Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Míšo, HA = hypoalergenní = mělo by zabránit vzniku jakýchkoliv alergií u miminek. Dr. řekla, že má největší význam do 6.měsíce věku
Jani, já bych dala těch 10hodin nejezení. Ale zase nevím, jak ti pije po probuzení. Tam jde spíš o to, aby moc nehltala, kvůli vzduchu do žaludku.
Míšo, ono to vypadá, že ti nechceme poradit, ale jak napsla Jana, je to těžké.
Ale pokud chceš slyšet, co bych dělala: Já bych kojila dál, pouze MM. Byla jsem rozhodnutá kojit i přes to noční buzení po 2hodinách. Vím, že je to zápřah a přes den se nedá učit. Ale zkus to vydržet.
jo tah HA že mě to nenapadlo ![]()
S tí bolením prsou to bude asi fakt no ale třeba mu budu moct přes den dát napít… já nevím nevím nevím ![]()
Jo, a MM můžeš nakrmit kdykoliv bez složité přípravy a ohřívání ![]()
A jestli máš MM dost, opravdu zkus vydržet. Ale je to jen na tobě. Nikdo tě nemůže tlačit do kojení. My ti jen vlastně řekly, jak to je ![]()
Další možnost je MM odstříkávat, dát do ledničky(má to svá pravdla, jak MM skladovat) a když potřebuješ na zkoušku nebo se učit, tak babičky MM ohřejí a nakrmí.
tak jsem to nějako vyřešila 1+.2. jden na 3 měsíční prohlídku tam se naa toDr. zeptám… to bude únor no a 1. maturitní měsíc je Květen no tak kdyžtak bych v půlce března skusila UM pokud to nebudu stíhat(což určitě tak dopadne) nebo budu dále na MM… tak a ted aby se vzbudil a já mohla jít spát už mě nebaví se učit …ale psát si sváma joo ![]()
zoubky: nojo ale to já zase moc neodstříkám v mrazáku něco málo mám ale nikdy se mi nepodařilo odstříkat moc no tak bych se bála aby mu to stačilo nevím co vypije…
a hlavně nejde moc o zkoušky tam si ho beru sebou ale o to naučit se na ně
Já to mám podobné - učení šlo dneska stranou, a to mám v sobotu hnusnou zkoušku.
Tak to je správné. nejdříve se poraď s Dr. Vyvětli jí to, třeba ti řekne, že můžeš dávat na noc UM a bude to vyřešené. A máš pocit, že mu MM stačí?
zoubky jo někdy takový pocit mám že si říká o více jídla musím ho někdy kojit třeba na třikrát vždycky pije pije pak si odříhne pak zas pije odříhne si pak ho položím a někdy začne plakat jako že chce ještě ale to se stává málo kdy… no nevím…
A kolik ti už váží a měří? A jaké byly porodní míry, pochlub se. Nebo si udělej taky takový metřík, ajko máme my a doplňuj, ať můžeme porovnávat. A kydy se narodil?
S tí pitím to určo řekni na prohlídce. Třeba má opravd už málo MM a vyřeší s to stejně jako u nás. Ne, že bych ti to nějak přála, ale měla bys jasno ![]()
zoubky: nojo uvidíme já mám tu doktorku ale fakt na prd chodila jsem k ní já ještě před dvěma lety a ona mě pořád bere jako dítě chodila jsem k ní o d mala tak si myslím že má ke mě jinej přístup ale zase tady v okolí jiná není…
zoubky a co by si dělala na mém místě… pořád nějak neřešíte mé dilema já se spíš více přikláním k UM ale nechci tomu broučkovi brát něco co mu chutná