Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1456
29.11.17 14:02
@Lenca27 píše:
Kdyby to bylo tak strasne jednoduche, to by na tom svete byla pohodicka. Lide by se rozchazeli, okamzite odmilovavali, nikdo by se netrapil, no nadhera! :)

Tak ještěže tu máme takové citlivé ženy, jako jsi ty, které nás různými podvody ochrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
29.11.17 14:02
@Lenca27 píše:
Takze myslis dite?

Protoze on ho ma rad jako vlastni. Takze ublizi jemu, ublizi diteti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
29.11.17 14:03
@Jabadabadu píše:
Tak ještěže tu máme takové citlivé ženy, jako jsi ty, které nás různými podvody ochrání.

Ja nikoho chranit nemusim. Jednam tak, abych se do teto situace nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
29.11.17 14:03
@Jabadabadu píše:
V tomhle malém uskupení, co jsme tady, jsme se většina shodli na tom, že bysme to chtěli vědět, abychom měli šanci si pořídit vlastní dítě.

Jistě, ale ten příspěvek se týkal něčeho jiného, že? Psal jsi „Takové zjištění vypne rodičovskou lásku spolehlivě u většiny chlapů“-) na to konto, jsem odpověděl, že to ani tady v tomto mikrosvětě tak úplně neplatí…a teď to házíš jinam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
29.11.17 14:05
@Markéta80 píše: :mrgreen: :mrgreen: chrání max sebe protože je jasné že by chlap neřekl, to je jedno mám ho rád jako vlastní :mrgreen: takže by taky musela řešit rozvod,…

Možnost, že tak chrání i dítě, nepřipustíme? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556

Když vidím ty „citlivé“ ženy a jejich touhu „chránit“ všechny zúčastněné: sebe, kukačku i trubce, opravdu rozumím tomu nárůstu objednaných DNA testů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
@Keyllah píše:
To jsem sledovala taky, ale zvláštní, že si to pamatuji trochu jinak, nebo na mě možná při rozhovorech ti dotyční působili jinak -)u jedné maminky jsem registrovala spíš to, že by děti chtěla obě, nechtěla se vzdát toho „cizího“ + její manžel vypadal dost zničeně, podle toho co říkal, i to „cizí“ miloval, ale věděl, že mít obě je nereálné a tak volil to „svoje“; pak tam byla ta druhá rodina, kdy manžel od začátku vystupoval tak, že chce svoje bio, že toto není jeho, že se mu chlapi v hospodě posmívají, že ho manželka podvedla a pokud se nepletu, to on trval na DNA testech protože nevěřil manželce, že ho nepodvedla. Ona sama mi přišla dost pod tlakem svého manžela, vyjadřovala se, že chce určitě své bio, ale když jsem ji viděla v rozhovoru v TV, tak tu „cizí“ holčičku nesundala z klína…za mě by v poměru 3:1 chtěli vychovávat svoje i bio, pod tlakem zákona si zvolili dva z nich pak bio potomky -) to ale podle mě nic nemění na faktu, že kdyby mohli, tak si nechají obě…a to ty holčičky byly celkem malé, podle mě jim ani ty tři roky (jak u zakladatelky) být nemohly a stejně se i u nebiorodičů vyvinul tak silný rodičovský cit…

Ano, to mi připadá jako dobrý postřeh. Mnoho lidí, když mohou, tak v takové situaci klidně budou dál vychovávat i to nebio dítě, na které si zvykli, i to bio. A až když musí volit buď a nebo, tak muži sáhnou po biologickém dítěti zřejmě snáze a jednoznačněji, zatímco pro ty ženy (které se asi o novorozence starali mnohem intenzivněji), je to velmi těžká volba, ale půl na půl zvolily dítě biologické. Muž si často k dítěti skutečně hluboký vztah vytvoří až když je dítě trochu starší, do té doby je to spíš o tom, že věří, že je to jeho biologický potomek a ne tolik o vytvořeném vztahu.

Jenže pokud žena vědomě obelže svého muže a to nebio dítě mu podstrčí a on to pak zjistí, tak muž obvykle nemá možnost vybrat si, že bude vychovávat nebio a k němu ještě nějaké své další bio, ale musí být schopný odpustit takovou nevěru a podvod, což často pro ty muže prostě není možné. Muži často neodpustí ani nevěru, že které není kukačka, natož toto. Takže volí nebio tady (ale s tím, že ta žena už je jen matka dítěte a nikdy jí nebude věřit) nebo bio jinde, v normálním vztahu.

Třeba já, pokud by se mi to stalo a mohl jsem si jako muž fakt vybrat a zohledňovat čistě své zájmy, tak pokud bych se rozcházel s tou nevěrnou a podvodnou ženou, tak bych si to nebio dítě rád vzal sebou a ji odstřihl. Jako že o to dítě bych se postaral rád. Jen bych asi nebyl ochotný kvůli tomu dál žít s tou ženou a nebyl bych ochotný připravit to dítě o biologickou matku (i kdybych měl tu možnost).

Takže muži se podle mne nevzdávají až tak toho nebio dítěte. Oni se zbavují nevěrné a prolhané podvodnice a to i za cenu, že kvůli tomu přijdou o vztah se svým nebiologickým dítětem. A samozřejmě v situaci, kdy by jim zákon stejně neumožnil to dítě vídat a vychovávat podle svého, tak by se rádi zbavili i placení alimentů a dědických nároků toho dítěte. Prostě než se nechat od té podvodnice doživotně vydírat, tak to raději chtějí ukončit kompletně. Krutá cena za to, že mohou uzavřít vztah jinde, se ženou, která snad nebude tak nevěrná a zároveň hloupá. A protože těch kukaček je kolem 3-4%, tak mají ti muži slušnou šanci.

Jinak pak se u mužů ještě projevuje to, že dost mužů na péči o děti moc není a raději to svěří ženě obecně. A že to dítě není jen tak nějaké dítě, které je třeba z domova a potřebuje příspěvek. Je to dítě jeho ex, kterou kvůli tomu co provedla nesnáší a jejího milence, soka, co mu svedl ženu, nasadil parohy. A ten muž by se měl vlastně starat o dítě těchto dvou nenáviděných lidí. A když už nebude pečovat, nebude s ní žít a bude mít jinde dítě vlastní, tak proč by měl chtít platit a to dítě nechat dědit.

Příspěvek upraven 29.11.17 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
29.11.17 14:06

@Keyllah a ona by tě ho jen tak dala jo :lol: :lol: @Lenca27 ne chrání jen sebe protože ví že by to chlap nepřešel tak raději nic neřekne, no co vždyt o nic nejde ne ;) O dítě jí rozhodně nejde, neriskovala by co dítě jednou může prožívat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.11.17 14:06
@Keyllah píše:
Možnost, že tak chrání i dítě, nepřipustíme? :think:

Jo, chrání i dítě a jeho zájmy citové i materiální, třeba podědit majetek po někom, kdo není jeho bio otec.

Ale „zájmem dítěte“ nelze obhajovat jakoukoliv prasárnu na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
29.11.17 14:09

@Mart81 myslím, že i ženy pokud by došlo na pomyslné lámání chleba a museli si nakonec vybrat, takže by z převážné většiny volili bio dítěte. Ale to až opravdu v té nejzazší možné chvíli. Myslím, že většina by bojovala za obě. Ale chápu, v čem to muži mají těžší -) nevěrnici bych kopla do a nebio si nechala, ale tady mají minimální možnosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59400
29.11.17 14:09
@Bábrdl píše:
Když vidím ty „citlivé“ ženy a jejich touhu „chránit“ všechny zúčastněné: sebe, kukačku i trubce, opravdu rozumím tomu nárůstu objednaných DNA testů. :think:
:palec: a nedivím se, být chlap udělám to samé :mrgreen:, manžel se těšil že alespon holčička bude po něm, to se přece říká ne :mrgreen: a smůla. Alespoň oči a jakou má vždy radost že si stejně pokládají nohu přes nohu, pro mě nepřirozeně tak vždy říká ža alespoň něco má po něm :mrgreen: a krevní skupinu mají taky stejnou ale jinak :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
29.11.17 14:10
@aiwwa píše:
To je sice fakt, ale ženy většinou nemusejí vychovávat cizího potomka aniž by o tom věděly.

To ne, ale zase mají tu nevýhodu, že musí řešit třeba nechtěné těhotenství a tatínky co se nechtějí starat, každej má něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
@Bábrdl píše:
Jo, chrání i dítě a jeho zájmy citové i materiální, třeba podědit majetek po někom, kdo není jeho bio otec.Ale „zájmem dítěte“ nelze obhajovat jakoukoliv prasárnu na světě.
:mrgreen: no, já myslela spíš ty citové záležitosti, než materiální, ale ty jsou pro někoho asi nejdůležitější…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@Keyllah píše:
@Mart81 myslím, že i ženy pokud by došlo na pomyslné lámání chleba a museli si nakonec vybrat, takže by z převážné většiny volili bio dítěte. Ale to až opravdu v té nejzazší možné chvíli. Myslím, že většina by bojovala za obě. Ale chápu, v čem to muži mají těžší -) nevěrnici bych kopla do a nebio si nechala, ale tady mají minimální možnosti :think:

To je ale nemožné. Mít obě. Protože to by chtěla podle mě každá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
29.11.17 14:12
@Jabadabadu píše:
Běhna je to tak jako tak.

Běhna a to i mužském provedení (tzv. děv. ař) je tak častý stav našich spoluobčanů, že bych byla pro nepoužívání tohoto hanlivého označení, neb je to v této pokrytecké společnosti projev hodný přísloví „Zloděj křičí, chyťte zloděje!“
Vždyť na tomhle světě u lidí v ukrutně vysokém procentu nejde o nic jiného, než o množení a o tu slast, která množení předchází. Každý to tu píše… nutně chci mít, mám právo a blabla bla na svoje vlastní potomky!!! :cert: Zamýšlely jste se proč to tak všichni máme? Každý se patrně cítí být něco extra, proto zrovna jeho geny musí pokračovat? Ne nemůže si pomoci - je ovládán svým pravěkým kódem „množit se!“ „nevymřít“
Popravdě z globálu trochu směšné. Na to, co všechno víme o světě, jsme jen banda zvířátek ovládaná svými pravěkými mozky.

Tolik k odsuzování.

PS: osobně nerada tahám za fusekli lidi, které mám ráda, ale proto hned nemusím odsuzovat druhé

K dotazu zakladatelce - obnovitelce :

• testy si udělej (přítel + dítě),
  • když bude dítě přítele, spadne ti kámen ze srdce
  • když bude milencovo, pak se zamýšlej, jak se zachováš

Každopádně ti přeji aby se potvrdilo, že dítě je přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí