prokládám to ovocným) tak ani nevím jak to bude tam.se udiví.
panuška:no asi to s tím odsáváním taky řešit nebudu když je potřeba tak je prostě potřeba…no kojení nic moc Maxik se sice snaží ale podle váhy nic nevypije přitom mi přijde že tahá ale nic :-I.Tak doufám že se to nějak vyvrbí,pže to jak nás to ty sestřičky učí to je teda drasťák když vidím jak vždycky sestra chytne maléhu hlavičku a tlačí mu na ni aby otevřel pusu a chytil se..uff.

ještě jsem se chtěla zeptat holky jak to je v nemocnici s jídlem?normálně snídně oběd a večeře?taky mě napadlo jak budeme na tom rooming in tak když se budu chtít třeba vysprchovat tak tam malého můžu nechat? :think: asi jo že?doma byych to vlastně taky tak udělala… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová