Nekompromisní zrcadlo, které říká opak toho, co si myslím...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3211
15.2.11 19:59
livinka píše:
me je jedno jak bude vypadat…

jsou dulezitejsi veci :-))))

jinak odeme nic neni podpasovka, opravdu :-)

Mohla by jsi mi prosím odpovědět, stačí i napsat ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
839
15.2.11 20:04
TerkaBo píše:
livinka píše:

Mohla by jsi mi prosím odpovědět, stačí i napsat ne :wink:
?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
15.2.11 20:06

No zajímalo mě kolik ti je? A jak si představuješ ideálního muže? A jestli jsi ideální partnerka,jen to prosím neber jako rýpání :palec: Fakt mě to zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
15.2.11 20:16

ahoj no ja se jen chci zeptat jestli jste si všimli že když byla diskuze uzavřena tak admini psali že jde o sázku 15 lete holky a že ditě nemá a je to cele vymyšlene možna už jste na to přišli a take četli jen ja jsem to četla nejak dnes odpoledne tak jsem, jen chtěla upozornit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
15.2.11 20:22
livinka píše:

no tomu asi nevěříš ani ty, viď :roll: ale žij si klidně ve svém světě, kde vnímáš jen něco a některé a reaguješ zrovna tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
15.2.11 20:33
Marsi86 píše:
ahoj no ja se jen chci zeptat jestli jste si všimli že když byla diskuze uzavřena tak admini psali že jde o sázku 15 lete holky a že ditě nemá a je to cele vymyšlene možna už jste na to přišli a take četli jen ja jsem to četla nejak dnes odpoledne tak jsem, jen chtěla upozornit :think:

Marsi,Livinka se tak sice vyjadruje,i smysli,proto ji tenhle vylev uverilo trictvrte emimina,ale skutecny vek ma o malicko vyssi.Fyzicky ji 15neni..

Liv-myslim,ze TerkaBo,kdyz se ptala,jak by mel tvuj ideal vypadat nemyslela VZHLED,ale povahove vlastnosti,myslim,ze o ten vzhled fakt nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
15.2.11 20:34
Marsi86 píše:
ahoj no ja se jen chci zeptat jestli jste si všimli že když byla diskuze uzavřena tak admini psali že jde o sázku 15 lete holky a že ditě nemá a je to cele vymyšlene možna už jste na to přišli a take četli jen ja jsem to četla nejak dnes odpoledne tak jsem, jen chtěla upozornit :think:

Tak jsi asi necetla vsechno, protoze i adminovi bylo vysvetleno, ze to s tou 15kou byl vtip ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.11 21:03

:lol:
Nečetla jsem celou diskuzi..
V první řadě by mě zajímalo, kolik vůbec té „livince“ je let..??
Další věc - Co je to dokonalost? :-) Nechápu, netuším.. tohle slovo snad ani skoro nemám ve slovníku :-) (ačkoli příteli tvrdím, že jenom já jsem dokonalá a pro něj ta pravá :lol: ) .. Podle mě nelze říci co je dokonalé, protože každej máme jiný požadavky.. A upřímně, ani bych dokonalého (myje nádobí, umí žehlit, vynáší koš, obejme mě a políbí každých 30 minut, vaří, pere, klidně i venčí psa, chodí do práce, vydělává nějaké peníze, nechlastá každej víkend, nechodí za milenkou, miluje mě a naše děti, stará se o mě a naše děti, jednou měsíčně máme výlet, kutil, práce všeho druhu a k tomu všemu by ještě mohl mít trochu vypracované svaly a hezký obličej :lol: ) chlapa nechtěla.. Protože pak bych se doma nudila :mrgreen: Mimochodem moje definice „pana dokonalého“ sedí na přítele asi tak z 70%, takže já jsem spokojená (děti nemáme, psa nemáme a nebydlíme spolu :lol: ale když už, tak pomáhá a umí všechno :mrgreen: )

• Citovat
  • Upravit
15.2.11 21:22

Anonyme, ja doma dokonaleho muza mam a nuda to nie je :jazyk:
Akurat ze to nie je len dokonaly manzel a dokonaly otec, ale aj dokonala fnukna a dokonaly prudic ked niekde cakame (napriklad na lietadlo na dovolenku :roll: )

Livinko, hladat dokonaleho chlapa nie je chyba. Chyba je hladat dokonaleho chlapa ked uz mas dieta s niekym vyhovujucim. V momente ked si sa stala matkou sa Tvoja snaha o vlastne stastie stava druhoradou. Prvorade je stastie potomka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sepi
15.2.11 21:26

Tak je to cely recese nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
65519
15.2.11 21:26

Tak až jednou tvoje dítě přijde od tatínka,který bude žít s jinou–normální ženskou,kde se ve vztahu milujou,ale i pohádaj,kde chlap jde na pivo,fotbal… a ženská zase na kafe,cvičit či někam jen na pokec,prostě normál život se vším,co k tomu patří.....kde se v rodině budou dělat kompromisy místo honby za dokonalým partnerem,bude tam prostě „klid a pohoda“…
a dítko řekne…tam já chci být,tam je to fajn
Maminko,ty pořád hledáš něco,co prostě není a mě už to nebaví…
Co uděláš?????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
15.2.11 21:28
sepi píše:

Je.Všimni si,že livinka odpovídá jen na co chce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
15.2.11 21:30
momi33 píše:
sepi píše:
Je.Všimni si,že livinka odpovídá jen na co chce. :wink:

To dělala vždycky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sepi
15.2.11 21:30

No ja jsem si hned rikala, ze najit takovyho silence behat volne mezi lidma by byla docela raritka. :-)

• Citovat
  • Upravit
25324
15.2.11 21:35

Ona se jen baví tím,jak jsou tu všichni zděšení,jak jí domlouvají.Protože jí nejde o nějaký pokec,nebo radu,ona si to
A,celé vymyslela
B,napsala proto,aby pipkám domácím ukázala,že ona nemusí brát na nikoho ohled,protože se má ráda,a nezahodí se jen tak s ničím.O dobro dítěte tu nejde,jde tu o blaho livinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí