Nenechám se očkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12805
28.10.21 15:04

Jsem očkovaná a nechám se i 3 dávkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
28.10.21 15:06
@Trojlístek píše:
@Janča6 nemáš šanci. Já se nakazila tak, že covid přinesl manžel z práce. Tam se nařízení skutečně musela dodržovat. Stále tam platí za nenošení roušky pokuta 500,– Kč a stále probíhá pravidelné testování. Nakazil i děti. Jednoznačně, protože jsme nikam nechodili. Nákupy jsme řešili on-line. Skutečně jen práce a domů a stejně jsme to schytali. A jak, včetně dětí.

To je zvláštní, většinou slyším, že to chytí ti, co vše dodržují… :think: Není to teda pak zbytečné :lol:

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
28.10.21 15:07

Ockovanym se vycita, ze neockovany preji, aby nic nemohli, ale jak neockovani si „rochni“ v tom, ze ocko lidi budou nakazu sirit, to je v poradku. Takze nejde o to, aby to skocilo. Jde o to, aby se ukazalo, ze ockovani to siri. Smutny. Bych radsi chtela vysledky, ze to funguje, i kdybych byla proti ocku, nez si mnout ruce, ze to nekonci.

• Citovat
  • Upravit
10977
28.10.21 15:08
@Sonarka píše:
To je zvláštní, většinou slyším, že to chytí ti, co vše dodržují… :think: Není to teda pak zbytečné :lol:

Samozřejmě, že není. To covid kulminoval a byl všude. To že nekde zůstal na povrchu a přinesl jej domů je reálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
28.10.21 15:09

@Janča6
Jestli to nechceš chytit, doporučuji dělat všechno jako normálně. Já ignoruju většinu věcí cca poslední rok a zatím se mi nepodařilo chytit vůbec nic, natož covid. Testy věčně negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
28.10.21 15:17
@MrsNorris píše:
@Janča6
Jestli to nechceš chytit, doporučuji dělat všechno jako normálně. Já ignoruju většinu věcí cca poslední rok a zatím se mi nepodařilo chytit vůbec nic, natož covid. Testy věčně negativní.

Ja se popravde chovam normalne. Hromadne akce jsem nemusela nikdy. Chytla jsem teda virozu od dcery ze skoly. A behem roku jsem mela par testu, negativni. Manzel si nechal zmerit protilatky - nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
28.10.21 15:21
@Yorkmut píše:
Ockovanym se vycita, ze neockovany preji, aby nic nemohli, ale jak neockovani si „rochni“ v tom, ze ocko lidi budou nakazu sirit, to je v poradku. Takze nejde o to, aby to skocilo. Jde o to, aby se ukazalo, ze ockovani to siri. Smutny. Bych radsi chtela vysledky, ze to funguje, i kdybych byla proti ocku, nez si mnout ruce, ze to nekonci.

Ja bych samozrejme taky byla pro, aby to uz skoncilo. Jen to sireni ockovanymi je realne. Tak kdyz oni nam preji, abychom nic nemohli, tak ja jsem zvedava, co budou delat, az to budou sirit mezi sebou. Nepreju jim to, ale verim, ze to tak bude. A co pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
28.10.21 15:22
@Trojlístek píše:
@Janča6 skutečně uvažování hodne metalu, ty se nebojis, takže vlastně ok. To, že někteří mají reálné problémy při i po covidu… Co na to napsat? Snad ráda bys to zažila na vlastní kůži? Pak dáš konečně pokoj?

Ale co je tohle za uvažování??? Když se někdo nechce nechat očkovat, tak se sakra nechce nechat očkovat! Já se nemíním účastnit experimentální studie, o které NIKDO NIKDE na světě neví-neboť ani nemůže, co to udělá do budoucna. Já věřím své imunitě především. V mém celém širokém okolí měl jeden člověk horší průběh, starší, obézní, diabetik. Ty počty co leží na Jipce a jsou tam prý kvůli Covidu, je nesmysl. Už to vyvrátilo spousta doktorů i sester. Leží tam lidi, kteří jsou nemocní se spoustou dalších nemocí, a k tomu jsou pozitivně testováni na Covid. Izrael je typický příklad, jak tam rostou počty i když je jich tolik naočkovaných. A to je to, na co upozorňovali odborníci od začátku. Plošné očkování je nesmysl, a jen nakonec zhorší situaci, protože se nebudou testovat a budou to všude roznášet právě očkovaní, hlavně mutace, ale stále se to bude svádět na neočkovaný. Prostě kocourkov. Kdo má aspoň zbytky zdravýho rozumu, tak už to snad pochopil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10977
28.10.21 15:25
@Janča6 píše:
Ja bych samozrejme taky byla pro, aby to uz skoncilo. Jen to sireni ockovanymi je realne. Tak kdyz oni nam preji, abychom nic nemohli, tak ja jsem zvedava, co budou delat, az to budou sirit mezi sebou. Nepreju jim to, ale verim, ze to tak bude. A co pak?

Co pak? To myslíš vážně? Ti očkování udělali co mohli, kdyby se o to pokusil kde kdo a nedařilo se, tak tyhle argumenty chápu, za techto okolností to neni argument, nýbrž nástroj jak říct, že to nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
28.10.21 15:25
@LennyL1 píše:
Ale co je tohle za uvažování??? Když se někdo nechce nechat očkovat, tak se sakra nechce nechat očkovat! Já se nemíním účastnit experimentální studie, o které NIKDO NIKDE na světě neví-neboť ani nemůže, co to udělá do budoucna. Já věřím své imunitě především. V mém celém širokém okolí měl jeden člověk horší průběh, starší, obézní, diabetik. Ty počty co leží na Jipce a jsou tam prý kvůli Covidu, je nesmysl. Už to vyvrátilo spousta doktorů i sester. Leží tam lidi, kteří jsou nemocní se spoustou dalších nemocí, a k tomu jsou pozitivně testováni na Covid. Izrael je typický příklad, jak tam rostou počty i když je jich tolik naočkovaných. A to je to, na co upozorňovali odborníci od začátku. Plošné očkování je nesmysl, a jen nakonec zhorší situaci, protože se nebudou testovat a budou to všude roznášet právě očkovaní, hlavně mutace, ale stále se to bude svádět na neočkovaný. Prostě kocourkov. Kdo má aspoň zbytky zdravýho rozumu, tak už to snad pochopil.

No, delat, ze Covid neexistuje, ja taky dobra uchylka. Co neni videt, neexistuje, tak nejak jsi to myslela? Kocourkov ano, ten byl plny podobnych idi.tu… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10977
28.10.21 15:26

@LennyL1 jako že ty máš zdravý rozum a očkování ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
28.10.21 15:27
@Janča6 píše:
Ja bych samozrejme taky byla pro, aby to uz skoncilo. Jen to sireni ockovanymi je realne. Tak kdyz oni nam preji, abychom nic nemohli, tak ja jsem zvedava, co budou delat, az to budou sirit mezi sebou. Nepreju jim to, ale verim, ze to tak bude. A co pak?

Rozhodne se jim pak nebudu skodolibe posmivat. Jen budu doufat, ze uz daji neockovanym pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
28.10.21 15:29
@Janča6 píše:
Rozhodne se jim pak nebudu skodolibe posmivat. Jen budu doufat, ze uz daji neockovanym pokoj.

Po tehle zime uz to bude dost jedno, vsichni neockovani budou promoreni. I kdyby zalezli do jeskyni. Akorat to jeste bude stat dost zivotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
28.10.21 15:33
@MrsNorris píše:
Mě vždycky zajímalo, proč se někteří lidé pouštějí do „diskuze“, když nemají snahu pochopit perspektivu někoho jiného nebo se nějak obohatit jiným pohledem na věc. To musí být strašná ztráta času, ne?

Ne, je to velká zábava. Jen můj duvod je jiný, než jsi si vymyslela ty.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
28.10.21 15:45
@MrsNorris píše:
@Janča6

Taky tak…jediné co dodržuji, je rouška do obchodu, abych nebyla ukamenována…v práci na to dlabeme úplně…pracuji s lidmi a za celý rok taktéž nic…ani nikdo jiný z rodiny. Pokud jsem to měla, nevím o tom.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek