Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@saadet píše:
@Keyllah hele o jejim moralnim kreditu si nedelam iluzeuhani milence jeste ted a ten se ji vyhejba…proste myslim, ze pro chlapa i dite je lepsi to vedet ted. Ale presne jak pak pises, ideal by asi byl, kdyby dite bylo partnera a zenska makala na 120% aby vse „vynahradila“…
normální flundra
@Lenca27 píše:
Ja jsem nikde nepsala, ze je to to same. Ani ze to neni spatne. Ja sama bych na to zaludek nemela. Ano, pro tu zenu z historky by bylo lepsi, kdyby na to neprisla.
Protoze by si ty testy delal z nejakeho duvodu preci. Tudiz by pro nej bylo dulezite, jestli jsem nebo nejsem jeho. To mi prijde vetsi zrada nez zjistit, ze me nezplodil.
Vám by to, že by pro vašeho otce bylo důležité vědět, zda jste nebo nejste biologicky jeho dcera a tedy zda ho vaše matka podvedla a obelhávala, připadá větší zrada než to, že by ho vaše matka nechala vědomě vychovávat dítě svého milence a celou dobu jemu i vám o tom lhala?
No… V tomto se zásadně neshodneme.
@Ms.Ragdoll píše:
Když to tak čtu, tak si říkám jaký by to byl masakr, kdyby se uzákonilo, že by všechna miminka v porodnicích, musela automaticky podstupovat testy paternity..
Žádný drama by se asi nekonalo, podle kvalifikovaných odhadů je to jedna kukačka ze sta. ![]()
@Bábrdl píše: Žádný drama by se asi nekonalo, podle kvalifikovaných odhadů je to jedna kukačka ze sta.
Mě kamarádka, která pracuje ve zdravotnictví říkala, že to číslo právě o něco vyšší než jen všude uváděných 10%. Ale i tak je 10% až dost.
Příspěvek upraven 28.11.17 v 17:30
@Ms.Ragdoll tak těm co jsou si jistí otcem dítěte by to nevadilo a ty ostatní by měly co vysvětlovat ![]()
@Markéta80 Škoda, že to tak vážně nefunguje. Už jen kvůli té holčičce, o které tu jedna diskutující píše.
@Bábrdl můj muz by s tím souhlasil. Považoval by za urážku totiž již zmíněný dárek k narozeni miminka. Takže já bych podporu domácích mela.
@Ms.Ragdoll píše:
Mě kamarádka, která pracuje ve zdravotnictví říkala, že to číslo právě o něco vyšší než jen všude uváděných 10%. Ale i tak je 10% až dost.Příspěvek upraven 28.11.17 v 17:30
Jeden ze sta není 10%, to je 1%. ![]()
https://relax.lidovky.cz/…u-/veda.aspx?…
A jak to kamarádka „ze zdravotnictví“ ví?
@Ms.Ragdoll píše:
Když to tak čtu, tak si říkám, jaký by to byl asi masakr, kdyby se uzákonilo, že by všechna miminka v porodnicích, musela plošně podstupovat testy paternity…Třeba kvůli propacovanější zdravotnické dokumentaci, jistotě správných údajů v RL…Příspěvek upraven 28.11.17 v 17:24
Mně by to nevadilo, jsem věrná
Asi by se to nelíbilo i mnohým záletníkům, protože ty jejich kukačky vychovávají v nějakých jiných rodinách aniž by to sami věděli a věděly to jejich současné partnerky ![]()
@Ms.Ragdoll jo řešilo by se to hned a třeba i ty ženský by se přiznaly doma včas protože by věděly že max po porodu se na to přijde ![]()
@Bábrdl píše: Žádný drama by se asi nekonalo, podle kvalifikovaných odhadů je to jedna kukačka ze sta.
The latest studies, ranging in date from 1991 to 1999, quote the following incidence rates: 4.0% (Canada), 2.8% (France), 1.4% and 1.6% (UK), and 11.8% (Mexico), 0.8% (Switzerland).
Máte zdroj pro ČR? Čekal bych trochu víc, než 1%.
EDIT: už jsem si všiml, díky.
@Bábrdl píše:
Jeden ze sta není 10%, to je 1%.
https://relax.lidovky.cz/…u-/veda.aspx?…A jak to kamarádka „ze zdravotnictví“ ví?
Pracuje právě s krevními vzorky.
A ten článek nic nedokazuje, výchází zase jen z určité skupiny vzorků, je to právě zase jen odhad…
@Mart81 píše:
Vám by to, že by pro vašeho otce bylo důležité vědět, zda jste nebo nejste biologicky jeho dcera a tedy zda ho vaše matka podvedla a obelhávala, připadá větší zrada než to, že by ho vaše matka nechala vědomě vychovávat dítě svého milence a celou dobu jemu i vám o tom lhala?No… V tomto se zásadně neshodneme.
Boze, proc by stary chlap resil, zda ho manzelka obelhavala ci ne, momentalne by mu to bylo uplne sumak. Myslela bych si, ze se zblaznil, kdyby v mych 30 chtel resit, zda jsem ci nejsem jeho. Vychoval me, jsem jeho dcera. Kdyby mi ted mama rekla, ze mu me podstrcila, pomyslela bych si neco o sobeckosti, nechapala bych to, ale rozhodne bych to neresila. Beru je oba jako moje rodice.
@Markéta80 píše:
@Ms.Ragdoll jo řešilo by se to hned a třeba i ty ženský by se přiznaly doma včas protože by věděly že max po porodu se na to přijde
A k cemu by to bylo dobre?
Ja si hlavne myslim, ze sebevedomy chlap nepotrebuje resit nejake testy otcovstvi.