Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
29.11.17 12:16
@tatana2 píše:
@Lenca27 myslím, že nemáte šanci tady ostatním vysvětlit, že mluvíte o citech a rodinných vazbách. tady se radši každej bude dělat pravdomluvnej a čestnej… já s vámi souhlasím, přiznat po letech něco takového mi přijde hrozné. akorát to všem ublíží.
Hrozně se mi líbí jak tady pánové hlásají, že by to chtěli vědět, protože mají právo na svoje dítě. takže kdyby se to dozvěděli, tak dětátko sorry, už nejsem Tvůj tatínek, poděkuj za to mamince, ja si jdu udělat svoje děti… zkráceně to tady tak všichni řekli ne?? takže pro mě, kdybych byla v té příšerné situaci, že bych nevěděla čí je to dítě, tak to fakt neřeknu, protože ted už vím, že většina chlapů by se na nás vysrala.. a jo, mají na to právo, ale mě, kdyby někdo řekl, že moje dítě není moje, tak se na lásce k němu nic nemění a určitě bych ho neopustila.

Oni neřekli, že by se 100% na dítě vykašlali. Ale řekli, že by to chtěli vědět. A že by chtěli ještě svoje dítě.

Opět ze strany žen přichází lakování na růžovo, přesouvání viny na partnera - já ti podstrčila moji kukačku, pěkně jsem si počkala, až se na ni citově navážeš, takže teď už nemůžeš odejít, to bys byl špatný ty… :zed:

A pak se div, že chtějí chlapi testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
29.11.17 12:20
@Mart81 píše:
To nedává smysl. Snad pokud jsem žena a vím, že když se manžel dozví pravdu, tak mne i dítě opustí a dítěti to zlomí srdce, tak naopak to řeknu rovnou, přežiji případný rozchod a finanční ztrátu a dítě budu vychovávat sama nebo s biologickým otcem, takže dítě tu ztrátu otce vůbec nezažije ne? To je v zájmu dítěte - říct to co nejdřív. Ne počkat, až si dítě zvykne a pak to risknout s tím, že tatínek je také zvyklý.

Na dítě, na které bych byl zvyklý a považoval ho za svého syna, bych se už nevykašlal. Na jeho maminku možná ano. Čím později by mi to žena řekla, čím déle by ten její boční vztah trval a čím víc by mi kolem toho lhala, tím větší šance, že jí to neodpustím. Je rozdíl uvolit se k něčemu dobrovolně, to dítě přijmout za své a být do toho vtažen podvodem bez možnosti volby.

Pokud bych věděl, že to dítě není biologicky moje, tak bych určitě víc chtěl další dítě, které biologicky moje bude - ať už s tou samou ženou (pokud bychom to nějak překonali) nebo s jinou. Prostě abych měl i biologicky vlastní dítě.

To, že k němu budu vychovávat i nějaké další, které třeba biologicky moje nebude, by mi až tak nevadilo jako to, kdyby mi žena podvodem vzala možnost mít i své. To, kdybych se dozvěděl třeba po dvaceti letech, že mi žena upřela svými lži a podvody tuhle možnost, to bych asi považoval za nepřekonatelné ve vztahu a téměř určitě bychom se nerozloučili v dobrém a potichu.

Příspěvek upraven 29.11.17 v 12:18

s tím úplně souhlasím a naprosto doslova, ale zakladatelka tady řeší ten případ, že to na začátku neřekla a ten vztah už vznikl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41283
29.11.17 12:21
@Mart81 píše:
To logicky nedává smysl. Snad pokud jsem žena a vím, že pokud se manžel dozví pravdu, tak mne i dítě opustí a dítěti to zlomí srdce, tak naopak to řeknu rovnou, přežiji případný rozchod a dítě budu vychovávat sama nebo s biologickým otcem, takže dítě tu ztrátu otce vůbec nezažije ne? To je v zájmu dítěte - říct to co nejdřív. Ne počkat, až si dítě zvykne a pak to risknout s tím, že tatínek je také zvyklý.

Třeba já bych se na to dítě ve třech letech nevykašlal. Na jeho maminku možná ano, záleží na okolnostech. Čím později by mi to řekla, čím déle by ten její boční vztah trval a čím víc by mi kolem toho lhala, tím větší šance, že jí to neodpustím. A pokud by okolnosti byly opravdu škaredé, možná ji začnu vnímat jako svého přímého nepřítele a budu mít chuť se mstít. Nevím, zda bych to dokázal velkoryse přejít bez odplaty. Je rozdíl uvolit se k něčemu dobrovolně, to dítě přijmout za své a být do toho vtažen podvodem bez možnosti volby.

Pokud bych věděl, že to dítě není biologicky moje, tak bych určitě víc chtěl další dítě, které biologicky moje bude - ať už s tou samou ženou (pokud bychom to nějak překonali) nebo s jinou. Prostě abych měl i biologicky vlastní dítě.

To, že k němu budu vychovávat i nějaké další, které třeba biologicky moje nebude, by mi až tak nevadilo jako to, kdyby mi žena podvodem vzala možnost mít i své. To, kdybych se dozvěděl třeba po dvaceti letech, že mi žena upřela svými lži a podvody tuhle možnost, to bych asi považoval za nepřekonatelné ve vztahu a téměř určitě bychom se nerozloučili v dobrém a potichu.

Ale jak tak tady čtu, tak to by jsi byl jeden z mála. A v případě rozpadu vztahu, který by zřejmě nastal (berme za modelovou situaci zakladatelky) si myslím, že by ten vztah s dítětem reálně pokračoval velice sporadicky -)musel by jsi se stýkat i s bývalkou, řešit s ní plno věcí okolo dítěte -) opravdu si myslíš, že by jsi se dokázal oprostit od pocitu zrady, touhy se pomstít, averze k bývalce, tak aby to neovlivnilo vztah k dítěti? A vydržel by jsi ten vztah budovat po dobu desítek let, poté co by jsi měl novou partnerku a vlastní bio děti? Neříkám, že ty ne, ale myslím, že většina mužů by to nedokázala, podle mě by odřízla potvoru i dítě, nebo by to po počátečních problémech vzdala…což je na jednu stranu naprosto pochopitelná reakce, viz. příspěvky od mužské populace tady, ale na druhou stranu, pokud to zakladatelka čte, tak si myslím, že o to spíš to doma neřekne, protože nebude chtít připravit dítě o jediného fungujícího otce, kterého má a zná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.11.17 12:23
@tatana2 píše:
s tím úplně souhlasím a naprosto doslova, ale zakladatelka tady řeší ten případ, že to na začátku neřekla a ten vztah už vznikl..

Dítěti jsou tři. Už jí zafinancoval rodičák, to by jí mohlo stačit, ne? Pokud by test vyšel, že není dítě jeho, dítě to přežije bezbolestně, chlap se bude trápit, ale míň, než kdyby to zjistil třeba v 15 dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
29.11.17 12:29

@Bábrdl ale to není přesouvání viny. Vinná je tady vždycky jen ta podvádějící, ale ten názor některých chlapů ( osobně jsem četla tři názory mužů - nečtu každý příspěvěk nestíhám, takže možná někteří to tak nenapsali) ale víceméně z toho vyšlo, že by si šli založit svou rodinu. a co si budeme povídat, co je to pro dítě, vidět se s tátou jednou za 14 dni…asi nic moc… já své dítě miluju a když už bych to tak po.rala jako zakladatelka, tak bych to asi prostě nepřiznala.. a snažila bych se, aby sme měli dítě ještě spolu, protože zase pravda je, že každý si zaslouží mít svého potomka. ale to je těžké, naštěstí v té situaci nejsem, kdo ví, jak by člověk nakonec jednal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
29.11.17 12:32

@Bábrdl už jí zafinancoval rodičák, to by snad mohlo stačit???co se do toho tahají finance?? vy snad máte chlapa jen jako kasičku? to je docela hustý vyjádření…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
@Bábrdl píše:
Dítěti jsou tři. Už jí zafinancoval rodičák, to by jí mohlo stačit, ne? Pokud by test vyšel, že není dítě jeho, dítě to přežije bezbolestně, chlap se bude trápit, ale míň, než kdyby to zjistil třeba v 15 dítěte.

Přesně. Ona asi chce počkat na prošvihnutí zákonné lhůty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@zoidberg píše:
Přesně. Ona asi chce počkat na prošvihnutí zákonné lhůty.

Tu už prošvihl. není manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.11.17 12:35
@tatana2 píše:
@Bábrdl už jí zafinancoval rodičák, to by snad mohlo stačit???co se do toho tahají finance?? vy snad máte chlapa jen jako kasičku? to je docela hustý vyjádření…

A opět růžový obláček a přesouvání viny - o peníze přeci nejde, co lááááska. Ty jsi špatná, že do toho taháš finance. To na mě neplatí :jazyk:

Milenec je nabíječ, co nemá zájem. Ona ho kontaktovala, kašle ne ani. Kdyby byl ochotný platit, třeba ba šla za ním.

A ano, pokud dítě není jeho, chlap živí cizího kluka. Lakuj si to na růžovo jak chceš (vždyť mu dělá tolik radosti), ale to je realita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
29.11.17 12:35
@tatana2 píše:

Ale tady jde převážně o finance. Do dospělosti stojí dítě třeba milion korun. To vyjádření je naprosto pochopitelné, protože v případě rozchodu muž bude platit na cizí dítě a to je asi nejhorší paskvil, který v našem právním řádu máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
29.11.17 12:40

Po této pro mne vydatné a poučné četbě (hlavně od některých přispěvatelek) vyplývá pro chlapy TESTOVAT, TESTOVAT, TESTOVAT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@zoidberg píše:
Ale tady jde převážně o finance. Do dospělosti stojí dítě třeba milion korun. To vyjádření je naprosto pochopitelné, protože v případě rozchodu muž bude platit na cizí dítě a to je asi nejhorší paskvil, který v našem právním řádu máme.

To je. Zákon jako vždy kulhá za technologií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
@pocestny píše:
Po této pro mne vydatné a poučné četbě (hlavně od některých přispěvatelek) vyplývá pro chlapy TESTOVAT, TESTOVAT, TESTOVAT!

Na tom bohužel něco je… Až na to, že stačí testovat jedno dítě jen jednou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
29.11.17 12:42
@Bábrdl píše:
Tu už prošvihl. není manžel.

Na ja krucifix :think:
Ale i tak není nic ztraceno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.11.17 12:45
@zoidberg píše:
Na ja krucifix :think:
Ale i tak není nic ztraceno.

Pokud se chce roky soudit s nejistým výsledkem… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí