Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@wladka73
Nespletla..pozerala som na tuto diskusiu cely den a v upozorneni bolo napisane meno kto okomentoval a cas a jed som na to pozrela, tak to bol prispevok Zakladatelky anonymny..tsk som znovu isla do upozornenia a uz to tam bolo znenene na Anonymny..chjooo..
@miisenka no tak tu hlavně nepiš o koho jde, jelikož má opravdu důvod být anonymní ![]()
@chozin
Nejsem blba..ale sere ma to, lebo ny som to ani ja nemala vediet.. ![]()
@wladka73 píše:
@miisenka Nespletla ses?
Mě se to stalo taky, ale u jiné diskuse, psala anonymně a já měla u ní upozornění kdo to je. Až když reagoval někdo jinej zmizlo to. Ještě jsem si říkala můro jedna, když píšeš pod svým jménem jsi sladká jak med a jakmile si za anonyma už to tak slavné není. ![]()
@boball To je teda bordel
Zatím jsem jako anonymní nepsala a asi ani psát nebudu. ![]()
@wladka73 píše:
@boball To je teda bordelZatím jsem jako anonymní nepsala a asi ani psát nebudu.
Já taky nepíšu jako anonym, co napíšu za tím si stojím. Nicméně u podobných témat jako je tohle se nedivím, že chce být zakladatelka anonymní. ![]()
Zkusila bych psychiatra. Pokud by to nepomohlo, uvažovala bych o babyboxu. Spousta rodičů nemůže mít děti a moc rádi si ho vezmou
@Anonymní píše:
Holky zkusim jineho psychologa nebo i psychiatra a budu se modlit at neni stejny jako ma soucasna. vite to je tezky-lasku-litost.. to samozrejme jo. jen proste vim ze ho nemam rada tak jak bych mela. kdyz je v klidu, je mi fajn, ale on proste dokaze vrestet cely den! nesmim jit na wc, napit se, nic a v tech chvilich ho-ano opravdu to tak citim-nenavidim. pak vecer usne a me staci chvilicka a jsem zase v naproste pohode, je to porad dokola a me to ubiji. me proste vadi ten rev, to mam fakt chut bit hlavou o zed. vim ze to k tomu patri, ale me to vadi opravdu moc. k jeho otci ne, zachoval se jako totalni ovad, sice plati a bere si ho na par hodin mesicne, ale jinak se nezajima, nezepta se me, nic. navic pije, bohate mi staci nervovat se 2dny v mesici kdy si ho vezme
takhle jsem to měla v porodnici, když řval a přes den, byla jsem vyčerpaná, nemohla jsem si ani dojít na wc, nebo mohla, ale dělalo mi zle, že brečí, když spal, tak sem se na něj dívala a brečela, jak jsem mohla myslet na něco škaredýho… já vím, že poporodní deprese není tak jednoduchá, ale necítí on z tebe to, že jsi napružená a nepříjemná? nebrečí proto? nemyslím si, že ho nemáš ráda, právě naopak, kdybys ho neměla ráda, tak je ti to fuk a nezakládáš diskuze
@dani24687 jak můžee mít poporodní depresi u 10 měsíčního dítěte? ![]()
@romulkaa píše:
@dani24687 jak můžee mít poporodní depresi u 10 měsíčního dítěte?
a jak dlouho může poporodní deprese trvat max?
@romulkaa píše:
@dani24687 jak můžee mít poporodní depresi u 10 měsíčního dítěte?
Může. Neléčená deprese se může prohloubit až v psychozu. Dřív se tomu říkalo laktační psychoza, nevím zda se termín užívá i dnes.
@dani24687 po porodu určitě 6 neděl dokud psychiku ovlivnují hormony…pak už bych řekla, že je to čistá deprese ![]()
@romulkaa no ale pramenící stále z toho jednoho, takže je jedno, jak to budeme nazývat, nebo ne? nevím, nikdy jsem se o to nějak víc nezajímala
![]()