Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
28.11.17 20:11
@Mart81 píše:
Máte zajímavý životní náhled. Je to sice mimo téma, ale pokud by se vám chtělo, budu velmi rád, když mi odpovíte na několik dotazů. Abych to mohl lépe pochopit. Klidně i soukromou zprávou, pokud by to bylo příliš osobní nebo mimo téma.1. Pokud by se objevila technologie, která by umožnila mazat z hlavy vzpomínky, využila byste ji v nějaké situaci? Pokud ano, tak v jaké situaci a co vše byste nechala vymazat?
2. Má váš život nějaký smysl? Pokud ano, tak co je smyslem vašeho života?
3. Máte ve svém životě v plánu se vyvíjet, zlepšovat? Pokud ano, tak proč a v čem?
4. Myslíte si, že se člověk víc učí z příjemných nebo nepříjemných zážitků a vlastních chyb? Pokud se o svých chybách nedozvíte, poučíte se z nich?
5. Dáváte obecně přednost nepříjemné pravdě nebo příjemné lži? Proč?
6. Myslíte, že vás po smrti ještě něco čeká? Pokud ano, tak co?

obávám se, že tuto otázky jsou pro většinu zdejšího osazenstva k zamyšlení příliš složité ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 20:13
@Jogy píše: :lol: :lol: :lol: to je hláška dna jasne ako keby som povedal že sebavedomy muž nepouživa kondom. Muž ktory nerieš testy otcostvi musi najpr verit že je jeho. Ale ako sa zdá pri detoch by malo platit dvovruj ale preveruj

A proc by neveril, ze je jeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 20:14
@Mart81 píše:
Máte zajímavý životní náhled. Je to sice mimo téma, ale pokud by se vám chtělo, budu velmi rád, když mi odpovíte na několik dotazů. Abych to mohl lépe pochopit. Klidně i soukromou zprávou, pokud by to bylo příliš osobní nebo mimo téma.1. Pokud by se objevila technologie, která by umožnila mazat z hlavy vzpomínky, využila byste ji v nějaké situaci? Pokud ano, tak v jaké situaci a co vše byste nechala vymazat?
2. Má váš život nějaký smysl? Pokud ano, tak co je smyslem vašeho života?
3. Máte ve svém životě v plánu se vyvíjet, zlepšovat? Pokud ano, tak proč a v čem?
4. Myslíte si, že se člověk víc učí z příjemných nebo nepříjemných zážitků a vlastních chyb? Pokud se o svých chybách nedozvíte, poučíte se z nich?
5. Dáváte obecně přednost nepříjemné pravdě nebo příjemné lži? Proč?
6. Myslíte, že vás po smrti ještě něco čeká? Pokud ano, tak co?

Tolik otazek :mrgreen: Proc vas to zajima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
28.11.17 20:17
@Lenca27 píše:
No a pokud bys to nezjistila, stastne bys vychovavala to cizi az do smrti a nikde zadny problem.
dobre to je tvoj názor al
@Lenca27 píše:
Lepsi je mu to rict. Ale hned. Ne po letech.

to j tvoja volba a suhasím najlpšie je nech to vie hned ale zaroven je to lepšie vediet neskvor ako nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
28.11.17 20:22
No vieš ja
@Lenca27 píše:
A proc by neveril, ze je jeho?

tak podla toho ako dneska funguju vztahy je skvor otázka prečo by mal verit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
28.11.17 20:30

@Lenca27 Protože mi vaše postoje připadají zajímavé. Tak bych rád pochopil názorová pozadí za nimi a to, z čeho vychází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 20:30
@Jogy píše:
No vieš jatak podla toho ako dneska funguju vztahy je skvor otázka prečo by mal verit

Tak predpokladam, ze kdyz si nekoho beru, tak mu verim. Pokud ne, tak jsem bud d.ebil nebo mi nevadi vychovavat kukacku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
28.11.17 20:31
@Amelie30 píše:
@Mart81 jste psycholog?

Vůbec ne. Laik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59403
28.11.17 20:34
@Emimin7 píše:
Teď si řikám, kdyby lidi fakt neřešili, jestli je dítě jejich nebo ne, spousta by klidně volilo adopci.

jenomže to by oba věděli že je dítě cizí takže ok pokud by chtěli. My jsme věděli že chceme jedině vlastní dítě nebo žádné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
28.11.17 20:39

Já se jen vrátím k těm testům vnoučat „na tajno“. Umíte si představit ten trapas, že synovi řeknete, že víte, že dítě není jeho, že jste si ho nechali bez jeho vědomí otestovat? Doteď ještě dobré. Co když vám syn neřekl, že je neplodný a byli tedy v CARu? Že dítě se narodilo díky dárcovské spermii? Nejen, že bodnete do otevřené rány chlapovi, který se musel smířit s tím, že nebude mít biodítě, shodíte jeho, shodíte sebe a ještě zpochybníte vnímání „vlastního“ dítěte, když mu předhodíte „dítě není tvoje, je to kukačka“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
28.11.17 20:43
@Kakika píše:
Já se jen vrátím k těm testům vnoučat „na tajno“. Umíte si představit ten trapas, že synovi řeknete, že víte, že dítě není jeho, že jste si ho nechali bez jeho vědomí otestovat? Doteď ještě dobré. Co když vám syn neřekl, že je neplodný a byli tedy v CARu? Že dítě se narodilo díky dárcovské spermii? Nejen, že bodnete do otevřené rány chlapovi, který se musel smířit s tím, že nebude mít biodítě, shodíte jeho, shodíte sebe a ještě zpochybníte vnímání „vlastního“ dítěte, když mu předhodíte „dítě není tvoje, je to kukačka“ :nevim:

Tak snad chlapi nejsou takové sralbotky, aby se z toho sesypali. Za to riziko to stojí. Maximálně řeknou, že to ví a že je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.11.17 20:45
@Kakika píše:
Já se jen vrátím k těm testům vnoučat „na tajno“. Umíte si představit ten trapas, že synovi řeknete, že víte, že dítě není jeho, že jste si ho nechali bez jeho vědomí otestovat? Doteď ještě dobré. Co když vám syn neřekl, že je neplodný a byli tedy v CARu? Že dítě se narodilo díky dárcovské spermii? Nejen, že bodnete do otevřené rány chlapovi, který se musel smířit s tím, že nebude mít biodítě, shodíte jeho, shodíte sebe a ještě zpochybníte vnímání „vlastního“ dítěte, když mu předhodíte „dítě není tvoje, je to kukačka“ :nevim:

Jo, to by bylo blbé. :(

Přesto bych to riskla. :cert:
Zvláště, když tu čtu názory typu, je jedno s kým jsem si to uvařila, živit bude manžel a ještě by mi měl být vděčný, že to neprozradím. :jazyk:

Navíc bych chtěla vědět, jestli je to moje vnouče, nebo z dárcovské spermie, když už jsme u toho.
Já sama vím, jaký je rozdíl mezi vychováváním „cizího“ a vlastního dítěte. Velký… I když těžko říct, co bych z toho vyvodila. Asi nic. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
28.11.17 20:47

@Kakika Mně to připadá jako blbej nápad, takový nemístný vměšování se do záležitostí jiných. Pokud si chce někdo zjišťovat otcovství, tak ať to dělá sám u svého dítěte a ne prarodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 20:50
@zoidberg píše:
Tak snad chlapi nejsou takové sralbotky, aby se z toho sesypali. Za to riziko to stojí. Maximálně řeknou, že to ví a že je to v pořádku.

Rozhodne si nemyslim, ze by se chlap smiril s tim, ze se mu rodice za jeho zady stourali v soukromi. Videla bych to na velke zhorseni vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
28.11.17 20:51
@Lenca27 píše:
Tak predpokladam, ze kdyz si nekoho beru, tak mu verim. Pokud ne, tak jsem bud d.ebil nebo mi nevadi vychovavat kukacku :D

ked si ta bere verit može ale to neznamena že tu doveru priebehu manželstva nestrati už len preto že sa jeho deti nebud nanho podobat a budu sa podobat susedovi alebo že dostane anonym alebo že budu mat inu krvnu skupinu alebo že sa dozvie že si mu bola nevrna alebo že deti majú modre oči zatial čo rodičia hnede čo je podla zakonov genetiky nemožné. alebo zistí že predchodých vztahoch si bola za každym neverna tych možnosti je strašne vela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí