Nenechám se očkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5653
28.10.21 14:05
@Sonarka píše:
Přesně tak… Taky nepotřebuji bazén, či kino… Bazén mám doma a v kině jsem byla před 15 lety naposledy :lol: Do restaurace chodím jen v létě na dovolené… Takže pro mě za mě… Když to těm očkovaným pomůže a budou mít pak lepší pocit, jakože nám to konečně natřou ve stylu - podívejte, jak se mi to očkování vyplatilo… :P Tak jim to dopřeju.. Alespoň se pak ukáže, jak vesele to mohou šířit i očkování a to by mě zajímalo, co si na nás za argumenty vymyslí potom ;)
:D přece se to svede na ty, kteří budou mít nižší počet dávek, než bude aktuálně,, nabízeno,, ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
28.10.21 14:11

https://www.novinky.cz/…ane-40375922
Tak kdyz s tim neockovani souhlasi…jen bych si dovolila podotknout, ze nejen ze nepujdou do bazenu a do hospody, ale v dalsim stupni nevylezou z domova krome nakupu a lekarny nikam. To jen, abyste se pak nedivili, ze takhle jste si to nepredstavovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
28.10.21 14:11
@bigl píše:
Bohužel ta epidemie řádí teď a my nemáme čas cekat desetiletí.
Nějaký jiný nápad jak to zvládnout než cekat desetiletí nemáš? ;)

Toho jsem si samozrejme vedoma. A otevrene priznavam, ze jsem sobecky rada, ze tu vakcinu proveri jini lidi nez ja.

A podle nekterych zprav z jinych zemi to vypada, ze ta vakcina neni takovy zazrak, jak se cekalo. A ten pristup, ze ockovane neni treba testovat, je strasny.

Jina vec by byla, kdyby tu byla epidemie moru nebo pravych nestovic, to bych brala i neproverenou vakcinu. Ale covidem se necitim prilis ohrozena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106247
28.10.21 14:15
@mroe píše:
Tak kdyz s tim neockovani souhlasi…jen bych si dovolila podotknout, ze nejen ze nepujdou do bazenu a do hospody, ale v dalsim stupni nevylezou z domova krome nakupu a lekarny nikam. To jen, abyste se pak nedivili, ze takhle jste si to nepredstavovali…

A to proc? Dalsi vydiranicko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
28.10.21 14:21
@Popeladym píše: :D přece se to svede na ty, kteří budou mít nižší počet dávek, než bude aktuálně,, nabízeno,, ;)

No asi tak…hlavně, že se vyselektovala ta svoloč neočkovaná a neposlušná :P Já bych byla pro a fakt bych byla pak zvědavá na ty výsledky.

• Citovat
  • Upravit
10982
28.10.21 14:30
@MrsNorris píše:
Mě vždycky zajímalo, proč se někteří lidé pouštějí do „diskuze“, když nemají snahu pochopit perspektivu někoho jiného nebo se nějak obohatit jiným pohledem na věc. To musí být strašná ztráta času, ne?

Uznávám, že to je vysilující. Měla bych se učit na zkoušku, nebo třeba upéct buchtu. Je to možná i jistá prokrastinace od něčeho, co se mi nechce.
Jinak já už to tady psala, ale chápu argumenty, když někdo není nějak vnitřne přesvědčen ve smyslu obav a vlastní zdraví. To ostatně může probrat s doktory. Taky jsem to udělala.
Ovšem řeči typu čipy, sračky, mozek, to jako neberu a to mi docela stojí za to dát těm lidem najevo, proč z nich společnost zrovna nejasa. Pokud se do toho ještě začne zatahovat politika, genocida :,( tak je mi z těchto jedinců opravdu víc než smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
@Venetia píše:
A to proc? Dalsi vydiranicko?

To byl navrh neockovaneho, misto vakciny. Ne muj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85367

@mroe uz vidim, jak to budou na ulici kontrolovat. Decka ze skoly a skolky stejne vyzvednout musis, projdes se cestou. Ja nikam v zime nechodim, max nakoupit, prochazka venku. Restaurace, herny, kina a co ja vim jeste se nas netykaji, nevyhledavame to. My zimu stravime s detskymi nemocemi jako kazdy rok v pohodli domova :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
@mroe píše:

A vy se pak budete divit, jak se to siri mezi ockovanymi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
28.10.21 14:32
@Janča6 píše:
A vy se pak budete divit, jak se to siri mezi ockovanymi ;)

Nebudeme. Vsak vy to stejne nebudete ochotni dodrzovat. Vetsina neockujicich nebude dodrzovat vubec nic. Ani, ockovani, ani testovani, ani lockdown. Ale kdyz uz se chcete inspirovat v Rakousku s protilatkami, muzeme to vzit komplet, ne?

Příspěvek upraven 28.10.21 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10982
28.10.21 14:33

@Janča6 skutečně uvažování hodne metalu, ty se nebojis, takže vlastně ok. To, že někteří mají reálné problémy při i po covidu… Co na to napsat? Snad ráda bys to zažila na vlastní kůži? Pak dáš konečně pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10982
28.10.21 14:35

Klidně se nechám testovat i jako ockovana. Udělám vše proto, aby se dopady zmírnily a zase jsme mohli žít. Dokonce si ten test klidně zaplatím, když to některým pomůže. Na principy nadřazenosti by se měl vykašlat každý, kdo chce nejak pomoct, ne jen blbě pindat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
28.10.21 14:40
@mroe píše:
Jako vtip trapny. Na tu zrejme cekaji ti neockovani.

Pardon, já to pochopila, že tchyně není očkovaná.

• Citovat
  • Upravit
14719
28.10.21 14:52
@Trojlístek píše:
@Janča6 skutečně uvažování hodne metalu, ty se nebojis, takže vlastně ok. To, že někteří mají reálné problémy při i po covidu… Co na to napsat? Snad ráda bys to zažila na vlastní kůži? Pak dáš konečně pokoj?

Ja proste udelam maximum toho, abych minimalizovala moznost, ze nekoho nakazim. Nebudu chodit nemocna mezi lidi (ostatne jako uz mnoho let), budu se vyhybat vysoke koncentraci lidi, pred dovolenou se otestuju klidne na svoje naklady, nebudu chodit do restauraci, kin a bazenu. Proste veci, ktere potencialne neohrozuji moje zdravi. Ale ockovani vyhodnocuji pro sebe riskantnejsi nez covid. A vazne nechci, aby me do toho nekdo nutil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10982
28.10.21 14:56

@Janča6 nemáš šanci. Já se nakazila tak, že covid přinesl manžel z práce. Tam se nařízení skutečně musela dodržovat. Stále tam platí za nenošení roušky pokuta 500,– Kč a stále probíhá pravidelné testování. Nakazil i děti. Jednoznačně, protože jsme nikam nechodili. Nákupy jsme řešili on-line. Skutečně jen práce a domů a stejně jsme to schytali. A jak, včetně dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek