Nekompromisní zrcadlo, které říká opak toho, co si myslím...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25324
18.2.11 21:20
Fen-fire píše:
Livince uz dosly nejen slova, ale take slusne argumenty. Nazyva matky slepicemi, pise jim, ze jsou hloupe, trapne a blbe, a ja jsem to nahlasila jako nevhodne. Tohle je slusny servr a pisi zde maminky s opravdovymi problemy, ne aby vyvolavaly hadky, chvastaly se a urazely ostatni :poblion:

Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
18.2.11 21:23

Hm, tak to sis to livinko definitivne zavarila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
18.2.11 22:03

livinko livinko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
18.2.11 22:10

Boha jeho, co to je tady??? 8-o 8-o
TO je zase diskuzička… :roll: :roll: :roll:
Livinko, ty jsi fakt zralá na psychiatra. K tomu nejde snad nic víc říct a v tvém případě jsou jakákoliv slova vlastně zbytečná. Evidentně máš nějaký hoodně velký komplex, když máš neustálou potřebu někoho shazovat a nadřazovat se, že ty jsi něco lepšího než všichni ostatní.
Nad tvou arogancí, sobeckostí a tupostí jsem se sice pozastavila, ale je mi to vlastně jedno, ty mě nezajímáš, jen je mi líto tvého malého syna, mít takovou matku je pro něj opravdu „výhra“. :roll:
Uff, to jsem se zase znechutila před spaním, pokud bylo tohle tvým záměrem, tak máš sto bodov, povedlo se. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
19.2.11 12:10

člověk s psychiatrickou diagnózou se mimo jiné vyznačuje i tím, že nikdy nepochopí, co se mu okolí na jeho chování snaží říct…

Souhlasím s téměř vším, co tu holky píšete, až mi přijde líto, že se to tak hezky snažíte vysvětlit někomu, kdo to asi opravdu nemůže pochopit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
20.2.11 13:01

Livinko nakoukla jsem do tebou založenych diskuzi a musím reagovat. Připada mi to celé jako zoufalý vykřik do tmy.

Citiš se nepochopená, nedoceněná, nedomazlená, nedomilovana? A co je pro Tebe uspěch?

Pro mně osobně - když káždy večer sednu s hrnkem dobrého čaje a uživám si ten pocit čisté domácnosti, klidně spicich děti, když vím že dnes jsem jim s láskou vařila dobrá jídla, že mají spokojené bříška. Když si vzpomenu jak jsem s přehledem zvladla vztekle sceny a jak jsem uživala jejích uslintané pusínky, „Mami milují Tě“ no to je pro mně k po…ani a uživam si to každičky den a neměnila bych to za nic na světě…

Příspěvek upraven 20.02.11 v 13:21

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.2.11 13:09

nereaguji nikdy na zadnou diskuzi,ale procitam si zde jiz nekolik let…ovsem ty mila livnko, ty mas hlavne problem sama se sebou.....uplne z tvych prispevku cisi chaos a zakomplexovanost, kteoru prekryvas timto hranim si na dokonaly zivot, musel ti nekdo hodne hodne ublizit nekdy v maldi a neco se s tebou muselo stat…a neses si podivne nasledky a posramocene ego…je to spis smutne nez obdivuhodne…dokonale veci neexistuji, kdyby ano, asi bycom zili vsichni jinak, ale to se nedeje…takze problem bude spis v tobe a nehldu na zivot a lidi kolem sebe…je mi te spis trochu lito…prijdes mi tak trochu jako ptacatko, uveznena sama v sobe a rikas starsne nesmysly.ale zivot je vymysleny dobre a prijde chvile, kdy budes nucena prehodnotit sve trochu prapodivne nazory…tka to v zivote uz chodi…a uvedomis si sama, kolik casu jsi ztatila timhle hloupym hranim a zesmesnovanim sebe sama.muze byt uz treba i pozde…snad najdes sama sebe…to bude to tvoje nekompromisni zrcadlo a uvidis hlavne nekompromisne sama sebe, tvari v tvar vlastni nedokonalosti…

• Citovat
  • Upravit
1703
23.2.11 01:10

tak jsem si přečetla skoro všechny příspěvky, a bohužel musím konstatovat, že nejhorší v životě je srážka s blbcem,
Blbec nikdy nepochopí, že je blbcem skutečně, pravdu o tom, že je blbcem, blbci říkáš zbytečně.

Pokud se zakladatelka domnívá, že tímto svým chováním a názory bude někdy v životě štastná, a povede uspokojivý život, tak jí tleskám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
9.3.11 11:11

a kdepak máme livinku pardon raději nevzpominat omlouvam se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie