Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Naima píše:
Já bych spíš řekla, že drtivá většina z nás to nemůže pochopit ne proto, že by to nezažila, ale proto, že by nic takového nikdy nepřipustila a nenechala by ze sebe dělat fackovacího panáka a hadr na podlahu v jednom.
Trochu nervak? Ty vole, ja z vas nemuzu, to vam dela dobre, ze vas mlati apod.?
Muj otec matku mlatil i kdyz byla tehotna, kdyz zemrel, byly mi 2 roky, matka me i segru mlatila kvuli vylozenym kravinam, mam zkazeny detsvti, tak vim o cem mluvim, stoji vam to doprcic za to, aby vase deti zily v takovych podminkach? Aby trpely do konce zivota? Vite vubec, jaky to je zit s takovouhle zkusenosti? Dodnes mivam nocni mury z toho, jak nam vyhrozovala sekyrou, ze nas zabije a nam mohlo byt tak 6 let nebo mi davala nuz ke krku, stacil by neopatrnej pohyb a ja uz bych tu nebyla? S prominutim damy, vy jste fakt sobecke slepice, nemam slov ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, docl tě chápu…mě přítel neustále nadává, není den, kdy by mi vulgárně nevynadal a neřekl, jak jsem nemožná, jsem u něj jen kr… a pí..,párkrát už mi taky namlátil, 4 dny po prvním porodu mě zmlátil tou železnou tyčí od vysavače…jednou mnou smýkal po místnosti za vlasy až mi vyrval celý chomáče…to jsem byla ve 20.tt druhýho těhu…zase mě aspoň nezmlátil, aby neohrozil mimi, naštěstí…ale za pár hodin se vždycky omluví, že toho lituje, a já ho stejně miluju, a k dětem se chová hezky, jen je trochu nervák. nedokážu si život bez něj představit.. Jen že zakladatelku chápu, a holka drž se, není to jednoduchý
trochu nervak
bych mu tu tyč vyzvala z ruky a tak by dostal, že by se z toho strachy podelal a navrch bych mu sbalila kufry a vyhodila bych ho
:pocitac
Příspěvek upraven 17.08.12 v 23:03
@Anonymní píše:
Ahojky, docl tě chápu…mě přítel neustále nadává, není den, kdy by mi vulgárně nevynadal a neřekl, jak jsem nemožná, jsem u něj jen kr… a pí..,párkrát už mi taky namlátil, 4 dny po prvním porodu mě zmlátil tou železnou tyčí od vysavače…jednou mnou smýkal po místnosti za vlasy až mi vyrval celý chomáče…to jsem byla ve 20.tt druhýho těhu…zase mě aspoň nezmlátil, aby neohrozil mimi, naštěstí…ale za pár hodin se vždycky omluví, že toho lituje, a já ho stejně miluju, a k dětem se chová hezky, jen je trochu nervák. nedokážu si život bez něj představit.. Jen že zakladatelku chápu, a holka drž se, není to jednoduchý
píšeš to tak zvláštně, jako bys byla nadšená. Tohle je vzor chlapa, který nemá všech pět po hromadě. Ale pokud jste oba přijaly tyto role a jste spokojení a šťastní, pak není co řešit. A co děti??? Ty se nikdo na nic neptá…
Ehm, takže, hodím ti tu odkaz, přečti si ho, je to pár kilásku od nás, bohužel rodinu zná manžel i osobně, takhle dopadnete, jste blázni. Chudáci děti.
http://www.novinky.cz/…u-pouta.html
Ještě doplním, děti v kojenáku a starší v děcáku. To je život, který chcete pro Vaše děti? ![]()
Já myslím, že se nemá moc smysl rozčilovat, u dalšího anonyma, co se nechává údajně mlátit železnou tyčí, tak silně pochybuju o pravdivosti, je docela dost možné, že jde celé o nějakou provokaci. ![]()
@Gladys píše:
Já myslím, že se nemá moc smysl rozčilovat, u dalšího anonyma, co se nechává údajně mlátit železnou tyčí, tak silně pochybuju o pravdivosti, je docela dost možné, že jde celé o nějakou provokaci.
už aby byl konec prázdnin ![]()
@Gladys píše:
Já myslím, že se nemá moc smysl rozčilovat, u dalšího anonyma, co se nechává údajně mlátit železnou tyčí, tak silně pochybuju o pravdivosti, je docela dost možné, že jde celé o nějakou provokaci.
Taky myslím.
@Gladys píše:
už mě to taky napadlo ![]()
@denisa 76 srdci holt člověk neporučí…a zažívám s ním i hezký chvíle, umí být i milej, a ohledně peněz mě taky nešikanuje…a za 3 roky co jsme spolu měl takový záchvat asi 8-10krát…zabitím v největším vzteku vyhrožuje, ale nemyslí to tak…zatím jsem měla vždy max. pár modřin a podlitin..já vím, že mě odsoudíte, ale já ho prostě miluju, tak co s tím?? ![]()
No týý bláho, to si děláte kozy nebo jste fakt tak mimo??? Necháte se obírat o peníze místo aby se staral o vás a dítě? Necháte se řezat jak koně, případně i v těhotenství??? A co takhle začít používat mozek-máte vúbec nějakej??? Asi né že, když je to tak těžké pochopit…uuuhhhááááááááá ![]()
@Anonymní píše:
@denisa 76 srdci holt člověk neporučí…a zažívám s ním i hezký chvíle, umí být i milej, a ohledně peněz mě taky nešikanuje…a za 3 roky co jsme spolu měl takový záchvat asi 8-10krát…zabitím v největším vzteku vyhrožuje, ale nemyslí to tak…zatím jsem měla vždy max. pár modřin a podlitin..já vím, že mě odsoudíte, ale já ho prostě miluju, tak co s tím??
mě pleskne, přečti si pár příspěvku výše anonyma, paní taky milovala, taky jí bil, občas vyhrožoval a teď je mrtvá
@Gladys píše:
Já doufám, velmi doufám. Bohužel jsou ženy, které i takový brutální druh týrání „tolerují“ a časem jim přijde vlastně normální. Utěšuji se, že by to určitě, byť anonymně, na internetu taková dotyčná neprobírala.
@Anonymní píše:
@denisa 76 srdci holt člověk neporučí…a zažívám s ním i hezký chvíle, umí být i milej, a ohledně peněz mě taky nešikanuje…a za 3 roky co jsme spolu měl takový záchvat asi 8-10krát…zabitím v největším vzteku vyhrožuje, ale nemyslí to tak…zatím jsem měla vždy max. pár modřin a podlitin..já vím, že mě odsoudíte, ale já ho prostě miluju, tak co s tím??
bežte se oba léčit
on s agresivitou a ty s blbostí, ale na tu ještě lek nenašli ![]()