Nepruďte ty děti furt, obtěžujete i okolí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
11.10.14 18:23
@Lenka 5dětí píše:
@BohunkaP tý bláho, vy to tu ale nějak prožíváte, nic ve zlém, já si chodím na emimino jen podrbat, tak se omlouvám za svou neznalost, a lenost číst nějaký pravidla. Čtu je až když to sama potřebuju :mrgreen:. Tak se omlouvám. Já anonymitu nepoužívám, jenom tady tak brouzdám těma diskuzema a napíšu názor co si myslím. Toť vsjo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To děláš úplně blbě. Máš mít excelovskou tabulku a zapisovat si tam k přezdívkám jejich prohřešky a blbé názory. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
11.10.14 18:33
@Litta píše:
@BohunkaP Takže když teď víš, že je to Lomikára, tak ji budeš šikanovat v ostatních tématech, co tu příště budou? Nebo proč tak strašně ráda víš, že je to konkrétně ona? Naživo ji asi neznáš, tak co s tou informací budeš dělat? :nevim:

Nic :nevim: Je mi úplně jedno, kdo to je, vůbec mne ta informace nezajímá.

Jde mi o ten princip.

Vadí mi, že existují lidé, kteří jednají tímhle způsobem - lidé, kteří mají potřebu nahodit děsně moralizující téma s pěti vykřičníky, sdělit světu, jak se má chovat k těm ubohým dětem nebo něco jiného šíleně zásadního o nesmrtelnosti chrousta… a druhým dechem oznámit, že ONI musejí zůstat anonymní, protože co kdyby si je Madla od vedle dohledala podle nicku.

Nesnáším takovéhle lidi v realitě - a nesnáším to ani na internetu. Už jen to, že zakladatelka sama napsala, že „tu má docela dlouhou historii“, o něčem svědčí. O tom, že ona sama si velmi dobře uvědomuje, že ve virtuálním světě její NICK znamená její internetovou TOTOŽNOST.

Takovou totožnost, takový nick tady máme všichni, kdo neměníme přezdívky jako ponožky (i když, ono už to, myslím, teď snad ani nejde). A všichni bychom se podle toho měli chovat, resp. podle toho diskutovat. Uvědomovat si, co píšu - uvědomovat si, komu a proč to píšu - uvědomovat si pokud možno celý kontext, celý dopad toho, že něco píšu. Nemůžu-li to napsat s klidným svědomím veřejně, neměla bych to tedy psát vůbec (není-li to opravdu vážná a krizová situace).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.10.14 18:38

@BohunkaP Já ten princip chápu, také se podle toho, co píšeš, chovám. Ale stejně jako ty nemáš ráda v reálu anonymní urážení, tak já nemusím přehnané moralistky. Nebyla jsi ve škole největší bonzačka? :P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
11.10.14 18:41
@BohunkaP píše:

Jde mi o ten princip.

Vadí mi, že existují lidé, kteří jednají tímhle způsobem - lidé, kteří mají potřebu nahodit děsně moralizující téma s pěti vykřičníky, sdělit světu, jak se má chovat k těm ubohým dětem nebo něco jiného šíleně zásadního o nesmrtelnosti chrousta… a druhým dechem oznámit, že ONI musejí zůstat anonymní, protože co kdyby si je Madla od vedle dohledala podle nicku.

Nesnáším takovéhle lidi v realitě - a nesnáším to ani na internetu. Už jen to, že zakladatelka sama napsala, že „tu má docela dlouhou historii“, o něčem svědčí. O tom, že ona sama si velmi dobře uvědomuje, že ve virtuálním světě její NICK znamená její internetovou TOTOŽNOST.

Takovou totožnost, takový nick tady máme všichni, kdo neměníme přezdívky jako ponožky (i když, ono už to, myslím, teď snad ani nejde). A všichni bychom se podle toho měli chovat, resp. podle toho diskutovat. Uvědomovat si, co píšu - uvědomovat si, komu a proč to píšu - uvědomovat si pokud možno celý kontext, celý dopad toho, že něco píšu. Nemůžu-li to napsat s klidným svědomím veřejně, neměla bych to tedy psát vůbec (není-li to opravdu vážná a krizová situace).

Naprosto s tebou souhlasím, lépe bych to nenapsala :palec: jasné, logické, pravdivé, bez emocí… Každý by měl nést následky a zodpovědnost za to co někde hlásá a vykřikuje, ať to je v reálném životě nebo na internetu. Tohle rozhodně nebylo žádné choulostivé, citlivé nebo jiné téma, které by zasloužilo anonym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
11.10.14 18:43
@Litta píše:
@BohunkaP Já ten princip chápu, také se podle toho, co píšeš, chovám. Ale stejně jako ty nemáš ráda v reálu anonymní urážení, tak já nemusím přehnané moralistky. Nebyla jsi ve škole největší bonzačka? :P :kytka:

Ale já nemoralizuju :nevim: Napsala jsem - upřímně, na rovinu (a pod nickem) - co mně osobně vadí… a proč mi to vadí.

Nevydávám to za obecnou pravdu, nenutím nikoho, aby to cítil stejně.

Je Ti líp, když plivneš urážku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
11.10.14 18:49
@ulice píše:
Zasahovat ne, podiskutovat o názorech na takovou výchovu-proč ne? Mě to třeba pomohlo v tom, že si na své emoce bude dávat ještě větší pozor-ne kvůli lidem okolo, kdo nedělá nic špatného, nemá se za co stydět-ale kvůli mým dětem. Člověk si prostřednictvím tohoto tématu mohl uvědomit, že někdy mu taky zcela zbytečně ujedou nervy a že na děti to má vliv a berou to za vzor chování.
To, že některé si to sice uvědomily, ale místo uznání, že má zakladatelka v něčem pravdu, začaly útočit podle mě svědčí jen o tom, že píchla do vosího hnízda.Anonymita-odtajnění podle mě nebylo nutné. Ale podle pravidel tohle citlivé téma není a tak jí někdo nahlásil. Zakladatelka se nemá za co stydět a určitě jí podle toho nikdo nevypátrá.

ja ji tedy nehlasila, bylo mi to jedno, ale souhlasim s tim, ze hlasat tu moudra a posuzovat neci chovani jako anonym je opravdu hrdinske :roll:
podiskutovat o nazorech na vychovu? no ano, to neni problem s clovekem, ktery ma jakys takys prehled o tom, jaka vychova u te konkretni rodiny je, ne po par min pozorovani v obchodaku, to prece neni objektivni vzorec chovani a v takovem pripade bych ja o zadnou takovou diskuzi nestala a odkazala ji do patricnych mist :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
11.10.14 18:53

@ulice a jeste dodam, ze me treba tato diskuze privedla k zamysleni, ale nekdy ani pri nejlepsi vuli nervy na uzde neudrzim a pokud s tim ma nekdo problem, tak bohuzel, ja jina byt neumim, zkratka nejsem dokonala supermatka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
11.10.14 18:56
@BohunkaP píše:

Jde mi o ten princip.

Nesnáším? Proč jsi taková agresivní? Zajímalo by mě, jestli bys to zakladatelce uměla říct i do očí a být taky tak agresivní, když se tu vytahuješ pod svým zdrobnělým nickem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
11.10.14 19:12
@tiffany píše:
Nesnáším? Proč jsi taková agresivní? Zajímalo by mě, jestli bys to zakladatelce uměla říct i do očí a být taky tak agresivní, když se tu vytahuješ pod svým zdrobnělým nickem.

Pod mým „zdrobnělým nickem“ (a pod informacemi, které jsem o sobě za dobu své virtuální existence tady porůznu pustila) už mne v reálu poznalo (resp. zná) spousta lidí. Nestydím se za něj - ani za své názory.

Takže ano, samozřejmě, že dokázala. Komukoli dokážu říct, že něco nesnáším - Ty ne? :nevim:

Nemám pocit, že bych v této diskusi byla „agresivní“. Je to věc, která mi vadí, proto se rozepisuju podrobněji a asi více emotivně… ale rozhodně ne agresivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.10.14 19:15
@tiffany píše:

Tak to už stačí říct „nesnáším“ a už jsem agresivní? :mrgreen: Přála bych ti zažít slovní agresivitu, asi jsi toho ještě moc nezažila, když projev @BohunkaP pokládáš za agresivní ;) Jinak, vím, není tvůj příspěvek směřován ke mě, ale snad nevadí, když odpovím i já za sebe. S @BohunkaP souhlasím a také jsem to výše napsala. A neměla bych problém říct zakladatelce přímo do očí, co si o ní myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
11.10.14 19:18

@krtek7489, děkuji :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
11.10.14 19:19

S @BohunkaP naprosto souhlasím, taky takové superdokonalé hvězdy miluju! Ale i když na druhu stranu-prezentovat se tu každý může jak chce, ale fakt nikomu nežeru, že jemu nikdy nervy neujely a že nikdy na dítě nezvedl hlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
11.10.14 19:25
@BohunkaP píše:
Pod mým „zdrobnělým nickem“ (a pod informacemi, které jsem o sobě za dobu své virtuální existence tady porůznu pustila) už mne v reálu poznalo (resp. zná) spousta lidí. Nestydím se za něj - ani za své názory.

Takže ano, samozřejmě, že dokázala. Komukoli dokážu říct, že něco nesnáším - Ty ne? :nevim:

Nemám pocit, že bych v této diskusi byla „agresivní“. Je to věc, která mi vadí, proto se rozepisuju podrobněji a asi více emotivně… ale rozhodně ne agresivně.

Vadí a nesnáším je trochu rozdíl. Dle mého je to prostě agresivní, takže ano, svůj názor umím vyjádřit, jak vidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
11.10.14 19:30

@krtek7489 Takže podle tebe, když někdo napíše - Nesnáším takovéhle lidi, je to naprosto mírumilovné? Podle mě je to agresivní a právě proto, že jsem si něco zažila, tak jsem na agresivitu dost citlivá. ;)

Příspěvek upraven 11.10.14 v 19:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.10.14 19:30
@BohunkaP píše:
Ale já nemoralizuju :nevim: Napsala jsem - upřímně, na rovinu (a pod nickem) - co mně osobně vadí… a proč mi to vadí.

Nevydávám to za obecnou pravdu, nenutím nikoho, aby to cítil stejně.

Je Ti líp, když plivneš urážku? :nevim:

Co tě urazilo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí