Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@ontarova.stara píše:
Holky, já už to v sobě nemůžu dál držet a musím se přiznat. Na očkování jsem šla jen proto, že doufám v pravdivost hoaxu, že první dávka způsobuje neplodnost (antikoncepce podražila) a po druhé prý rostou prsa (ani to by nakonec nebylo marný..). Ty řeči o distančce a seniorech, kterými jsem krmila bagristovou, to byla jen zástěrka.
no já furt doufala v nějakou tu wifi sít nebo tak něco. Data drahý, co bych ušetřila. A prd.
@Janča6 píše:
Toho jsem si samozrejme vedoma. A otevrene priznavam, ze jsem sobecky rada, ze tu vakcinu proveri jini lidi nez ja.A podle nekterych zprav z jinych zemi to vypada, ze ta vakcina neni takovy zazrak, jak se cekalo. A ten pristup, ze ockovane neni treba testovat, je strasny.
Jina vec by byla, kdyby tu byla epidemie moru nebo pravych nestovic, to bych brala i neproverenou vakcinu. Ale covidem se necitim prilis ohrozena.
No tak ještě že je plno nesobců, co to pro sebe a ty ostatní, ohroženější, udělají. Kdyby k tomu každý přistupoval jak ty, tak můžeme čekat genocidu starších a nemocných v přímém přenosu.
@Popeladym píše:
Nepsala jsem, že to chytnou jen nevyrovnaní. Jen to, že oslabená psychika, nepřidá fyzické odolnosti.
To je fakt neuvěřitelný, kolik lidí nechápe tvrzení typu „oslabená psychika nepřidá imunitě“.
To je jak hádat se o tvrzení, že muži jsou v průměru vyšší než ženy argumentem že moje máma je vyšší než můj táta, takže někde tvá teorie pokulhává. ![]()
Příspěvek upraven 28.10.21 v 18:03
To očkování je stejně k hovnu,,ochrání'' dospělý ale ne malé děti. Jen to zamazkuje příznaky a hurá to v klidu roznášet dál ![]()
@Akinee píše:
Já jsem měla těžkou anginu týden před druhým sňatkem. Myslím, že moje tělo se mě snažilo ze všech sil varovat
Já jim jen hubla na kost před svatbou. Nedobrovolně. Že mi xkrát musela zabírat šaty. Naposled den před svatbou. Aby nebylo „dobrý den, prsa ven“. Kdyby šaty bez ramínek a prsenky sjely dolů
.
@matkabagristy píše:
sportovec, v prosinci se divil, ze byl rano v rybniku ve vode uplne sam. Byl doma, sam pipisuje svuj stav jako straslivy, ze malem umrel. Pak dlouho nemohl vyjit ani schody ve skole bez toho, aby se nezadychal. Napsala jsem dost tezky podle toho, jak to vnimal on sam.
No a co ho tedy, podle nej, skolilo, kdyz Covid nexistuje?
@mroe píše:
No a co ho tedy, podle nej, skolilo, kdyz Covid nexistuje?
ti na nej dam telefon ![]()
@blumen píše:
To jo. Ale momentalne radi tolik viroz, ze kdyby kazdy zustal s nachlazenim doma, muzeme to tady zavrit. Jen dneska chybi celkem 8 lidi. A jedna kolegyne si zlomila po ranu ruku jako bonus. Pacienty jsme museli odobjednat.
To mate silene narocne
Tak drzim palce, at je brzo lip.
@Akinee píše:
Já jsem měla těžkou anginu týden před druhým sňatkem. Myslím, že moje tělo se mě snažilo ze všech sil varovat
@Kaktusanda píše:
To očkování je stejně k hovnu,,ochrání'' dospělý ale ne malé děti. Jen to zamazkuje příznaky a hurá to v klidu roznášet dál
Zamazkuje? 🤣 To je dneska na emiminu nejaka soutez o nejvetsi perlu nebo co?
@Uslava píše:
Vadí ti, že na očkování chodí čím dál více lidí. Tak proti tomu něco dělej. Návod jsem ti dala.
Očividně máš problém chápat psaný text nebo sis schválně přečetla jen půlku výroku ![]()
@ontarova.stara Prsa ani za nic. Víš, co ušetříme na podprdach? @vokishka Jo ten vysílač, to jsem chtěla a nic. Myslíte, že to má cenu ještě reklamovat? Anebo zkusím třetí dávku a pak uvidím.
@větvička1 píše:
Zamazkuje? 🤣 To je dneska na emiminu nejaka soutez o nejvetsi perlu nebo co?
Dneska mi volala paní z hygieny a sama to říkala, díky jednomu očkovanému jsem teď s našim 3 měsíčním synem v nemocnici. Žádné příznaky ten člověk nemá ale je pozitivní, dnes si dělal antigem, brzo půjde na PCR. Jediný člověk co u nás byl. Takže tady máš tu perlu vtipálku 🖕
@Sonarka píše:
Já si myslím, že ty " prasata ", jako jsem já, mají prostě lepší imunitu
Ne nadarmo se říká - čistota půl zdraví, špína zdraví celé…
Taky dělají hrozně moc stresy… Já byla naposled nemocná někdy před 6 lety, když jsem se rozešla s milencemTo jsem prvně v životě měla angínu.
Já zas takový prase nejsem, ale imunitu mám myslím dobrou, chřipku ani angínu jsem neměla snad nikdy a vedu vcelku bezkontaktní život. Kdyby covid nedotáhl až domů manžel, tak si myslím, že bych ho jen tak nechytla. ![]()
Holky, já už to v sobě nemůžu dál držet a musím se přiznat. Na očkování jsem šla jen proto, že doufám v pravdivost hoaxu, že první dávka způsobuje neplodnost (antikoncepce podražila) a po druhé prý rostou prsa (ani to by nakonec nebylo marný..). Ty řeči o distančce a seniorech, kterými jsem krmila bagristovou, to byla jen zástěrka.