Někdy opravdu lituju toho, koho jsem si našla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zuzina0
18.8.12 11:53

Já například mám doma 2metrovou plesatou gorilu.. Jednou mě tak vytočil že mi vyletěla ruka a dostal facku.. A ikdyz jsem čekala že ji dostanu zpět sklopil hlavu a šel naštvaný spát, takže ikdyz jsem já byla ta která to začala v životě by ho nenapadlo na mě sáhnout!

• Citovat
  • Upravit
jullls
18.8.12 12:08
@zuzina0 píše:
Já například mám doma 2metrovou plesatou gorilu.. Jednou mě tak vytočil že mi vyletěla ruka a dostal facku.. A ikdyz jsem čekala že ji dostanu zpět sklopil hlavu a šel naštvaný spát, takže ikdyz jsem já byla ta která to začala v životě by ho nenapadlo na mě sáhnout!
:palec: Pak je to povahou!!
  • Citovat
  • Upravit
zuzina0
18.8.12 12:15

:) když to tu tak čtu, jsem fakt ráda za to co mám doma.. Ikdyz mě taky někdy fakt štve :) ale to já jeho taky :)

• Citovat
  • Upravit
1854
18.8.12 13:01
@Anonymní píše:
Myslete si co chcete, zakladatelku neznám, ale soucítím s ní, a chtěla jsem jí vyjádřit podporu, že není jediná…provokace to není, a slušný člověk by o takovéto smutné věci nežertoval, já alespoň ne. No nic, loučím se, a vám všem, co máte hodné partnery, vaše štěstí přeju.

Podporu??? V tom, ze do sebe necha rezat???
Tak JOO!! Zakladatelko, my te v tom podporujeme, nech do sebe rezat dal, zatni zuby a vydrz, on se vymlati a zase bude potom nejakych par tydnu jak beranek… ;) Co na tom, ze to videj decka, ze se bojej, ze z nich vyroste to samy… nech se dal mlatit :) Je to dostatecna podpora? :) My, ktery mame chlapa, co by na nas nesahnul, s tebou opravdu soucitime 8) Holt nekdo ma, nekdo nema, nekdo by chtel mit…
Ne, fakt vam to prijde normalni??? Mne teda ne, ani trochu :evil: Tady uz nejde nic jinyho nez pouzit ironii, protoze podporovat zenskou, co do sebe necha mlatit, ktera DOVOLI, aby deti vyrustaly v takovem prostredi, mi prijde fakt mimo :( Uz kvuli tem deckam by se mela sebrat a zdrhnout, klidne do azylaku, ale hlavne OD NEJ! Myslim, ze pak by se ji dostalo zaslouzene podpory asi od vsech tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
18.8.12 13:15

Holky… já nějak nevím, ale neustále doufám že se to zlepší a změní se a nebude neustále vysedávat u PC… :( Nebo prostě si „nejsme souzeni“ a pak přijde někdo jiný, někdo lepší…kdo si nás bude více všímat a bude svůj volný čas věnovat mě a dceři a ne, neustále dokola „Victory“ nebo „Defeat“ v blbý hře… :|

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.12 13:21

Říkám, že ještě jednou na mě sáhne, tak jdu…když je te´d skoro půl roku klid, tak je blbost teď odcházet, třeba se fakt změnil..každopádně je to od začátku těchto potíží nejdelší pauza. a s tou podporou, ono člověku i dost pomůže se anonymě vykecat, to vědomí, že člověk není v problémech sám…nemyslela jsem to jako podporu, že dělá dobře..žádná z nás, která zůstáváme s takovým tyranem, asi nedělá dobře. ale ono odejít se zdá někdy těžší než zůstat

• Citovat
  • Upravit
6889
18.8.12 13:31

Ahoj
nedočítala jsem to celé.

Pro zakladelku a anonymku ze druhé nebo třetí stránky.
Holky dělejte s tím něco. Je sice hezký, že se k dětem chová hezky, ale děti to vždycky vědí. I když si myslíte, že spí a nic neslyší tak nespí a slyší všechno. Jako menší jsem se krčila pod stolem v pokojíčku i se dvěma bratry. zacpávali jsme si uši abysme to neslyšeli. Když jsem byla starší a v noci mě probudil hluk tak jsem jsem se začala třást strašně jsem chtěla mamce pomoct, ale bála jsem se. Pak jsem si to vyčítala, že jsem nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
18.8.12 18:45

Já jsem fest nervák, můj ex byl taky, kolikrát sme se hádali jak psy, douráželi, ale nikdy na mě nezvedl ruku, i když jsem ho vytočila do běla. To radši praštil vzteky do zdi. A když mě chytl amok a skočila jsem po něm, že ho jako zbiju nebo co, tak mě jen chytl za ruce a držel od sebe. Co bych mu taky svými pěstičkami udělala, že jo? Prostě nechápu chlapa, co praští ženskou, vztek-nevztek, a pak když ještě vezme na tebe tyč, nebo tě vláčí po zemi zavlasy. To už je fakt moc a chtělo by to odbornou pomoc. Pro něj i pro tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. karin
19.8.12 06:27
@Anonymní píše: Říkám, že ještě jednou na mě sáhne, tak jdu…když je te´d skoro půl roku klid, tak je blbost teď odcházet, třeba se fakt změnil..každopádně je to od začátku těchto potíží nejdelší pauza. a s tou podporou, ono člověku i dost pomůže se anonymě vykecat, to vědomí, že člověk není v problémech sám…nemyslela jsem to jako podporu, že dělá dobře..žádná z nás, která zůstáváme s takovým tyranem, asi nedělá dobře. ale ono odejít se zdá někdy těžší než zůstat

Děvče nešťastné, ty tomu fakt věříš, že se změnil? Pokud se nezměníš ty, tak on se nemá vůbec potřebu změnit. Hele ženské, nechejte se klidně mlátit, když vám to dělá dobře, ale netahejte do toho ty děti, proboha. Klidně si ničte život, ale proč ho ničíte taky svým dětem? Vy máte možnost výběru, ale vaše děti bohužel ne :,(. Vás mi není ani kapku líto, a s chutí bych vás taky nafackovala, když jste schopné ukazovat svým dětem takový model partnerství.

• Citovat
  • Upravit
Mišanila
19.8.12 07:05

Já dokážu částečně pochopit, jak těžké může být pro ty ženský odejít odejít. Jsou samy s malýma dětma, bojí se že to finančně nezvládnou, často nemají kam jít, nebo nemají podporu rodiny.
Sebevědomí a sebeúctu jim tyran zničil, bití, dlouhodobé srážení, manipulace, nadávky, posměšky udělá svoje. Dotyčná si pak myslí, že nestojí za nic, že za to všechno může i sama, protože ho provokuje, že to bez něj sama nezvládne, v těchle diskuzích se to vždycky opakuje a naivně a hloupě věří, že se násilník a psychický tyran změní. Jsou to asi většinou submisivní holky bez dostatečného sebevědomí, ženská se sebeúctou by od takovýho chlapa odešla hned a nejspíš by si ho ani nenašla.

Ale zvládly odejít jiné zvládneš to taky, lepší pár měsíců v azyláku, nebo žít s minimem peněz někde v podnájmu, než život s tyranem, co zničí život tobě, ale hlavně tvým dětem. Děti potřebují normální rodinný vzor, pokud neodejdeš, tak jim zničíš dětsví a poznamená je to na celý život. To chceš?
Když už ti nezáleží na sobě, tak mysli alespoň na děti. Lepší žádný táta než táta tyran a ony o něj nepřijdou, když se rozvedete, budou se s ním přece dál vídat o víkendech.
Kontaktuj organizace na pomoc týraným ženám co nejdřív, oni ti poradí, co dělat a můžeš se začít připravovat na odchod.
Pokud tě znovu zmlátí, tak mazej k doktorovi, vše nech zdokumentovat a nafotit, nejlépe zavolej policii. Budeš mít pak větší šanci, že násilníkovi nedají děti do střídavé péče. vem rozum do hrsti a odejdi dřív než bude pozdě.

• Citovat
  • Upravit
15659
19.8.12 07:30

@Mišanila můj ex se mě pokusil zbít. Naštěstí - a to myslím vážně - po třech měsících soužití, kdy se zlil jak doga. Ubránila jsem se, odešla jsem ještě ten večer. Zpětně jsem si uvědomila, jak se mnou, tehdy naivním telátkem čerstvě odešlým z domova, manipuloval - snažil se mi stylem „to se mi na Tobě líbí“ nutit melír, šaty atd… něco jsem chtěla, protože se mi to líbilo, něco jsem odmítla a on netlačil na pilu. Kdyby to bylo po delší době, tak bych se stala Lizzie Doolittle. Navíc chtěl děti co nejdřív - a pak mi po rozchodu ve vzteku vmetl do tváře, že s dítětem bych tam snadno neodešla. Manipulace je umění a někteří pánové ho mají dobře zmáknuté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
20.8.12 16:32
@Anonymní píše:
Ahojky, docl tě chápu…mě přítel neustále nadává, není den, kdy by mi vulgárně nevynadal a neřekl, jak jsem nemožná, jsem u něj jen kr… a pí..,párkrát už mi taky namlátil, 4 dny po prvním porodu mě zmlátil tou železnou tyčí od vysavače…jednou mnou smýkal po místnosti za vlasy až mi vyrval celý chomáče…to jsem byla ve 20.tt druhýho těhu…zase mě aspoň nezmlátil, aby neohrozil mimi, naštěstí…ale za pár hodin se vždycky omluví, že toho lituje, a já ho stejně miluju, a k dětem se chová hezky, jen je trochu nervák. nedokážu si život bez něj představit.. Jen že zakladatelku chápu, a holka drž se, není to jednoduchý :,(
:-O :-O :-O :-O šiš, to snad ne 8o 8o 8o :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí