Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jajinka veverka píše:
nuuu já bych teda dokonalýho chlapa nechtěl, páč ani já dokonalá nejsem, tim pádem by mi svou dokonalostí převálcovalnavíc dokonalost musí bejt nuda
Ovšem Livinka dokonalá asi je, jelikož požaduje dokonalost po ostatních
Ona žádné chyby, nedostatky a prohřešky ve svém životě nemá a neměla, tudíž „právem“ toto vyžaduje po svém muži. CHUDÁK malej nebohej ![]()
KataZ píše:jajinka veverka píše:Ovšem Livinka dokonalá asi je, jelikož požaduje dokonalost po ostatních
nuuu já bych teda dokonalýho chlapa nechtěl, páč ani já dokonalá nejsem, tim pádem by mi svou dokonalostí převálcovalnavíc dokonalost musí bejt nuda
Ona žádné chyby, nedostatky a prohřešky ve svém životě nemá a neměla, tudíž „právem“ toto vyžaduje po svém muži. CHUDÁK malej nebohej
Livinka to sama psala, že ona dokonalá není A PROTO dokonalost vyžaduje u protějšku. Tak nějak zapomíná, že jedině + a + nebo - a - vyjdou v kladných hodnotách. Ale její požadované - a + nikdy nedopadne dobře.
Kakika píše:KataZ píše:Livinka to sama psala, že ona dokonalá není A PROTO dokonalost vyžaduje u protějšku. Tak nějak zapomíná, že jedině + a + nebo - a - vyjdou v kladných hodnotách. Ale její požadované - a + nikdy nedopadne dobře.jajinka veverka píše:Ovšem Livinka dokonalá asi je, jelikož požaduje dokonalost po ostatních
Ona žádné chyby, nedostatky a prohřešky ve svém životě nemá a neměla, tudíž „právem“ toto vyžaduje po svém muži. CHUDÁK malej nebohej
Jééé. Tak to jsem přehlídla. No to je ovšem ještě lepší toto
![]()
Já musím říct,že jsem se v životě a i tady na miminu nesetkala s člověkem,který myslí jako Livinka,opravdu ne a proto mi to všechno přijde tak trochu divné…prostě si s námi hraje a provokuje. ![]()
Mě by jenom zajímalo, jestli livinka už přišla na to, že vlastně žije v bludným kruhu.
Protože ona tvrdí, že dokonalá není, ale hledá dokonalýho chlapa, ovšem ten dokonalý hclap bude vyžadovat dokonalost u ní, čímž po čase přijde opět nedokonalý. ![]()
Lena F. píše:
Liv pořád jsem přemyšlela koho mi připominaš Příspěvek upraven 16.02.11 v 00:11
Angua píše:Lena F. píše:
Liv pořád jsem přemyšlela koho mi připominaš Příspěvek upraven 16.02.11 v 00:11Já jsem to nesledovala, tedy neznala, tak jsem se pobavila
Doufam že Livinka taky
Myslim že ma jen obdobi a brzy to přejde ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Mě by jenom zajímalo, jestli livinka už přišla na to, že vlastně žije v bludným kruhu.
Protože ona tvrdí, že dokonalá není, ale hledá dokonalýho chlapa, ovšem ten dokonalý hclap bude vyžadovat dokonalost u ní, čímž po čase přijde opět nedokonalý.
Nee, ten pravý dokonalý bude vědět, že ona je nedokonalá a že ho kdykoli může kopnout do zadku a odejít kvůli ničemu nebo něčemu, co mu neřekla. A ví to a souhlasí s tím. Prostě pan dokonalý
![]()
KataZ píše:Kakika píše:Jééé. Tak to jsem přehlídla. No to je ovšem ještě lepší totoKataZ píše:Livinka to sama psala, že ona dokonalá není A PROTO dokonalost vyžaduje u protějšku. Tak nějak zapomíná, že jedině + a + nebo - a - vyjdou v kladných hodnotách. Ale její požadované - a + nikdy nedopadne dobře.jajinka veverka píše:Ovšem Livinka dokonalá asi je, jelikož požaduje dokonalost po ostatních
![]()
![]()
jooo tak holky to je fakt výborný
tak jestli neni dokonalá , přeju ji toho dokonalýho muže, nuuu myslim, že by se rychle vyléčila:) a ted tak dumam co kdyř jeji manžel byl dokonalejší než je ona sama?? nedokonalý čkověk to nepozná…ooo chudák Livinka:-)))
Holky,já myslím,že si fakt z nás všech co jí sem píšou dělá srandu,protože takhle normální člověk ani nemůže uvažovat,ne?
![]()
kecačka píše:
Holky,já myslím,že si fakt z nás všech co jí sem píšou dělá srandu,protože takhle normální člověk ani nemůže uvažovat,ne?![]()
asi ne ![]()
jajinka veverka píše:kecačka píše:asi ne
Holky,já myslím,že si fakt z nás všech co jí sem píšou dělá srandu,protože takhle normální člověk ani nemůže uvažovat,ne?![]()
Zas na druhou stranu po svete beha vselijaka celadka… ![]()
kecačka píše:asi ne
sepi píše:jajinka veverka píše:Zas na druhou stranu po svete beha vselijaka celadka…kecačka píše:asi ne
nu to jo,ale jestli je normální????
![]()
jezisis kolik slepic se tady najde aby doma kvokali u plotny?
jste mi k smichu, zivotny uspech je svatebni den… ![]()
mit takovy zivot po tom fakt netuzim tak se laskave uklidnete vazene damy…