Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A co tvoji rodice, pomohli by ti? Chce to psychiatra, nejsi v tom sama, vzdycky se da najit cesta ven. Moje sestra se lecila s tezkymi depresemi nekolik let, byla i v lecebne, ale dnes je bez prasku, stastna a ma lepsi zivot. Nejsi v tom sama, jen tohle proste sama nezvladnes, musi ti pomoct odbornik.
Hospitalizace nepripada v uvahu, trapila jsem se i v porodnici-nakonec jsem tam maleho nechalb dojizdela za nim. nezvladala jsem to tam, probrecela jsem to tam, nechci uz zazit byt nekde zavrena
@Anonymní píše:
Tatinek nas pred 3 mesici opustil. nastesti jsem v zoufalstvi nasla noveho. pomaha, ale mam pocit ze to taky nechape
Nedivim se ze odesel, uz to trva dlouho. Nepomohl jeden, pomuze jinej, opravdu to res! Už od začátku se mi to nelíbí. A co teda byvalej? Nechtěl by střídavou péči něž se vyléčís?
Jsou samozrejme i jine moznosti, ale sama to urcite nevyresis, musis k tomu psychiatrovi. O nikom jinem nemluvis, jsi na vse sama? To malicke potrebuje prave a jen tebe. I kdyz ty bys nejradsi nebyla, to male te miluje takovou jaka jsi. A nejen to dite stoji za to jit dal, zase bude lip, ale musis bojovat, nejde to samo ![]()
Hele anonymni, tak si zajdi sem: http://psychosomatika.cz/
Sama jsem tam chodila. Je to tam super a vsihcni josu odbornici, maji smlouvy s pojistovnama. Musis zacit u sebe a pravidelne na sobe makat. Dostanes prasky a terapii. Uvidis, ze si ti uleví, ja taky myslela, ze je konec sveta… ![]()
Anonymní je mi líto jak se cítíš, vím o čem mluvíš zažívala jsem to samé. Určitě navštiv posychiatra ať ti něco napíše, já jsem to přežila bez antidepresiv, ale bylo to skutečné peklo. Dceři už je 8 a pomaličkých krůčkách se to zlepšuje, je to o nervy ale nesmíš to vzdát. Uklidnilo mě až druhé dítě, které je úplně jiné, pohodové a jsem šťastná že se narodily v tomto pořadí, protože být to obráceně, tak bych se zcvokla. Držím pěsti aby nový partner vydržel a byl tobě i dítku oporou ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim holky. malymu bylo 10 mesicu. byla jsem u psycholozky a ta na me koukala jako ze prehanim. neporadila nic. je to mozna o fous lepsi, ale jen o tak maly ze to neni ani znat. mam chut se zabit, muj zivot je pro me to nejhorsi peklo… zakladatelka
Všichni radí psychiatra.Taky jsem si vždy myslela, že je to pomoc, než jeden z mé kamarádky udělal za rok doopravdického cvoka. Předtím měla jen deprese.Sama jsem jí tam poslala a ted mne to mrzí.
Já pokud už mám pocit, že to s dětmi nedám, vlezu si na dlouhou cestu. Potom mi každé trápení, přijde jako malichernost a stydím se za svoje myšlenky. Nevím jestli je to terapie pro všechny, ale mě to pomáhá, jak se z mladého nezbláznit. Tys dítě chtěla a já už nikdy a mám ho. není to o moc horší?
Rozmary jak jsi to zvladla? tet mu rostou stolicky a porad rve. v noci se budi kazdych 10min. nesnasim tenhle zivot. lituju ze sem ho chtela a nechala si ho. to preci nemuzou prebit ani prasky
Anonymní zvládala jsem to špatně, byla jsem nevychrápaná, pořád nervní, hubla jsem jako prase a furt bulela. Zlepšilo se to když jsem nastoupila do práce mezi lidi a malá do školky, alespoň dopoledne jsem nebyla v takovým presu. Neříkej že lituješ že ho máš, já vím že je to na mašly a máš pocit, že to dítě nenávidí tebe a chce tě zlikvidovat, ale bude líp. Je to trápení, ale zase na druhou stranu podívej se co je nemocných, nebo postižených dětí. Buď šťastná, že máš zdravé dítě a to že je na zabití si tolik nepřipouštěj ![]()
No zakladatelka diskuze má pěknou poporodní depresi ![]()
okamžitě bych šla k doktoroj a začla to řešit, jelikož to může dojít do pěknýho průseru
![]()
až bude prckoj půl roku, tak budeš šťastná z každé nové věci, kterou udělá ![]()
VYHLEDEJ POMOC ![]()
ANONYMNÍ našla bych si určitě jiného psychologa a i psychiatra. Oni v tvém stavu slova jako máš zdravé dítě apod. nemají význam. Držím ti palce a přeji ti abys co nejdříve v sobě našla lásku k dětem a vše zvládla. Určitě to půjde! ![]()
Je to smutné:-(malý asi ani tvou lásku necítí, děti jsou hrozně vnímavé, kor miminka. Když nechceš k psychiatrovi a dítě fakt nemiluješ, tak se dohodni s bývalým, že by sis malého občas brala ty a on ho měl většinu času:-/
@romulkaa píše:
Je to smutné:-(malý asi ani tvou lásku necítí, děti jsou hrozně vnímavé, kor miminka. Když nechceš k psychiatrovi a dítě fakt nemiluješ, tak se dohodni s bývalým, že by sis malého občas brala ty a on ho měl většinu času:-/
Na to jsem se ptala taky, ale zakladatelka se nevyjadrila
@SlecnaSally bobek malý, takové mimčo je třeba tulit, mazlit, a když si představím, jak je neštastné:-(