Nenechám se očkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101678
28.10.21 19:04
@Julča001 píše:
Očividně máš problém chápat psaný text nebo sis schválně přečetla jen půlku výroku :think:

Ja tedy nevim, ale me je srdečně fuk, z jakoho duvodu se kdo pro očkování rozhodl. At je to klidně kvuli kinu, jeho vec a moje zbytecna starost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
28.10.21 19:07
@bigl píše:
No tak ještě že je plno nesobců, co to pro sebe a ty ostatní, ohroženější, udělají. Kdyby k tomu každý přistupoval jak ty, tak můžeme čekat genocidu starších a nemocných v přímém přenosu.

Já bych fakt moc stála o nějaký skutečně relevantní výzkum, kde by lidi dostali sérum pravdy a museli uvést skutečný důvod, proč se nechali očkovat. Skoro to vypadá, jako by se většina obětovala pro blaho jiných a o vlastní zdraví a pohodlí nešlo prakticky nikomu. V krásném světě žijeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
28.10.21 19:11
@MrsNorris píše:
To je fakt neuvěřitelný, kolik lidí nechápe tvrzení typu „oslabená psychika nepřidá imunitě“.

To je jak hádat se o tvrzení, že muži jsou v průměru vyšší než ženy argumentem že moje máma je vyšší než můj táta, takže někde tvá teorie pokulhává:)

Příspěvek upraven 28.10.21 v 18:03
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
28.10.21 19:12
@j.a.n.i1 píše:
Ja tedy nevim, ale me je srdečně fuk, z jakoho duvodu se kdo pro očkování rozhodl. At je to klidně kvuli kinu, jeho vec a moje zbytecna starost.

Stejně tak má každý právo vyjádřit znepokojení nad tím, že se lidi nechávají k očkování dotlačit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
28.10.21 19:16
@Kelsey píše:
Moje dcera není nevyrovnaná a ani uzlíček nervů. Za celý školní rok mívá zameškaných kolem 15-20h. (že jezdí na kontrolu na oční). Běžně moribundus nechytá a Covid chytla. Někde tvá teorie pokulhává.

U dětí je to jiné… Tam se imunita teprve buduje.. Já byla jako malá na hromádce pořád, od 20 jako když utne.

• Citovat
  • Upravit
35329
28.10.21 19:16
@Kaktusanda píše:
Dneska mi volala paní z hygieny a sama to říkala, díky jednomu očkovanému jsem teď s našim 3 měsíčním synem v nemocnici. Žádné příznaky ten člověk nemá ale je pozitivní, dnes si dělal antigem, brzo půjde na PCR. Jediný člověk co u nás byl. Takže tady máš tu perlu vtipálku 🖕

Zlato, ona ma na mysli tvoji brilantni cestinu… :zed: :zed: :zed: taky cizinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12997
28.10.21 19:30
@Kaktusanda píše:
Dneska mi volala paní z hygieny a sama to říkala, díky jednomu očkovanému jsem teď s našim 3 měsíčním synem v nemocnici. Žádné příznaky ten člověk nemá ale je pozitivní, dnes si dělal antigem, brzo půjde na PCR. Jediný člověk co u nás byl. Takže tady máš tu perlu vtipálku 🖕

Dneska je proste na emiminu nejaka velka koncentrace hrubek, nic vic za tim nehledej.
To, ze mas dite v nemocnici, je mi lito, nicmene to neni dukaz, ze ockovani nefunguje. A ten prstik si schovej, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.10.21 19:33
@mroe píše:
Zlato, ona ma na mysli tvoji brilantni cestinu… :zed: :zed: :zed: taky cizinka?

Ne nejsem cizinka a opravdu se omlouvám že jsem nepřemýšlela nad kravinou jestli se ve slově zamaskuje píše S nebo Z.

Hlavně že se drahá paní nikdy neSpletla. Bože jedno písmenko a ona se toho musí hned chytit 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
28.10.21 19:34
@Kaktusanda píše:
Ne nejsem cizinka a opravdu se omlouvám že jsem nepřemýšlela nad kravinou jestli se ve slově zamaskuje píše S nebo Z.Hlavně že se drahá paní nikdy neSpletla. Bože jedno písmenko a ona se toho musí hned chytit 🤦‍♀️

No, to bude asi tim, ze nejsi prvni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.10.21 19:36
@větvička1 píše:
Dneska je proste na emiminu nejaka velka koncentrace hrubek, nic vic za tim nehledej.
To, ze mas dite v nemocnici, je mi lito, nicmene to neni dukaz, ze ockovani nefunguje. A ten prstik si schovej, jo?

Já nikde nepsala že nefunguje, jen že je z mého hlediska jako matky stejně k hovnu, protože malé děti nechrání. Nejsem si jistá nesleduju to ale myslím že očkovat se u nás můžou nějak 12 letý menší děti už ne.

Ano omlouvám se za svojí předešlou reakci ale bylo to jen jedno pitomý písmenko a ty se toho hned chytneš. Přece splést se může každej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.10.21 19:39
@mroe píše:
No, to bude asi tim, ze nejsi prvni…

Ano už jsem se omluvila, pracujou nervy.
Jen se snažím přijít na jiné myšlenky když prďolka konečně pořádně papá (kojím). A všude na netu covid, i na emiminu tak už mi ruply nervy. Pardon, nikdo z vás za to nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
28.10.21 19:40
@Kaktusanda píše:
Ano už jsem se omluvila, pracujou nervy.
Jen se snažím přijít na jiné myšlenky když prďolka konečně pořádně papá (kojím). A všude na netu covid, i na emiminu tak už mi ruply nervy. Pardon, nikdo z vás za to nemůže.

Drz se…resp. oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.10.21 19:41
@mroe píše:
Drz se…resp. oba.

Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.10.21 19:44
@Sonarka píše:
U dětí je to jiné… Tam se imunita teprve buduje.. Já byla jako malá na hromádce pořád, od 20 jako když utne.

Naše právě nemocná nebývá. Má tuhý kořínek asi. Vlastně všichni tři jsou držáci bez nemocí.
Teď po tomhle svinstvu mám obavu, aby ji to nenechalo stopy, že bude mít holka imunitu poškozenou. Kdo ví, jak moc jí to zasáhlo v těle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
28.10.21 19:51
@Kelsey píše:
Naše právě nemocná nebývá. Má tuhý kořínek asi. Vlastně všichni tři jsou držáci bez nemocí.
Teď po tomhle svinstvu mám obavu, aby ji to nenechalo stopy, že bude mít holka imunitu poškozenou. Kdo ví, jak moc jí to zasáhlo v těle.

Moje děti taky nemarodí, kluk vůbec, holka, když byla menší, teď nic… Až do minulého měsíce… Teď jsou pořád nachlazení, jeden i druhej, střídavě od září.. Rýma, kašel, pořád dokola… Aneb ať žijou roušky :roll: Úplně jim tu imunitu vymrvili… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek