Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
28.11.17 20:51
@ospalámyš píše:
@Kakika Mně to připadá jako blbej nápad, takový nemístný vměšování se do záležitostí jiných. Pokud si chce někdo zjišťovat otcovství, tak ať to dělá sám u svého dítěte a ne prarodiče.

Inu, my jsme nahromadili nějaký majetek a nemám chuť sponzorovat případného potomka nějakého cizího nabíječe. (Pouze v případě, že by mi hypotetický syn řekl, že je to jeho přání. Asi). Navíc bych děcko hlídala, pečovala, do něj, citově investovala… Prostě naslintej a jedem. :lol:

Edit. Navíc bych nezjišťovala otcovství, zjišťovala bych, zda je to dítě příbuzné se mnou. :cert: :cert: :cert: :cert:

Příspěvek upraven 28.11.17 v 20:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 20:51
@Bábrdl píše:
Jo, to by bylo blbé. :(

Přesto bych to riskla. :cert:
Zvláště, když tu čtu názory typu, je jedno s kým jsem si to uvařila, živit bude manžel a ještě by mi měl být vděčný, že to neprozradím. :jazyk:

Navíc bych chtěla vědět, jestli je to moje vnouče, nebo z dárcovské spermie, když už jsme u toho.
Já sama vím, jaký je rozdíl mezi vychováváním „cizího“ a vlastního dítěte. Velký… I když těžko říct, co bych z toho vyvodila. Asi nic. :think:

Takovy nazor nikdo nepsal. Delat testy u vnoucat by me nikdy nenapadlo. Zajimave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.11.17 20:52
@Lenca27 píše:
Takovy nazor nikdo nepsal. Delat testy u vnoucat by me nikdy nenapadlo. Zajimave.

Ale napsal, jen se to obalilo do růžových řečiček o ochraně pocitů chlapa a dítěte. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.11.17 20:53

Nakonec na záměnu v Třebíči se taky přišlo díky tomu, že do chlapa ryla rodina a přátelé, že mu mimino není podobné. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 20:53
@Jogy píše:
ked si ta bere verit može ale to neznamena že tu doveru priebehu manželstva nestrati už len preto že sa jeho deti nebud nanho podobat a budu sa podobat susedovi alebo že dostane anonym alebo že budu mat inu krvnu skupinu alebo že sa dozvie že si mu bola nevrna alebo že deti majú modre oči zatial čo rodičia hnede čo je podla zakonov genetiky nemožné. alebo zistí že predchodých vztahoch si bola za každym neverna tych možnosti je strašne vela

Rodice s hnedyma ocima muzou mit modrooke dite. Modrooci rodice muzou mit jen modrooke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 20:55
@Bábrdl píše:
Ale napsal, jen se to obalilo do růžových řečiček o ochraně pocitů chlapa a dítěte. :cert:

Tak treba mne by to jedno nebylo a nebyla bych schopna to chlapovi udelat. Bavime se o situaci, ktera u nekoho nastala a jak z ni ven s co nejmensim zlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.11.17 20:55
@Lenca27 píše:
Rodice s hnedyma ocima muzou mit modrooke dite. Modrooci rodice muzou mit jen modrooke.

Myslím, že je to obráceně. Dva hnědoocí nemohou mít modrooké. Ale jistě to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.11.17 20:56
@Bábrdl píše:
Inu, my jsme nahromadili nějaký majetek a nemám chuť sponzorovat případného potomka nějakého cizího nabíječe. (Pouze v případě, že by mi hypotetický syn řekl, že je to jeho přání. Asi). Navíc bych děcko hlídala, pečovala, do něj, citově investovala… Prostě naslintej a jedem. :lol:

Edit. Navíc bych nezjišťovala otcovství, zjišťovala bych, zda je to dítě příbuzné se mnou. :cert: :cert: :cert: :cert:

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 20:57
@Bábrdl píše:
Myslím, že je to obráceně. Dva hnědoocí nemohou mít modrooké. Ale jistě to nevím.

Neni. Modrooci jen modrooke ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
28.11.17 20:57

@Lenca27 No nevím, u nás dobrej mix, matka oči zelené, otec modré, sestra hnědé a já zeleno, modro šedo něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 20:58
@arinecka píše:
@Lenca27 No nevím, u nás dobrej mix, matka oči zelené, otec modré, sestra hnědé a já zeleno, modro šedo něco :mrgreen:

Matka ma zelene, takze ty muzes mit jakekoliv. Kdyby mela i matka modre, mate obe se segrou modre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 21:00

Proste pokud mate modre oci, neberte si modookeho chlapa nebo budte verne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
28.11.17 21:00
@Bábrdl píše:

No nevim, že bych kvůli majetku prováděla takové eskapády za zády svých dětí :nevim:. Kdybych se to dozvěděla jako snacha, že to tchejně zpunktovala, tak by asi dobré vztahy nadobro skončily, brala bych to jako urážku a naprostou vlezlost. ale já teda nejsem typ, co by nebyl věrný, takže nějaká podezření ani nehrozí. Každopoádně věrnost se hlavně u chlapů (i u těch tady z emimina :) ) a některých typů žen moc nenosí…

Pokud by si jednou syn vzal nějaký lehčí typ děvčete a měla jsem podezření, že dítě není jeho, tak bych buď držela hubu ať si na to přijde sám, nebo opatrně řekla jemu, jaké mám podezření a ať s tím naloží podle svého.

Příspěvek upraven 28.11.17 v 21:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59401
28.11.17 21:03
@Bábrdl píše:

a ted si vem že tobě dítě v porodnici vyměnili a pak to zjištění že je cizí vnouče ale i vlastní syn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
28.11.17 21:19
@advocatus.diaboli píše:
to by platilo, kdyby to ridil jediny gen (hneda dominantni, modra recesivni)jenze je jich vic, takze se to prece jen - velmi zridka - stat muze

Plati to. Prave proto, ze modra je recesivni. Kdyby mel modroocko i nejaky dominantni gen, projevil by se ten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí