Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mgdln píše:
Měli se na čas sestěhovat a žít oba páry rodičů s dětmi pohromadě, aby ten přechod nebyl tak šílený!!!A nerozpadlo se jim nakonec manželství, minimálně tomu jednomu páru?
ale na to musí být zase prostory, no život tohle nabourat musí a to byly holky malinké. Tam asi i ty vztahy v jednom případě byly nabourané, ten jak mu to řekli v hospodě a pak se zjistilo že není otec tak po ní vyjel že mu zahnula a pak si ona udělala testy a bylo to jansé
Musí to s celou rodinou zamávat, víš že jinde je tvé dítě ale ty miluješ to co máš ated víš že ne ted ale během nějaké doby si děti vyměníte, sice vlastní dítě ale neznáš ho a jiné rodině vrátit zase jejich dítě ![]()
@Lenca27 až se zjistí že otec není pravý otec, no o matce si např puberták nic pěkného myslet nebude
, pokud s nevlastním otcem mělo dobrý vztah klidně s epřidá na jeho stranu a matku odkopne a pokud s otcem vztahy nic moc bude chtít poznat bio rodiče
A s tím co to dítě má o dítěti ví a trnout kdy si vzpomene že někde má své dítě ![]()
@Mart81 píše:Úplně naprosto to samé
Pokud by o něj bylo postaráno a já si s ním nevytvořil vztah a neměl zájem o tu ženu, tak bych ho klidně nechal kde je. Proč bych ho měl chtít nutně pro sebe - maximálně kdybych nemohl mít jiné děti. Chlap má v tomto horší pozici - pokud tu ženu nechci, tak jen dítě získám těžko, i kdybych se nakrásně chtěl starat a vychovat ho.Když bych zjistil, že o to dítě postaráno není, že mu něco reálně hrozí nebo něco opravdu potřebuje, tak pak bych se do toho vložil. Přeci jen, je to má krev. Ale předem upozorňuji, že není žádná jistota, že to samé by udělal milenec obnovitelky - aby na to případně nespoléhala.
Příspěvek upraven 29.11.17 v 15:19
@Markéta80 píše:
@Lenca27 až se zjistí že otec není pravý otec, no o matce si např puberták nic pěkného myslet nebude, pokud s nevlastním otcem mělo dobrý vztah klidně s epřidá na jeho stranu a matku odkopne a pokud s otcem vztahy nic moc bude chtít poznat bio rodiče
A s tím co to dítě má o dítěti ví a trnout kdy si vzpomene že někde má své dítě
Nevim, pomyslela bych si o mame, ze se zachovala necestne, ale ze bych se stavela na nejakou stranu? Mne je to tak nejak jedno, kdo presne me zplodil.
To je zajimave. Kazdy strasne potrebuje svoje bio dite, ale ve finale by nebylo tezke se ho vzdat ![]()
@Lenca27 píše:
To je zajimave. Kazdy strasne potrebuje svoje bio dite, ale ve finale by nebylo tezke se ho vzdat
Stačí, že jsem ty geny předal. Pokud vidím, že prospívá, tak jsem v klidu.
@Lenca27 já bych si pomyslela něco o nevěrnici co ani neví s kym má dítě ![]()
@zoidberg píše:
Stačí, že jsem ty geny předal. Pokud vidím, že prospívá, tak jsem v klidu.
Pokud nekomu staci, ze geny predal, pak z hlediska prirody musi byt i nekdo, kdo se o ty jeho geny postara. No a to je pak zacarovany kruh.
@Markéta80 píše:
@Lenca27 já bych si pomyslela něco o nevěrnici co ani neví s kym má dítě
Mne je jedno, jestli jsou moji rodice nevernici nebo ne, jejich vec, jejich problem.
@Lenca27 tak mě by to teda vadilo a dost
To by pak byla sranda kdyby nevěrník mě poučoval o slušnosti
![]()
@Lenca27 píše:
Pokud nekomu staci, ze geny predal, pak z hlediska prirody musi byt i nekdo, kdo se o ty jeho geny postara. No a to je pak zacarovany kruh.
No jistě, ten trubec. Ale tím být nikdo nechce.
@zoidberg píše:
No jistě, ten trubec. Ale tím být nikdo nechce.
No to chapu ![]()
@ospalámyš píše: No tak zas ale 2/3 a tipuju až 90% zdejších spravedlivých pánů nejsou věrní. Zas si pánové tak nehoňte triko, protože jste úplně stejný ne-li horší běhny.
tak ony ty be tretiny pobehlic v populace potrebuji ty dve tretiny samecku z muzske poloviny, takze kolem a kolem, tyka se tenhle sport 2/3 populace, jak muzu, tak zen, jsou si rovni
@ospalámyš píše: Kolik z vás je 100% věrných, nebo by nikdy nepodvedlo své ženy a má věrnost jako životní normu a zásadní morální hodnotu? Stačí si přečíst tady ty a i jiné diskuze, kam chlapi píšou své názory na věrnost a milenky coby normálku a status úspěšného a normálního muže. N
co je to status „uspesneho muze“ v dnesni dobe, kdy neni uspechu bez podvodu, neni bohatstvi bez zlocinu, pak nejaka rozhodnozka jako nezbytny doplnek uspechu (v podstate kriminalniho) uz je jen opravdu zanedbatelnou tresinkou na dortu hrichu
@ospalámyš píše: No nevim, ale na nevěru musí být vždycky dva. Takže asi je třeba začít u sebe ne?
a kde je hranice nevery, pro nekoho je to pouze genital v genitaliich, pro jineho vyznamny pohled ci odkryti satku pred cizim muzem,
takova je skala vnimani chovani jako nevera,
Pravda, tu se bavime o zivoucich nasledcich nevery, tedy genitalii velmi dobre spojenych spolecnym usilim,
nakonac, byl jsem hloupy, ze jsem byl cely (manzelsky) zivot verny, tot jasny zaver
@Lenca27 píše: Mne je jedno, jestli jsou moji rodice nevernici nebo ne, jejich vec, jejich problem.„Maminko, kdo je muj tatinek a proč jsem tak ošklivý?” „To byl tenkrát hroznej mejdan… Buď rád, že nejsi pes.”
@Pesimistaa píše: „Maminko, kdo je muj tatinek a proč jsem tak ošklivý?” „To byl tenkrát hroznej mejdan… Buď rád, že nejsi pes.”
Jj, znam ![]()