Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@dalimil píše:
Nevím, podle mě tahle „pravda za každou cenu“ zničí a poznamená všechny vztahy v rodině.
A nejhůř na to bude to dítě, kterého to může znamenat stigma na celý život…
Jenže ten milenec ví, že někde žije jeho dítě. Takže jsou před nimi desetiletí, kdy může přijít.
@Jabadabadu píše:
Docela chápu, že v soužití s takovouhle pipinou občas někomu rupnou nervy a veme rodinu do Egypta.
Protože říct, jsi pipina, já jsem d. kař, odcházím od tebe, je moc komplikovaný. ![]()
@Emimin7
Podle sebe soudím Tebe? ![]()
My jsme k sobě upřímní, nemám důvod partnerovi nevěřit
někdy je to sice Itálie, ale aspoň se pročistí vzduch.
Stejně můžu argumentovat já, když tady někteří tvrdí, že by ženskou kopli do zadku. Kdoví jak by se skutečně zachovali, kdyby k té situaci skutečně došlo. Ale když už tady teoretizujete, proč myslíte, že ji a to dítě tři roky živil? Co když je finančně zajištěná (možná jsem tu informaci přehlédla)?
Myslím, že se to téma řeší zbytečně dlouho, zakladatelka si už určitě pár fundovaných rad a návodů vybrala. ![]()
@Keyllah píše:
Pak ale spojení „zafinancoval ji ten rodičák“ nebude asi přesné, že?
Dobrá, finančně ji podporoval v průběhu rodičáku s dítětem, o kterém se domnívá, že je jeho.
@Lenca27 píše:
To, ze si dite nepamatuje, neznamena, ze ho to nepoznamena. Mam podobne stare dite a sveho tatu miluje. Rozhodne by zaznamenalo, kdyby zmizel.
Za pár týdnů nebude o ničem vědět. Ale i kdyby to dítě poznamenalo, tak je to čistě jen vina té ženské, nemá žádný právo, kvůli tomu ničit chlapovi život.
@Bábrdl píše:
Jenže ten milenec ví, že někde žije jeho dítě. Takže jsou před nimi desetiletí, kdy může přijít.
To ale tazatelka přece neví!
@Jabadabadu píše:
Nesmysl, 3-leté dítě si nebude nic pamatovat.Zničí to vztah záletné ženy a jejího přítele. To fakt nebude žádná nenapravitelná ztráta.
nedovedu si představit, že mi někdo po třech letech s dítětem řekne: „sorryjako, ale to dítě není tvoje, jinak vše ok, jedeme dál, nic se nemění, to jenom pro pořádek…“. Jaké vztahy asi nastanou v takové rodině, co vztah k tomu dítěti???
@zoidberg píše:
Ale ona to neřekne ani teď ani nikdy. Jí žádný trest nehrozí, maximálně občanskoprávní spor o náhradu škody s nejistým výsledkem.
Podle mne, by ten muž neměl moc šanci takový spor vyhrát. Alimenty byly na dítě, ne pro ženu. S dítětem se soudit nebude. Že tu ženu živil po dobu rodičovské - to byla jeho volba a přeci s ní žil. Takže jedině snad za nemajetkovou citovou újmu, pokud by se té ženě podařilo prokázat úmyslný podvod. Takový soud bych upřímně sledoval moc rád - zajímalo by mne, jak by se s tím justice v ČR poprala, ale nejspíš bych nakonec byl jen naštvaný. Pravděpodobné je neřešení od soudů, táhnoucí se spor na dvacet let.
@elena.78 píše:
To ale tazatelka přece neví!
neví, ale riziko tu je.
A ona už má výsledky těch DNA testů, které plánovala udělat a ví že to tříleté dítko je milence? Že tu o zakladatelce-obnovatelce na posledních stránkách všichni píší jako o běhně, která podstrčila cizí dítě manželovi. ![]()
Dejte mi prosím odkaz na stránku, kde píše o výsledcích NDA testů. To jsem přehlédla. Děkuji.
@elena.78 píše:
@Emimin7
Podle sebe soudím Tebe?![]()
My jsme k sobě upřímní, nemám důvod partnerovi nevěřit
někdy je to sice Itálie, ale aspoň se pročistí vzduch.
Stejně můžu argumentovat já, když tady někteří tvrdí, že by ženskou kopli do zadku. Kdoví jak by se skutečně zachovali, kdyby k té situaci skutečně došlo. Ale když už tady teoretizujete, proč myslíte, že ji a to dítě tři roky živil? Co když je finančně zajištěná (možná jsem tu informaci přehlédla)?
Myslím, že se to téma řeší zbytečně dlouho, zakladatelka si už určitě pár fundovaných rad a návodů vybrala.
Soudim spíš z příspěvků zdejších diskuzí, kdy zdá se přítel na otázku z emimina skoro vždy odpoví opak toho, co muži tady. ![]()
A s těma financema jsem já snad nic nepsal.
@dalimil píše:
nedovedu si představit, že mi někdo po třech letech s dítětem řekne: „sorryjako, ale to dítě není tvoje, jinak vše ok, jedeme dál, nic se nemění, to jenom pro pořádek…“. Jaké vztahy asi nastanou v takové rodině, co vztah k tomu dítěti???
Furt bych byl radši, kdyby mi to po třech letech někdo řekl, než kdybych se to dozvěděl po 15 letech od bývalého milence své ženy a biologického otce.
A pokud by mi to žena po těch 3 letech řekla, tak by můj vztah s ženou i s dítětem skončil.
@Jabadabadu píše:
Docela chápu, že v soužití s takovouhle pipinou občas někomu rupnou nervy a veme rodinu do Egypta.
@mgdln píše:
A ona už má výsledky těch DNA testů, které plánovala udělat a ví že to tříleté dítko je milence? Že tu o zakladatelce-obnovatelce na posledních stránkách všichni píší jako o běhně, která podstrčila cizí dítě manželovi.Dejte mi prosím odkaz na stránku, kde píše o výsledcích NDA testů. To jsem přehlédla. Děkuji.
Běhna je to tak jako tak.
@Jabadabadu píše:
Furt bych byl radši, kdyby mi to po třech letech někdo řekl, než kdybych se to dozvěděl po 15 letech od bývalého milence své ženy a biologického otce.A pokud by mi to žena po těch 3 letech řekla, tak by můj vztah s ženou i s dítětem skončil.
Prave proto je lepsi to nerikat.