Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jullls píše:
Ježiši holky… my se doma dohadujem jak idioti
Tak většina lidí se doma dohadují, jak idioti. My spolu občas jako idioti i nemluvíme. Ale abychom se třískali? Nebo se já nechala třískat? To určitě… ![]()
Nechápu co je to za matku která dopustí aby se na tohle dítě dívalo a neslo si to s sebou celý život. Že je blbá a nechá mlátit sama sebe je její problém, ale že ji nevadí to že tím trpí děti už něco vypovídá o povaze, je to sobeckost, ty ženský doufají že se to zlepší a neodejdou jen z pohodlnosti, říkají tomu strach a nejistota, ale je to jen hezčí pojmenování pro pohodlnost. Pokud chce žena odejít od muže musí proto něco udělat a pár věcí zařídit, ale jde to a vždycky existuje řešení, pro někoho je ovšem jednodušší se vymlouvat. To že děti trpí, tak na to raději nemyslí však ono to nějak dopadne že? Ženské hloupé i kdyby Vás ten chlap přestal mlátit a měli by jste rádoby ideální manželství, budete spokojené? Ve Vás to nezůstane? to co Vám chlap udělal, jak se k Vám choval, ta bolest a křivda, to na všechno jako mávnutím proutku zapomenete a bude se tvářit jak máte super život?
To nechápu, na mě chlap sáhnout tak i kdybych mu odpustila, jako že asi ne, tak to už ve mě navždycky zůstane a nic už nebude jako dřív, jako co si řeknete? on mě dřív málem zmrzačil, poznamenal naše děti, ale teď jsme šťastní a máme super spokojený život?
Vy nemáte důstojnost?, navážíte si samy sebe? Nechápu na co čekáte.
Nééé, my se taky neřežeme… ale taková kokotina… ptám se jestli chce ke kuřeti rýži nebo brambory a on - to je jedno. Co budeme dělat odpoledne? To je jedno. Na vše „hm, nebo třeba“…
Prostě nevím…venku nádherně a on? Sedí u PC, odklikává si fb, já uklízím a posedávám a hraju si s malou. Mám sto chutí, vařit jen pro sebe, prát jen pro sebe, ať se posere.. :-/ Když mu řeknu, že je to dementní, řekne mi - ty si dement. ![]()
@papavlinka33 píše:
Nechápu co je to za matku která dopustí aby se na tohle dítě dívalo a neslo si to s sebou celý život. Že je blbá a nechá mlátit sama sebe je její problém, ale že ji nevadí to že tím trpí děti už něco vypovídá o povaze, je to sobeckost, ty ženský doufají že se to zlepší a neodejdou jen z pohodlnosti, říkají tomu strach a nejistota, ale je to jen hezčí pojmenování pro pohodlnost. Pokud chce žena odejít od muže musí proto něco udělat a pár věcí zařídit, ale jde to a vždycky existuje řešení, pro někoho je ovšem jednodušší se vymlouvat. To že děti trpí, tak na to raději nemyslí však ono to nějak dopadne že? Ženské hloupé i kdyby Vás ten chlap přestal mlátit a měli by jste rádoby ideální manželství, budete spokojené? Ve Vás to nezůstane? to co Vám chlap udělal, jak se k Vám choval, ta bolest a křivda, to na všechno jako mávnutím proutku zapomenete a bude se tvářit jak máte super život?
To nechápu, na mě chlap sáhnout tak i kdybych mu odpustila, jako že asi ne, tak to už ve mě navždycky zůstane a nic už nebude jako dřív, jako co si řeknete? on mě dřív málem zmrzačil, poznamenal naše děti, ale teď jsme šťastní a máme super spokojený život?
Vy nemáte důstojnost?, navážíte si samy sebe? Nechápu na co čekáte.
Jo, možná je to pohodlnost, možná jen strach…já vyrůstala jen s mamkou, bez otce, ten ji opustil když mi bylo pár měsíců…a kdo by měl pak zájem o mě, nejsem rozhodně žádná krasavice, s 2 dětma…nechci aby vyrůstali bez táty jak já..navíc mám jenom tu mamku, jít k ní do 2kk, asi ne, navíc nemáme ideální vztah..i když se stýkáme, ale hlavně kvůli dětem, aby měli milující babičku…a v Praze sama nájem neutáhnu, i když mám brigády-letáky, venčení pejska…i s rodičákem mám sotva 9000 ![]()
@Anonymní píše:
Jo, možná je to pohodlnost, možná jen strach…já vyrůstala jen s mamkou, bez otce, ten ji opustil když mi bylo pár měsíců…a kdo by měl pak zájem o mě, nejsem rozhodně žádná krasavice, s 2 dětma…nechci aby vyrůstali bez táty jak já..navíc mám jenom tu mamku, jít k ní do 2kk, asi ne, navíc nemáme ideální vztah..i když se stýkáme, ale hlavně kvůli dětem, aby měli milující babičku…a v Praze sama nájem neutáhnu, i když mám brigády-letáky, venčení pejska…i s rodičákem mám sotva 9000
Finanční stránku věci jsem schopná docela i pochopit, i když ztuha, když jde o násilí. Ovšem nechápu toto „s 2 dětma…nechci aby vyrůstali bez táty“. To snad radši bez táty, než s tyranem, co si neváží jejich matky. Jaký si myslíš, že budou mít příklad? Samozřejmě nejspíš ten, že je to normální. Tudíž se v budoucnu může stát, že syn bude tlouct budoucí partnerku nebo dcera se nechá mlátit. Viděli to přece doma, tak to přece chodí ![]()
Aha, aby měli taťku…zamysli se…myslíš že bys měla radši v dětství jakéhokoliv taťku, který by Te jako dítě stresoval tím, že nevíš v jaké náladě bude, co bude, pořád ve střehu… nebo Ti bylo lépe u mamky, která sice byla na Tebe sama, ale byl klídek, jistota, nějaké zajeté rituály??? to totiž díte potřebuje…fakt nechápu, že někdo chce pořád zachovávat rodinu i přes ty stresy co se kolikrát snaží dospěláci skrýt, ale děcka to strašně moc vidí, mají na to ještě ty majáčky
holky neblbněte, vždycky je jiná možnost, dá se to zvládnout i bez násilníka, děti vám to jinak budou dost zazlívat, budou mít psychické problémy, vím o čem mluvím…
@Anonymní píše:
Jo, možná je to pohodlnost, možná jen strach…já vyrůstala jen s mamkou, bez otce, ten ji opustil když mi bylo pár měsíců…a kdo by měl pak zájem o mě, nejsem rozhodně žádná krasavice, s 2 dětma…nechci aby vyrůstali bez táty jak já..navíc mám jenom tu mamku, jít k ní do 2kk, asi ne, navíc nemáme ideální vztah..i když se stýkáme, ale hlavně kvůli dětem, aby měli milující babičku…a v Praze sama nájem neutáhnu, i když mám brigády-letáky, venčení pejska…i s rodičákem mám sotva 9000
a to, ze nejsi zadna krasavice, to ti zrejme nasadil do hlavy on, ze???
Jinak jako samozivitelka dostanes mnohem vic penez od socialky, ja si jako samozivitelka prisla s pridavkama a prispevkem na zivobyti cca na 10 tisic a k tomu jestli mas jeste brigadu, tak to myslim budes zvladat celkem ok.
Jsi sobecka
, sobecka
, SOBECKA
, ze nechas trpet svoje deti jen ze zaslepenosti a zmanipulovanosti jednim zamindrakovanym blbeckem!!!
Ne, že nejsem krasavice, to si o sobě díky svý postavě myslím odmala, on říká, že jsem normální ženská, a že se mu líbím.. a ještě jeden problém…mám strach, že kbybysme se rozešli, tak by mihli děti přijít do střídavý péče…zatím asi ne, jelikož kojím, ale v budoucnu…toho svýho 10 letýho chtěl taky do střídavý, ale soud ho dal mamce, ale to je 5 let zpět, teď se začala prosazovat hodně střídavka…a děti(starší-mladšímu je půl roku, ten to tolik nevnímá) má tátu rád, dělá s ním blbosti, ale jinak je to mamánek, a týden nebo 14 dní být bez něho, a on beze mě, to bysme asi nezvládli… on totiž,( vím že to zní hloupě takhle napsat, a už vidím ty komentáře)jako otec funguje, a střídavku by chtěl. Vy asi napíšete, že jako otec nefunguje, když dává synům moc špatnej vzor ohledně chování k ženám…já to myslím tak, že si s klukama hraje, dělá blbosti, i doma mi pomáhá, občas uvaří, uklidí…v tomhle je nadstandartní…„jen“ to jeho věčný vulgární nadávání, a občas záchvat bití
@Anonymní píše:
Ne, že nejsem krasavice, to si o sobě díky svý postavě myslím odmala, on říká, že jsem normální ženská, a že se mu líbím.. a ještě jeden problém…mám strach, že kbybysme se rozešli, tak by mihli děti přijít do střídavý péče…zatím asi ne, jelikož kojím, ale v budoucnu…toho svýho 10 letýho chtěl taky do střídavý, ale soud ho dal mamce, ale to je 5 let zpět, teď se začala prosazovat hodně střídavka…a děti(starší-mladšímu je půl roku, ten to tolik nevnímá) má tátu rád, dělá s ním blbosti, ale jinak je to mamánek, a týden nebo 14 dní být bez něho, a on beze mě, to bysme asi nezvládli… on totiž,( vím že to zní hloupě takhle napsat, a už vidím ty komentáře)jako otec funguje, a střídavku by chtěl. Vy asi napíšete, že jako otec nefunguje, když dává synům moc špatnej vzor ohledně chování k ženám…já to myslím tak, že si s klukama hraje, dělá blbosti, i doma mi pomáhá, občas uvaří, uklidí…v tomhle je nadstandartní…„jen“ to jeho věčný vulgární nadávání, a občas záchvat bití
tak ho posli aspon na leceni nebo k psychousovi, kdyz od nej nechces jit, to by pro vas udelat mohl, kdyz vas ma tak rad ne??ale nevim jestli by to pomohlo ![]()
A ty si myslis, ze jim par peknych chvil blbnuti s tatou nahradi jeden zazitek, kdy uvidi, ze jejich otec zase mlati jejich mamu???
![]()
Holky, já si myslím, že celá diskuze je jen provokace.
Mrkněte na úvodní přísoěvek a pak na str. 2 na druhý a třetí příspěvek. Styl psaní, dělání tří teček, odtsvec, nakonec smajlík, to vše píše jedna osoba a asi se u toho velice dobře baví, jak reagujete. ![]()
@Nissa píše:
Mrkněte na úvodní přísoěvek a pak na str. 2 na druhý a třetí příspěvek. Styl psaní, dělání tří teček, odtsvec, nakonec smajlík, to vše píše jedna osoba a asi se u toho velice dobře baví, jak reagujete.
taky si myslím, dva v jednom ![]()
Nejdriv si o stidavce neco zjisti, nez to zacnes pouzivat jako vymluvu. Se stridavou peci totiz musi souhlasit oba dva rodice, bez tveho souhlasu by neprichazela v uvahu.
@Nissa píše:
Mrkněte na úvodní přísoěvek a pak na str. 2 na druhý a třetí příspěvek. Styl psaní, dělání tří teček, odtsvec, nakonec smajlík, to vše píše jedna osoba a asi se u toho velice dobře baví, jak reagujete.