Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17307
28.11.17 18:57
@Lenca27 píše:
Hadam, ze vidis rozdil mezi ucitelkou a chlapem, co s ditetem zije a podili se na jeho vychove? Kdybys ted zjistil, ze tvoje deti nejsou tvoje deti, zdrhnes a prestanes o ne mit zajem? :?

Nezdrhnu, páč by šly do ústavu. A navíc vím, že jsou moje. Ale kdyby nebyly, budu chtít okamžitě vlastní dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.11.17 18:58
@Lenca27 píše:
Kazdy chce primarne svoje dite. Holt ne kazdy ma to stesti. Ja si neumim predstavit, ze bych ted zacala zjistovat, jestli moje dite je opravdu moje dite. Jestli mi ho treba v porodnici nevymenili atd. Protoze k cemu? Bud je a je to super, nebo neni, ale stejne si ho uz necham, miluju ho.

Já bych si taky tohle nechala, ale chtěla bych svoje. Být chlap a mít v péči dítě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 19:03
@Bábrdl píše:
Několikrát tu odpovídal, že neví, ale že by chtěl vědět pravdu.
A o tom to je. Chlap má právo se SÁM ROZHODNOUT. Ne, že to za něj rozhodně nevěrnice, která si nechce zavřít penězovod.

Nevernice, ktera by to po letech priznala, by spis chtela ulevit svemu svedomi. Ano, v idealnim svete by si to mel rozhodnout chlap, ale v takovem svete nezijeme. Hlavne spousta chlapu by to neustala, tudiz by nevernice znicila zivot jak jim, tak tomu diteti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.11.17 19:07
@Lenca27 píše:
Nevernice, ktera by to po letech priznala, by spis chtela ulevit svemu svedomi. Ano, v idealnim svete by si to mel rozhodnout chlap, ale v takovem svete nezijeme. Hlavne spousta chlapu by to neustala, tudiz by nevernice znicila zivot jak jim, tak tomu diteti.

To je furt dokola. Ti chlapi to chtějí vědět. Život jim ničí už tou situací, do které je dostala. :nevim:

Jakékoliv řeči, že je pro chlapa lepší mu to neříct, je jen lakování si vlastních chyb na růžovo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 19:07
@Bábrdl píše:
Já bych si taky tohle nechala, ale chtěla bych svoje. Být chlap a mít v péči dítě. :nevim:

No a pokud bys to nezjistila, stastne bys vychovavala to cizi az do smrti a nikde zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 19:08
@Bábrdl píše:
To je furt dokola. Ti chlapi to chtějí vědět. Život jim ničí už tou situací, do které je dostala. :nevim:Jakékoliv řeči, že je pro chlapa lepší mu to neříct, je jen lakování si vlastních chyb na růžovo. :nevim:

Lepsi je mu to rict. Ale hned. Ne po letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.11.17 19:08
@Lenca27 píše:
No a pokud bys to nezjistila, stastne bys vychovavala to cizi az do smrti a nikde zadny problem.

No a pokud by tě každou noc někdo uspával a znásilňoval, tak je to taky v poho, protože o tom nevíš. :jazyk: Tohle uvažování fakt prostě nepochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 19:10
@Bábrdl píše:
No a pokud by tě každou noc někdo uspával a znásilňoval, tak je to taky v poho, protože o tom nevíš. :jazyk: Tohle uvažování fakt prostě nepochopím.

Ne v poho, ale neni pro me lepsi, kdyz to nevim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 19:11

Jinak nikde nepisu, ze mi to prijde v poho. Pro me je to taky nemoralni. Pisu, co mi prijde jako nejmensi zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.11.17 19:11
@Lenca27 píše:
Ne v poho, ale neni pro me lepsi, kdyz to nevim?

Pokud bych si mohla vybrat mezi tím: být každou noc až do smrti zneužívaná a nebo tím, že se to dozvím a přestane to, tak beru druhou možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 19:13
@Bábrdl píše:
Pokud bych si mohla vybrat mezi tím: být každou noc až do smrti zneužívaná a nebo tím, že se to dozvím a přestane to, tak beru druhou možnost.

No tak ja teda nevim. Kdybych se to do smrti nedozvedela, tudiz se kvuli tomu netrapila, tak nezvolim vedeni a trapeni. Ale myslim, ze bych si vsimla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
28.11.17 19:57
@Lenca27 píše:
Ja si hlavne myslim, ze sebevedomy chlap nepotrebuje resit nejake testy otcovstvi.
:lol: :lol: :lol: to je hláška dna jasne ako keby som povedal že sebavedomy muž nepouživa kondom. Muž ktory nerieš testy otcostvi musi najpr verit že je jeho. Ale ako sa zdá pri detoch by malo platit dvovruj ale preveruj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
28.11.17 20:00
@Lenca27 píše:
No tak ja teda nevim. Kdybych se to do smrti nedozvedela, tudiz se kvuli tomu netrapila, tak nezvolim vedeni a trapeni. Ale myslim, ze bych si vsimla :D

Máte zajímavý životní náhled. Je to sice mimo téma, ale pokud by se vám chtělo, budu velmi rád, když mi odpovíte na několik dotazů. Abych to mohl lépe pochopit. Klidně i soukromou zprávou, pokud by to bylo příliš osobní nebo mimo téma.

1. Pokud by se objevila technologie, která by umožnila mazat z hlavy vzpomínky, využila byste ji v nějaké situaci? Pokud ano, tak v jaké situaci a co vše byste nechala vymazat?
2. Má váš život nějaký smysl? Pokud ano, tak co je smyslem vašeho života?
3. Máte ve svém životě v plánu se vyvíjet, zlepšovat? Pokud ano, tak proč a v čem?
4. Myslíte si, že se člověk víc učí z příjemných nebo nepříjemných zážitků a vlastních chyb? Pokud se o svých chybách nedozvíte, poučíte se z nich?
5. Dáváte obecně přednost nepříjemné pravdě nebo příjemné lži? Proč?
6. Myslíte, že vás po smrti ještě něco čeká? Pokud ano, tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
28.11.17 20:08
@Lenca27 píše:
Hadam, ze vidis rozdil mezi ucitelkou a chlapem, co s ditetem zije a podili se na jeho vychove? Kdybys ted zjistil, ze tvoje deti nejsou tvoje deti, zdrhnes a prestanes o ne mit zajem? :?

ale to je to o čom stále diskutujeme je to len na nom či ich opusti či nie on má možnost volby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
28.11.17 20:08

@Mart81 jste psycholog?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie