Nevím, čí je moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41282
29.11.17 14:12
@Bábrdl píše:
To je ale nemožné. Mít obě. Protože to by chtěla podle mě každá. :think:

Myslím, že většina. Ale jsou situace, kdy by třeba ta bio matka nemohla, nebo neměla zájem nebo tak něco…jinak nevím, soudila bych se, prosila…a prořvala tisíce nocí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.11.17 14:13
@Keyllah píše: :mrgreen: no, já myslela spíš ty citové záležitosti, než materiální, ale ty jsou pro někoho asi nejdůležitější…

Opět přenášení odpovědnosti. Já jsem se zachovala jako prase (podstrčila kukačku), ale ty do toho taháš peníze, ty jsi ten špatný. :mrgreen:

To na mě neplatí. :mrgreen: Klidně ti napíšu, že i materiální hledisko je důležité.

Kdyby šlo jen o lááásku, můžeme zrušit alimenty úplně a děťátko se nám napapá lásky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.11.17 14:16
@Keyllah píše:
Myslím, že většina. Ale jsou situace, kdy by třeba ta bio matka nemohla, nebo neměla zájem nebo tak něco…jinak nevím, soudila bych se, prosila…a prořvala tisíce nocí…

Myslíš, jako že by nechtěla ani jedno?
Tak to je podle mě fakt nereálné.

Když se to tehdy stalo, bavily jsme se s kamarádkami a obě děti by chtěla každá (z mých kamarádek). I já. Člověk by si prostě chtěl nechat dítě, co vychovával a k němu mít i to svoje bio. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
29.11.17 14:17
@Bábrdl píše:
Opět přenášení odpovědnosti. Já jsem se zachovala jako prase (podstrčila kukačku), ale ty do toho taháš peníze, ty jsi ten špatný. :mrgreen:

To na mě neplatí. :mrgreen: Klidně ti napíšu, že i materiální hledisko je důležité.

Kdyby šlo jen o lááásku, můžeme zrušit alimenty úplně a děďátko se nám napapá lásky. :lol:

A já ti klidně napíšu, že pro mě materiální hledisko důležité není, prostě není. Mám plat dvakrát tak velkej jak chlap, o dítě se dokážu postarat i bez alimentů či jeho přispění, takže třeba u mě by šlo jen o to citové hledisko, materiálně toho chlapa pro dítě nepotřebuju, potřebuji pro dítě tatínka ne kasičku. Takže jak ty víš, že to nemůže mít zakladatelka stejně jako já? V dnešní době není až tak mimo scénář, kdy se žena s dítětem v pohodě sama uživí. Podvedla partnera? ano, lže mu? ano…má ho kvůli penězům? netuším, i když ty máš asi jasno bez sebemenších pochyb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.11.17 14:19
@Keyllah píše:
A já ti klidně napíšu, že pro mě materiální hledisko důležité není, prostě není. Mám plat dvakrát tak velkej jak chlap, o dítě se dokážu postarat i bez alimentů či jeho přispění, takže třeba u mě by šlo jen o to citové hledisko, materiálně toho chlapa pro dítě nepotřebuju, potřebuji pro dítě tatínka ne kasičku. Takže jak ty víš, že to nemůže mít zakladatelka stejně jako já? V dnešní době není až tak mimo scénář, kdy se žena s dítětem v pohodě sama uživí. Podvedla partnera? ano, lže mu? ano…má ho kvůli penězům? netuším, i když ty máš asi jasno bez sebemenších pochyb

Pokud ho ona vysloveně neživí, tak on prostě investuje svoje citové i finanční prostředky do cizího děcka (jestli není jeho). Fakt to můžeš lakovat na růžovo jak chceš, ale je to tak. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
@Bábrdl píše:
Myslíš, jako že by nechtěla ani jedno?
Tak to je podle mě fakt nereálné.Když se to tehdy stalo, bavily jsme se s kamarádkami a obě děti by chtěla každá (z mých kamarádek). I já. Člověk by si prostě chtěl nechat dítě, co vychovával a k němu mít i to svoje bio. :,(

Z mých kamarádek taky, osobně neznám nikoho kdo by se dítěte dobrovolně vzdal. Ale pohybuju se pracovně mezi sortou lidí, kteří dítě bez skrupulí šoupnou do děcáku, vymění za trochu fetu atd…nevím no, asi by to se mnou měli těžký, když by mi to nebio chtěli vzít, ale je otázkou, kam až bych zašla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
@Markéta80 píše:
to myslíš že by to ženská co máš její bio dítě a ona tvé jen tak Tě dítě dala své si bevzala :mrgreen:

Měli se na čas sestěhovat a žít oba páry rodičů s dětmi pohromadě, aby ten přechod nebyl tak šílený!!!

A nerozpadlo se jim nakonec manželství, minimálně tomu jednomu páru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
29.11.17 14:21
@Bábrdl píše:
Pokud ho ona vysloveně neživí, tak on prostě investuje svoje citové i finanční prostředky do cizího děcka (jestli není jeho). Fakt to můžeš lakovat na růžovo jak chceš, ale je to tak. :nevim:

Ok, ona zase může ládovat prachy do něj a jeho domácnosti, ale co my víme, že? Já si jen dovolím pochybovat a hned ne všechny odsuzovat a obviňovat z toho nejhoršího. raději budu žít s tím, že si svět lakuju na růžovo, než si ho lakovat na černo a každého hned odsoudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41282
29.11.17 14:21
@mgdln píše:
Měli se na čas sestěhovat a žít oba páry rodičů s dětmi pohromadě, aby ten přechod nebyl tak šílený!!!A nerozpadlo se jim nakonec manželství, minimálně tomu jednomu páru?

Myslím, že jsem něco takového četla… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
29.11.17 15:01

Prostě a jednoduše. Z pohledu chlapa. Podstrčení kukačky je pro velkou část chlapů to nejhorší, co jím může ženská udělat. Tohle mějte dámy na paměti, když si zas budete vnitřně obhajovat, že se vlastně nic neděje a je to pro dobro všech zúčastněných, že vlastně ani nezáleží na tom, kdo dítě zplodil.

Mě by ženská naštvala mnohem míň, kdyby se mě pokusila zabít, než kdyby mi podstrčila kukačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
29.11.17 15:08
@Jabadabadu píše: …
Mě by ženská naštvala mnohem míň, kdyby se mě pokusila zabít, než kdyby mi podstrčila kukačku.

Je to divné, ale vnímám to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
29.11.17 15:13

@Jabadabadu @Mart81 mě by zajímal jiný pohled. Máte svou rodinu a mimo ni další bio dítě s milenkou. Chtěli byste to dítě nebo byste dělali, že není? Jak říkám, známý dělá, že není. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
29.11.17 15:16
@Amelie30 píše:
@Jabadabadu @Mart81 mě by zajímal jiný pohled. Máte svou rodinu a mimo ni další bio dítě s milenkou. Chtěli byste to dítě nebo byste dělali, že není? Jak říkám, známý dělá, že není. :)

Pokud by o něj bylo postaráno a já si s ním nevytvořil vztah a neměl zájem o tu ženu, tak bych ho klidně nechal kde je. Proč bych ho měl chtít nutně pro sebe - maximálně kdybych nemohl mít jiné děti. Chlap má v tomto horší pozici - pokud tu ženu nechci, tak jen dítě získám těžko, i kdybych se nakrásně chtěl starat a vychovat ho.

Když bych zjistil, že o to dítě postaráno není, že mu něco reálně hrozí nebo něco opravdu potřebuje, tak pak bych se do toho vložil. Přeci jen, je to má krev. Ale předem upozorňuji, že není žádná jistota, že to samé by udělal milenec obnovitelky - aby na to případně nespoléhala.

Příspěvek upraven 29.11.17 v 15:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
29.11.17 15:18

Já myslím, že tohle je tak extrémní situace ( provalení ne-otcovství po několika letech ), že těžko nastavovat pravidla, ne každý to má stejné a nelze jedno nebo druhé řešení ne-biootců odsuzovat.
Tohle je jedna z věcí, kde příroda prostě jedno pohlaví zvýhodnila na úkor druhého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.11.17 15:20
@Amelie30 píše:
@Jabadabadu @Mart81 mě by zajímal jiný pohled. Máte svou rodinu a mimo ni další bio dítě s milenkou. Chtěli byste to dítě nebo byste dělali, že není? Jak říkám, známý dělá, že není. :)

Zajímavé je, že řada žen odsuzuje chlapy, co jim to ujede a mají dítě náhodnou známostí a nezajímají se, ale podporují dárcovství vajíček a dítě z vajíčka nevnímají jako „své“. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí