Nenávidím své dítě - vyčerpanost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
20.11.13 13:19

@78mamina o láswce mi ani nemluv :roll: minulý týden jsem se tak rozčílila, teda jen v sobě, před ním ne. Ty holky to s těma klukama umí :zed:

• Citovat
  • Upravit
2118
20.11.13 13:32

@K-Black jj no jsme mrchy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
20.11.13 14:07
@LadyLada píše:
@Stevia Takto jsi mě nesmírně povzbudila. Váženě. Jen mám z toho takový smíšený pocit :|

Moc tve odpovedi nerozumim…
Nebud s toho smutna, to je zivot, tak to proste je a my nebyly urcite jine, jen lidska pamet je uzasna, ze to casem otupi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
20.11.13 15:22

@sao Koukám, že jsem si pěkně naběhla. No nechodím sem týden, abych se tomu divila, dobře mi tak. Nikdy jsem nenapsala, že zakladatelka je krkavčí matka ani nic podobného. Napsala jsem JEN odpověď na její otázku, jestli se nám to zdá normální. Ani netvrdím, že to NENÍ normální, jen že MNĚ to normální nepřijde. Ach jo…Mám se cítit divně, že nevím, co je tvrzení, že mě děti nebaví, mám dost péče 24 hodin v kuse atd., když to tak není? Není. Zakladatelka si to jistě přebere rozumně a pokud ne, to není můj problém. Předpokládám, že ani nečekala, že se jí sejdou jen sluníčkové odpovědi. Jestli se tu najde někdo, komu to přijde jako rýpání, není můj problém. Podle sebe obvykle soudíme i druhé, takže já nemám důvod se omlouvat nebo za cokoli stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
20.11.13 15:46

@hanka.br. Kde je hranice toho, co je ještě normální a co už ne. ;) Pro každého jinde no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
20.11.13 16:03

@Stevia Povzbudila jsi mě teď, když jsou malému necelé dva roky. Že je to vlastně proti tomu, co nás čeká, krásné období :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
20.11.13 16:06

Tak dnes jsem se tak vytočila na malého (5 let ),že jsem myslela, že ho zarazím hodně, ale hodně hluboko do země. Dnes ráno jsme vstávali s malou před 6,to abych ji mohla odebrat sterilní moč, malá to má spojeno s nemocnicí, takže samozřejmě hrůza. 3 hodiny jsem ji nalívala vodou a seděla se zkumavkou u její pipinky a čekala jestli to pustí, nakonec se ji to povedlo po 3.5 hodině. Neskutečně štastná, že to máme za sebou jsem fofrem oblékla sebe i děti a hnali jsme na posední chvíli ke dveřím a tam šok klíče nikde 8o malý nevěděl roupama co by a klíče si vzal bez mého vědomí na hraní a zapoměl kde je dal, po 45 minutovém hledání jsem je radostně našli odemkli si a letěli k lékaři a samozřejmě jsem paní co si odváží moč do laborky nestihli, takže nás tohle zítra čeká znovu, :cert: Pokud bych v tu chvíli mohla zabalím malého do krabice a odešlu někam hodně daleko aspoň na měsíc, Takže zakladatelko i ty můžeš mít všeho plné zuby a neznamená to, že by jsi mimčo neměla ráda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
20.11.13 16:46

@hanka.br. Však v pohodě, já jsem jen napsala, že mi to přijde zajímavé, že jsem se s tímto ještě nesetkala. Tys to brala jako že tě napadám, ale já jsem to tak nemyslela, jen se prostě divím, a pokud to tak opravdu máš, jsi šťastná žena, nic víc :kytka: Já teď třeba prožívám menší krizi. Neříkám že mi vadí 24 hodinová péče, to mi vůbec nevadí, jsem ráda maminkou, neměnila bych za nic na světě a většinou bývám optimista :) Jen se teď necítím moc dobře a k tomu se na mě všechno sesypalo, tak přece nebudu říkat, že jsem v pohodě, když prostě nejsem. Pokud ty takové krize nemíváš a pořád se cítíš fajn, tak ti to přeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
20.11.13 17:10
@LadyLada píše:
@Stevia Povzbudila jsi mě teď, když jsou malému necelé dva roky. Že je to vlastně proti tomu, co nás čeká, krásné období :)

Jo takhle :mrgreen: tak to si vazne pochopila spravne :lol: uzivej si to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30419
20.11.13 17:52
@boball píše:
@hanka.br. Kde je hranice toho, co je ještě normální a co už ne. ;) Pro každého jinde no.

Tvrdím snad něco jiného?
@sao Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
20.11.13 20:31
@78mamina píše:
@K-Black Já mám syna totálně zamilovaného :lol: Nevnímá neřeší…je to dva dny zpětně, šli jsme spolu ohledně výběru školy -pohovor -dělal že vše chápe, vše mu je jasné a když se s paní v kanceláři loučil stoupl si před její zrcadlo a tam si upravoval vlasy :lol: Ona mu na to říká..si krásnej… jo čím starší tím je to snima těžší..

Moji oba dva puboši nejsou líní si denně ráno mýt a fénovat vlasy.. v koupelně jsou každej půl hodiny.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
21.11.13 12:24
@Agáta13 píše:
Moji oba dva puboši nejsou líní si denně ráno mýt a fénovat vlasy.. v koupelně jsou každej půl hodiny.. :zed:
:lol: jj máme to stejné :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistalka1974
3.7.19 11:55
@Fey píše:
Bud v klidu :hug: Tohle co píšeš si prožila většina maminek u uřvaných a nespících miminek.Dej tomu čas. Malej se časem zklidní, protože ho určitě bolí bříško a nechá tě vyspat. Já jsem si taky řikala, že malej 2 měsíce v kuse prořval skrz bříško, proč jsem měla dítě, že ho nemám ráda a dneska je to pro mě střed vesmíru :srdce: A ta láska kterou máš cítit přijde. Za pár týdnů ani neuvěříš, že si tohle napsala :)

Já tohle znám, taky můj malý do dvou měsíců řval kvůli bříšku, taky jsem byla vyčerpaná a bála se všeho, co popisujete. Exmanžel byl kretén, ten nepomohl, pomohla nakonec moje zlatá máma… Bylo to hrozný, ale s její pomocí jsme to překonali, i v kojení jsem pokračovala a svýho kloučka milovala a miluju pořád, i když už je teď velký.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová